Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 11., vasárnap

19.934 - A Kanadai Magyar Hírlap búcsúzik szerzőjétől, Szemenyei-Kiss Tamás újságírótól

From: hungaria-press-2012
Sent: Sunday, November 11, 2012 10:51 AM
To: Kutasi József Antal
Subject: Búcsúzik a Kanadai Magyar Hírlap szerzőjétől...

A Kanadai Magyar Hírlap búcsúzik szerzőjétől,
Szemenyei-Kiss Tamás újságírótól

A Kanadai Magyar Hírlap búcsúzik Szemenyei-Kiss Tamástól
A kanadai újság cikkét a linkre kattintva olvashatja:

KANADAI MAGYAR HÍRLAP
Főszerkesztő: Christopher Adam
Kanada, Ottawa

A Kanadai Magyar Hírlap búcsúzik Szemenyei-Kiss Tamástól

Távozik Szemenyei-Kiss Tamás a Kanadai Magyar Hírlap szerzői gárdájából. 2011 ősze óta összesen száz cikket, esszét és tanulmányt írt lapunk számára. Köszönjük munkáját és azt, hogy önkéntesként, egyetlen cent remuneráció nélkül dolgozott lapunknak, és cikkeink terjesztésén. Tamás nagyban hozzájárult ahhoz, hogy másfél év alatt lapunk olvasottsága majdnem tízszeresére emelkedett, és hogy olvasóink csaknem 60 százaléka Magyarországról látogat ide. Minden jót kívánunk egykori szerzőnknek!
Szemenyei-Kiss Tamás kérésére valamennyi nálunk megjelent írása törlésre kerül. Ez aligha ideális állapot, hiszen történészként nem örülök archívumunk, lapunk történetének ezirányú csonkításának. De szerzőnk kérését illik honorálni. Irásait vasárnap éjfélig áll módjukban olvasni a KMH oldalain, ezt követően nem lesz többé elérhető az említett anyag, az ahhoz fűződő fényképeket és egyéb dokumentumokat is eltávolítom.
A KMH valamennyi szerzője és szerkesztője önkéntesként dolgozik. Főszerkesztőként saját költségemen tartom fenn ezt a honlapot, és teszem ezt csaknem kilenc éve. Lapunk állami és egyéb támogatásban nem részesül, bevétele nincs, a lapunkban megjelent írásokért ellenszolgáltatást nem tudunk nyújtani. Éppen ezért csak addig létezik ez a lap, ameddig vannak önkéntesek akik idejüket és energiájukat feláldozva lehetővé teszik ennek az orgánumnak az életben maradását és – remélhetőleg – a további fejlesztését. És persze addig létezik, ameddig Önök olvasnak minket!
Értékeink, illetve célunk változatlan: a liberális demokrácia, a szociális igazságosság és a szabadságjogok tisztelete, azok megalkuvás nélküli hírdetése. Számítunk mindazok közreműködésére – akár szerzőként, akár olvasóként – akik liberálizmusukból, szociáldemokráciájukból, konzervatívizmusukból, vagy egyzerűen humanizmusuk folytán osztják értékeinket.