Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 16., csütörtök

11.999 - Magyarország Kormánya > Szíves figyelmükbe ajánljuk a nemrég indult nyugdij.kormany.hu weboldalt,/...

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. február 15. 17:59
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának hírlevele 2012-02-15
A magyar gazdaságpolitika alkalmas a növekedés fenntartására

A magyar gazdaság növekedési üteme három év után ismét meghaladta az Európai Unió és az eurózóna növekedési ütemét, velük ellentétben Magyarországon sikerült elkerülni a recessziót, az előző negyedévhez viszonyított adatok alapján - közölte Szijjártó Péter szerdán.

Társadalmi egyeztetés az új Polgári Törvénykönyvről

Óriási szerencse, hogy nem lépett hatályba a 2009-ben elfogadott Ptk., a most elkészült szövegtervezet viszont valóban lezárhatja a rendszerváltást a polgári jog területén is – mondja Székely László, az új Ptk. megalkotásáért felelős miniszteri biztos, akivel annak kapcsán beszélgettünk, hogy a Kodifikációs Főbizottság elfogadta a Polgári Törvénykönyv szakmai szövegtervezetét, és megkezdődik a szöveg társadalmi egyeztetése.

Hírek, információk nyugdíjasoknak és nyugdíj előtt állóknak

Szíves figyelmükbe ajánljuk a nemrég indult nyugdij.kormany.hu weboldalt, amelyen hasznos információkat találhat nyugdíjjal, nyugdíjazással kapcsolatos kérdésekben, illetve felveheti a kapcsolatot a Nemzeti Erőforrás Minisztérium munkatársaival, szakértőivel.

A nap képe

Átadták Vas megye első intermodális csomópontját 2012. február 15-én, Körmenden. A közlekedési módok közötti jobb átjárhatóság megteremtése a leghatékonyabb eszközök közé tartozik a közösségi közlekedés versenyképességének javításában (Fotó: Szigeti Tamás)