Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 20., szerda

15.005 - Magyarország Kormánya > Áprilisban 6,5 százalékkal nőtt a versenyszférában a bruttó átlagkereset

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. június 19. 18:09
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-06-19

Konzultáció a Nemzeti Ifjúsági Tanács létrehozásáról

Ahhoz, hogy hazánk egy nyitott, európai és kreatív ország legyen, szükség van az ifjúsággal való együttműködésre – hangsúlyozta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden, a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) konzultációján. A nap folyamán várhatóan a NIT megalakulásáról szóló szándéknyilatkozatot is aláírják.

Áprilisban 6,5 százalékkal nőtt a versenyszférában a bruttó átlagkereset

2012 áprilisában a versenyszférában mért bruttó átlagkeresetek 6,5 százalékkal, míg a családi adókedvezmény figyelembe vétele nélkül számított nettó bérek 3,5 százalékkal emelkedtek az előző év azonos időszakához képest- áll a KSH ma reggeli statisztikai közleményében.

Szándéknyilatkozat a közigazgatás modernizálásáról

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és a Portugál Köztársaság Miniszterelnöksége a közigazgatás modernizálása érdekében együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá ma a KIM-ben.

A nap képe

Ahhoz, hogy hazánk egy nyitott, európai és kreatív ország legyen, szükség van az ifjúsággal való együttműködésre – hangsúlyozta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden, a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) konzultációján. (fotó: Pelsőczy Csaba)