Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. november 26., kedd

18.126 - Mácsai Rozáliától Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet Zászlóbontás

Feladó: Rozália Mácsai
Dátum: 2013. november 22. 12:23
Tárgy: Mácsai Rozáliától Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet Zászlóbontás
Címzett:
Kutasi József Antal



 Már néhány alkalommal elhangzott, kérdésként, nyilatkozatokban felmerült. elhangzott, miszerint fontolgatja, hogy a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet elnöksége, valamint tagságának egybehangzó kérésének egyetértésével, pártot kíván alapítani, Civil Szervezetünk megtartása, további működése mellett!

Falus Zsolt Ferenc, elnök számos nyilatkozatában elmondta - tagságunknak is ez a véleménye, akaratát képviselve - nincs ma olyan politikai párt, (politikai akarat), aki egyértelműen kiáll ma Magyarországon e súlyos, széles társadalmi réteget érintő probléma megoldása mellett.

Amit ma látunk, sok nyilatkozat elhangzik, hangzatos szavak, de igazából, csak "maszatolás, időhúzás" folyik, történik, sajnos a kormányzat részéről.

Mi úgy látjuk, s oknyomozásaink, okirataink is ezt támasztják alá, hogy az állam felelőssége vitathatatlan, hogy a Magyar Nemzeti Bank forintárfolyam manipulációja bizonyítható. Mi azon leszünk, hogy a feltárt okirataink alapján a felelősségre vonás megtörténjen, hogy a e "befektetési termék" (ahol swapügyletet alkalmaznak, az befektetési termék és nem hitel) termék áldozatainak problémája, Mindenki számára, megnyugtatóan rendezésre kerüljön.

Mi olyan társadalmi réteget kívánunk képviselni, akiknek elegük van, a jelenlegi politikai elitből,  akik hagyták, hogy a középréteg lecsússzon, akik 4,5 millió szegényréteget idéztek elő! Akik hagyták, hagyják, hogy pénzügyi szektor, akik a látszat intézkedésükkel továbbra is hozzájárulnak a Magyar Nemzet kifosztásához, ellehetetlenítéséhez, családok széthullásához a teljesség igénye nélkül. Ma már elmondhatjuk sajnálatos módon, hogy sokkal több ember esett áldozatul ennek a terméknek, mint 1956-ban.

 "Zászlóbontásunk":napja:  2013. november 23.

 Üdvözlettel:

 Mácsai Rozália

www.bankcsapda.eu

+ 36 30 535 93 73