Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 24., szombat

16.009 - Jobbik Magyarországért Mozgalom: Ki is foglalkozik igazán a cigánysággal?

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom 
Sent: Friday, November 23, 2012 2:47 PM
Subject: Ki is foglalkozik igazán a cigánysággal?




Hírek











Ki is foglalkozik igazán a cigánysággal?

Vona Gábor szerint a vitából eddig kiderült: a Fidesz szerint minden rendben van, az MSZP szeretné, ha Kádár feltámadna. A Jobbik elnöke szerint ez a téma méltatlanul szűk időkeretet kapott az Országgyűlésben. Alaptételek, amelyek vitán felül állnak: a cigányság kérdésköre a társadalom egyik legsúlyosabb problémája. Olvass tovább!

Az izraeli nagykövetség előtt tüntetett a Jobbik

A Jobbik tüntetést szervezett a Gázai övezetben történt brutális izraeli offenzíva (melyről itt olvashat részletesen) miatt a budapesti izraeli nagykövetség elé. Vona Gábor egy "izraeli csomagot" is felolvasott. Zárásként hangsúlyozta, szolidaritást vállalunk a palesztinokkal. Magyarország Európa Palesztinája. Olvass tovább!
„Gyermekgyilkosságok önvédelemből?" Előállították Novák Elődöt

A Jobbik többször felhívta a figyelmet arra, hogy a pénzintézetek semmit sem fizetnek meg a rájuk kivetett ágazati különadóból, s a tranzakciós illetéknek nevezett adót is áthárítják ügyfeleikre. A napokban nyolc nagy, vezető pénzintézet ismerte be ezt részben vagy egészében, s még szövegezésüket tekintve is hasonló értesítéseket küldtek erről sokszor mit sem sejtő ügyfeleik számára. Olvass tovább!
Javítani kell a cigányság munkafegyelmén, felelősségérzetén, hozzáállásán!

Apáti István: 13 kisebbség van az országban, mégis csak a cigánysággal van probléma. Csengerben a szülei több tucat cigányembernek biztosítanak munkát. Az elmúlt 22 év politikájára az volt jellemző, hogy a száj mozgott, a kéz pihent. A cigányság munkafegyelmén javítani kellene. A gépi munkát kellene a kézi munkával felváltani. A cigánysággal nem a bőrszín a probléma, a cselekedeteikkel van baj. Olvass tovább!

munkavállalás helyett adósítsd el magad?

A fiatalok Magyarországról való elvándorlásának megakadályozása érdekében a Jobbik eseti országgyűlési bizottság megalakítását kezdeményezte. A kormány csak kommunikációs fogások és roadshow-k szintjén foglalkozik az ifjúsággal, az Új Nemzedék Jövőjéért Programból szinte semmi nem valósult meg, és a választásokkor sem volt szó „önfenntartó felsőoktatásról". Olvass tovább!