Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. augusztus 9., szombat

19.175 - Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a Drábik János Alapítvány kuratóriumi tagja Makkos Albert 2014. augusztus 1.-én életének 70. évében elhunyt.



Elhunyt Makkos Albert 

Tisztelt Honfitársak, Kedves Barátok, Ismerősök! 
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a Drábik János Alapítvány kuratóriumi tagja Makkos Albert 2014. augusztus 1.-én életének 70. évében elhunyt. 


Makkos Albert volt Magyarországon az első, aki a devizahiteles csalásról lerántotta a leplet, és vált ezzel több százezer honfitársunk segítőjévé és példaképévé egyaránt. Hosszas betegség után, ám mégis felkészülve a távozásra, békében hagyott itt bennünket, nyugodt szívvel elköszönve szeretteitől, hozzátartozóitól 2014. augusztus 1.-én. 
Drága Albert! Minden magyar nevében köszönjük, hogy fáklyát gyújtottál nekünk, és példát mutattál arra is, hogyan lehet valaki magyarként egyszerre életvidám, sikeres, pozitív ember ugyanakkor küzdeni akaró és tudó harcos, aki megosztás helyett egyesítette az erőket egy több, mint magasztos cél érdekében. A lángot, amit gyújtottál tovább őrizzük, és hisszük, hogy a Jóisten oldalán továbbra is segíted majd ezt az országot. Mindent köszönünk! 

drabikjanos.org 

Kapcsolódó: 
   Makkos Albert előadása a 2013-as MOGY-on: Devizahitel megoldás 
   Dr. Drábik János: Hogyan pusztítja el a kamat a magas kultúrákat? 
   Makkos Albert - Devizahiteled van? - Kezedben a megoldás