Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 9., hétfő

1.968 - Már csak tizenhármat kell aludni, és a Magyar Szocialista Párt megadja a felhatalmazást Magyarország fölszámolására.

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: hétf
ő, 2009. március 9. 11:53
An: Kutasi József (094223)
Betreff:
Postagalambok

 

Magyar Postagalambok a március 21.-i Zászlóbontásra
2009, március 9 - 09:38 MSZ

A Magyarok Szövetsége 2009. március 21-én 10 órakor kezdődő Országos Zászlóbontó Ünnepélyén az ország minden településéről várja a postagalambokat a Hősök terére...

A Magyarok Szövetsége március 21.-i zászlóbontás alkalmával, a rendezvény egy eseményeként, az ország minden településéről, a Szövetségez csatlakozott Magyar emberek, településenként minimum egy-két db Magyar postagalambot hozzanak magukkal! A zászlóbontást követően a rendezvény egyik fontos eseménye, amikor a galambok röptetésre kerülnek, és jelképesen viszik a Kárpát Hazába a hírt, a Magyarok Szövetsége zászlóbontásáról, az összefogásról.

Szinte minden Magyar településen élnek galambászok, akiket - ha még nem találkoztak a Magyarok Szövetségével - éppen itt az ideje, hogy a helyi szervezők megkeressenek, és felvegyék velük is a kapcsolatot. A galambászok kellőképpen ismerik a röptetéshez szükséges technikai feltételeket, és egymást is tájékoztatni fogják e nemes célt szolgáló lehetőségről.

A röptetésre nem a megszokott módon kerül sor, (nem az egyesületek szervezésében történik a szállítás, persze ez sem kizárt, amennyiben az egyesület támogatja a rendezvényünket), hanem mindenki a saját madarát (madarait) személyesen engedi föl, és csak akkor fog vele találkozni, amikor ő is hazaért a rendezvényről. Reményeink szerint ez nem okozhat semminemű problémát.

Ha valamely településről személyesen nem tud jönni galambtenyésztő, akkor bizonyosan akad olyan ismerőse, akire egy kisállat szállító kalitkában rá mer bízni egy-két madarat. A rendezvény részeként történő Magyar postagalamb röptetéssel kapcsolatos koordinálást Varga Mátyás végzi, aki a matyas59@gmail.com, illetve a 06-30/258 4782-es telefonszámon érhető el.

Cibakháza 2009-03-08
Áldás Békesség: Varga Mátyás
Magyarok Szövetsége

Március 15-re a Gyurcsány-elit balhét remél
Nyiri János 2009. március 9. 09:11 Gondola

Már csak tizenhármat kell aludni, és a Magyar Szocialista Párt megadja a felhatalmazást Magyarország fölszámolására. Konkrétan úgy fog kinézni a dolog, hogy az MSZP kongresszusán elsöprő többséggel ismét elnökké választják Gyurcsány Ferencet.

Hogy miért is lehet (maradhat) elnök a kudarcot kudarcra halmozó miniszterelnök? Érdemes csokorba szedni, ki mindenki felelős ezért a szinte bizonyosan bekövetkező csapásért.

Először is maga Gyurcsány. Ez az ember jobb ügyhöz méltó buzgalommal építi a saját politikai karrierjét (saját bevallása szerint) azóta, amióta úgy ítélte meg, hogy eléggé gazdag.

Valószínűleg még a '80-as évek végéről hozott lelki sebét, hogy a Fideszt alapító kortársai jobban döntöttek, mint ő és a KISZ-es kortársai, begyógyította a vagyonszerzésben elért sikerek sorozata. Ráadásul benősült az egyik legnagyobb bolsevik-titkosszolgálati klánba, amely tehetségesnek találta. Visszatért hát ifjúkori szerelméhez, a hatalom akarásához.
Idővel maga alá gyűrte az MSZP öregjeit, aztán magát a pártot, és végül a fiatalabb generációt (a Zuschlag-nemzedéket...).

