Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 24., szombat

16.001 - Gaudi-Nagy Tamás: A zsidók "béke"tüntetésén állították elő Novák Elődöt


 www.nemzetihirhalo.hu *************

A zsidók "béke"tüntetésén állították elő Novák Elődöt 

http://www.facebook.com/valosagsokk.tv 
A Mazsihisz és a Hit Gyülekezete nem toleráns azzal, aki az igazságra hívja fel a figyelmet. Novák Előd, a Jobbik alelnöke egy "Gyermekgyilkosság önvédelemből?" feliratú táblával jelent meg rendezvényükön, de az agresszív zsidó -állítólag Moszad-ügynökök- és a cionista "hitgyülis" rendezők nem engedték be a demonstráció helyszínére. Lökdösődés, balhé, előállítás. Ez lett az esemény mérlege. A Valóságsokk ismét az Izraeli Követségnél járt. 



"Gyermekgyilkosságok önvédelemből?" - már a kérdés feltevése is rendzavarás 

Bár a gyülekezési jogról szóló törvény szerint a rendezvényeken "a résztvevők véleményüket szabadon kinyilváníthatják", a rendőrség szerint már a "Gyermekgyilkosságok önvédelemből?" kérdés feltevése is rendzavarásnak minősül. Az izraeli agresszió melletti szimpátiatüntetésről szóló tudósítások többségében csak az jelent meg, hogy rendzavarás miatt állítottak elő, holott ilyen nem történt (a költői kérdésünkről pedig nem adtak hírt). 

Családommal házassági évfordulónk alkalmából látogattunk el a rendezvényre, miután várandós feleségemet különösen megrázták a palesztin gyermekek tömeges meggyilkolásáról tudósító képek. A nyilvános rendezvényre azonban a rend héber őrei nem engedtek be, sőt miután a héber rend őrei előállítottak (pusztán a táblával való jelenlétem miatt), Dúró Dórát is nemkívánatos személynek minősítették ott, s jogtalanul útját állták a túlsúlyos Moszad-ügynök kinézetű férfiak, pedig feleségemnél még transzparens sem volt, csak egy gyerekkocsi. Erőszakot ismét és kizárólag a zsidóterrorpárti agresszorok követtek el, amikor többen lökdöstek, és összetörték a költői kérdést tartalmazó táblámat. 

2006. október 23-a óta öt különböző ügyemben állapította meg bíróság jogerősen, hogy jogszerűtlenül állítottak elő, miközben törvényesen egyszer sem került sor erre. A Jobbik jogászai szerint ez a hatodik ilyen jogtalanság pusztán velem szemben, de ha a bíróság másként ítélné meg, a közmunkát is vállaltam, miután mentelmi jogomról azonnal lemondtam. A rendőrség azonban még ezt megelőzően előállított, s indokolatlanul hosszan, öt órán keresztül fogva tartott országgyűlési képviselői munkámban is akadályozva, hiszen este Keszthelyen kellett volna lakossági fórumot tartanom. 

Novák Előd, a Jobbik alelnöke 

A gázai népirtás miatt kilépek az IPU Magyar Nemzeti Csoportjának magyar-izraeli tagozatából 

Gázában népirtás folyik: egy ilyet végrehajtó terrorista állammal, Izraellel most már a palesztin és magyar érdekek képviselete miatt sem akarok és tudok semmilyen viszonyban lenni, ezért a 2010-ben létesített tagságomat megszüntetem Interparlamentáris Unió Magyar Nemzeti Csoportjának magyar-izraeli tagozatában. 

A belépésem oka az volt, hogy a palesztinok és az igazság barátjaként mint magyar országgyűlési képviselő és jogvédő szerettem volna ezt a fórumot felhasználni arra, hogy a palesztin és magyar nemzet sorsát és Izrael hozzájuk való viszonyát figyelemmel kísérjem. Erről közleményt is kiadtam annak idején, hogy eloszlassam az esetleges félreértéseket, miszerint a tagsággal Izrael barátjává kívántam volna válni. Nem volt így és most sincs így. A palesztin nép már évtizedek óta szenved a nemzetközi jogot és emberi jogokat sértő izraeli politikától, illetve az izraeli tőke hazánkban tapasztalható térhódítása is aggodalomra ad okot. 

A tagozat eddig működése során két találkozóra került sor az Országházban: egy alkalommal egy külügyminisztériumi tisztviselővel, egyszer pedig Izrael magyarországi nagykövetével. Mindkét alkalommal tettem fel számos kellemetlen kérdést a palesztin népet érintő jogtiprások és az izraeli befektetések témájában, amelyet igen feszélyezve fogadtak az érintettek, valódi párbeszéd sem alakult ki. Azóta nem történt semmilyen esemény nem kizárhatóan kellemetlennek tekintett jelenlétem miatt. Az Országgyűlésben, a Nyugat-Európai Unióban és az Európa Tanácsban is többször hangot adtam már Izraellel szembeni kritikus véleményemnek, tavaly ősszel Strasbourgban Mahmud Abbászhoz intézett felszólalásomban biztosítottam a palesztinokat a szabadságszerető magyar nép szolidaritásáról és sürgettem a megszállt palesztin területek kiürítését. 

A mostani ismételt gátlástalan és véres támadások a palesztinok ellen arról győztek meg, hogy tagságom fenntartásának nincs értelme: a tagozat nem biztosít teret a palesztin és magyar nemzeti érdekek figyelemmel kísérésének és megvédésének, csupán egyre alkalmas: olyan látszat keltésének, mintha részemről minden rendben lenne. Ez pedig nagyon nincs így! A nemzetközi jogot durván sértő állammal szemben a nemzetközi közösségnek pedig fel kell lépnie, a palesztinokat pedig megilleti az önrendelkezés csakúgy, mint minket, magyarokat is! 

Szabadságot Palesztinának és Magyarországnak! 

Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő