Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. november 13., szerda

18.050 - Orbán Bosznia-Hercegovinát is az EU-ban szeretné látni

Orbán Bosznia-Hercegovinát is az EU-ban szeretné látni 
(ahogy eddig minden egyes országot Szerbiától Ukrajnáig, ahol ez a kérdés felmerült) 
Az EU eminens Orbáb igyekszik minden még független országot az EU halálos ölelése felé terelgetni. Közben hazudozik megállás nélkül, jó szokása szerint. Mindenhol és mindenkinek azt mondja milyen szép és jó az EU-ban és mennyi előnnyel jár a tagság. 


Majd rájönnek, ha már beléptek, hogy egy szó sem igaz belőle. De akkor már bent vannak és az EU nem ereszt... 
"Magyarország (mármint a magyarországi kormányzat - szerk.) mindent megtesz azért, hogy Bosznia-Hercegovina közelebb kerüljön az Európai Unióhoz - erősítette meg Orbán Viktor miniszterelnök a boszniai kormányfőnek, akivel pénteken tárgyalt Budapesten. A megbeszélés utáni sajtótájékoztatón Vjekoslav Bevanda azt mondta, őszinteség és tisztelet jellemzi a magyar-boszniai kapcsolatokat. (Orbánnál őszintébb emberrel ne is találkozz életedben... - szerk.) 
Orbán Viktor kifejtette: a magyar (?) kormány (Hány zsidó is van benne...- szerk.) szerint mind az Európai Uniónak, mind Magyarországnak, mind az európai, mind pedig a magyar gazdaság számára Bosznia-Hercegovina és térsége nem probléma, hanem esély, egy nagy lehetőség, amelyet az elmúlt években nem használtak ki. (Az EU-nak feltétlen esély az újabb állami vagyon elprivatizálására magánvállalatok részére és az ország eladósítására - szerk.) 
Akit bővebben is érdekel az itt olvashat róla: MNO 
(Lépjünk ki az Európai Unióból
Kapcsolódó: 
   Gazdag István: A "kréta-arcok" etnomazochizmusa