Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 17., péntek

12.015 - Dr.Nagy László budapesti ügyvéd-politikusnak, a "Szent László civil diplomácia" irányítójának a megjegyzései a szerző elemzéséhez

From: Csonka László

Date: 2012. február 16.
Subject: Dr. Nagy László írása
To: Kutasi József Antal

B.J.: " Inkább zsíros deszka és szalonna, mint megalázó, rabszolgatartó terror! "

Dr.Nagy László budapesti ügyvéd-politikusnak, a "Szent László civil diplomácia" irányítójának a megjegyzései a szerző elemzéséhez: (Bogár László: Káros OVtlanítás című cikkéről van szó)

1./ Károsnak tartjuk, ha egy magyar értelmiségi úgy teszi közzé eszmefutatásait, hogy a végén nem tartásra és ellenállásra, valamint harcra ösztönöz, hanem kézfeltartásra. Nagy hiba! Nekünk magyaroknak - erősítve történelmileg is igazolt küldetéstudatunkat,mert van - el kell utasítanunk minden olyan depresszióba hajló burkolt üzenetet, amely akár az "egyedül vagyunk" akár a "feltartott kezek politikájának" az elfogadására inspirál. Tartalmilag és stratégiailag is ellentmondunk az ilyen sugallatnak a következők miatt is:

2./ Támadóink jól tudják, hogy Európa szíve- Magyarország, nem egy ország,hanem ennél sokkal több, egy egyedülálló és legyőzhetetlen "szakrális központ "! Ezt a centrumot akarta ezért minden korban mindenki elfoglalni. Magyarország elleni támadás és a magyar ellenállás példája olyan elemi erejű láncreakciót és szolidaritási hullámot indíthat el önvédelmi okokból is a világban, amely a globalisták nyakát nagyon hamar megbarátkoztatja a kötéllel.

3./ Nem lehet egy egész világgal szemben győztes háborút viselni most és a jövőben sem. És részletekben sem! (arab rendszerek elleni roham 2011-ben) Ez hiú ábránd, kazár rögeszme! Az arab vezetők eltávolítása soha nem látott káoszt okoz majd a kazár globalistáknak, nincs kivel tárgyalni alapon. És ez már most látszik. A globalisták arab stratégiája más most megbukott! Az Irán mögül mindent kihúzni stratégia nem működik!

4./ A globalisták főhadiszállása az USA és annak fegyveres ereje egyetlen győztes háborút sem tudott összekotorni 1945 óta. Csatáik közül is csak az volt igazán katonailag jelentős,amelyet egy kiváló magyar származású tábornok Wass Huba vezérőrnagy vezetett. Ez volt a híres "sivatagi háború"! Eddig minden ellenségünk egy jól látható "szakrális ítélet" áldozatává vált. Pl. 1848-49 évi szabadságharcunkat leverő Romanov cári dinasztiát lemészárolta a történelem. A Habsburgok földönfutóvá váltak. A Szovjetunió szétesett, nincs többé. Rákosi rabként halt meg. Kádár csontjait kiásták és elvitték. Ceausescut kivégezték. A Trianont támogató Franciaország déli része megszűnt francia lenni, arab terror uralja stb. Ellenünk - a Szent Korona országa ellen - tehát nem érdemes és nem is kifizetődő támadó hadműveletbe kezdeni- üzenjük az Economist kazárjainak! Okoskodásuk hiábavaló! Nem esszük meg! Bogár úr pedig más formában terjessze!

5./ A magyar miniszterelnök, a magyar néppel együtt "elemében van"!!! Nincs semmiféle kártékony behódolásról szó. Taktikai, vagyis látszat behódolás pedig nem éri el a szót érdemlő magyar ingerküszöböt. Orán az európai közvélemény előtt "naggyá vált"! Sóvárognak számos fővárosban az ilyen vezetői karakterért. De nincs nekik! Nekünk van! És nem egy! Sok! Regenerálódik a nemzet. Hazánk ellen indított minden támadás egy egységbeforrt nemzeti rohamosztaggá teszi az egész eddig gyakran széthúzó magyar nemzetet. Most válik el a sz..... a tüdőtől véglegesen! Erre is szükség volt! Inkább zsíros deszka és szalonna, mint megalázó, rabszolgatartó terror!

6./ 1848-49 és 1956 példája és az akkori Magyarország stratégiai helyzete nem azonos a mai szabad és független Magyarország mai helyzetével. Ez a különbség óriási! Sőt, perdöntő. A pénzügyi terrorral viszont számolnunk kell. De nemcsak nekünk, hanem nekik is,mert ha támadnak, akkor mi nem fizetünk és elmehetnek oda ahová akarnak. Mi röhögünk végül majd rajtuk!

Végül egy jótanács: Egy szegény, de szabad Magyarország sokkal gyorsabban tud gazdaggá válni, mint a globalistáknak lefekvő rab Magyarország! Három év és minden a helyén lesz! Ez a Magyar Út, amelyről oly régóta és oly sokan elmélkedtek és igaznak bizonyult. Kelet-Nyugat határán ez a győztes magyar világnézet alaptétele! Sosem volt és sosem lesz más kiút! Ámen.