Eszközökben nem válogatós, a rágalmazástól a rendőrattakig láttunk már sok mindent - és még közel sincs vége.

Gyurcsány személye a garancia rá, hogy Magyarország egy újabb Trianonhoz vezető úton halad tovább, és az MSZP a garancia rá, hogy az úton végig is fog menni.

Társtettesi minőségben kell említenünk az MSZP-t. Ez a párt, amely egy nagy hazugságban gyökerezik ("Nem vagyunk az MSZMP utódpártja!"), végeredményben sosem tudta meghatározni, mi végre is van a magyar politikai világban.

Egyfelől a Kádár-nosztalgiára épült népszerűség, másfelől az Antall-érában gátlástalanul privatizáló elit pártja volt, amelyben a háttérben maradó pénzhatalom időről időre keresett egy-egy strómant, aki eljátssza a szegény kisembereket pártoló új Kádár szerepét.

A magyar társadalom lelki traumáit jelzi, hogy tizenöt évig el lehetett lavírozni ezzel a politikai porondon, sőt kétszer is lehetett választást nyerni.

Az MSZP tagságának egyik fele kisebb-nagyobb előnyökért van a pártban. Ezek az emberek a helyi politikából kisajtolható haszonért cserébe támogatják a párt nagypolitikáját. A párt másik felét zömét alkotó "mezei hadak" egy életérzésbe kapaszkodnak. Ez az életérzés azonban rohamosan olvad, mint hó a napon. A "kisszoci" (alias "kisnyilas") tömeg hovatovább elpárolog. Nem kevesen a temetőbe vonulnak vissza (a párt szavazóbázisa öreg és beteges, társadalmi értelemben eltartott), mások viszont beleuntak abba, hogy az ország hanyatlásáért a szomszédok őket is hibáztatják, de legalábbis be-beolvasnak nekik.

Az MSZP-hatalom fő tartóoszlopa a "véleményformáló értelmiség". Ezek az emberek cinikusan tisztában vannak azzal, hogy javadalmazásuk nem alkotásaik szellemi értékétől függ, hanem a "hadrafoghatóságától". Ezek az emberek pontosan tudják, hogy jólétük egyenes függvénye az MSZP-hatalomnak. Ha az MSZP elveszítené a kormányt, akkor ezek az emberek sok pénztől esnének el. Ők élethalálharcnak tekintik, hogy az MSZP lehetőleg örökre kormányon maradjon.

A következő, március 15-ei hétvégére a Gyurcsány-elit balhét remél. A balhé igazolásul szolgálna arra, hogy a kormánynak a "rend", a "biztonság", a "köztársaság", sőt a "szabadság" védelmében erőhöz, erőszakhoz szabad folyamodnia. Egyszersmind meggyőzné a pártot arról, hogy csak és kizárólag Gyurcsány elég erőskezű és rettenthetetlen ahhoz, hogy megállítsa a Fideszt.

Ha elmarad a balhé, akkor pedig szépen, csöndesen fog belesimulni az MSZP a gyurcsányizmusba.

Gyurcsány győzelme eldönt egy kérdést: jövő tavaszig biztosan nem lesz előrehozott választás, ami azt is jelenti (Demján Sándor szavával), hogy újabb 20 milliárd eurót költünk el értelmetlenül.

A Gyurcsány-kormány bizonyosan nem fog jó döntést hozni. Alkalmatlan jó döntések meghozatalára, ez az elmúlt négy és fél évben kiderült. Mivel a helyzet egyre rosszabb lesz, az a kérdés, a lakosság fellázad-e még a jövő tavaszi választások előtt. Ha igen, akkor Gyurcsány megtalálja az ürügyet a választások elhalasztására. Illúzió azt hinni, hogy ez az MSZP és ez a kormányzat ne próbálna meg mindent a maga hatalmának a prolongálására.

Az egyetlen reménysugár a jövőre nézvést, hogy könnyen meglehet, utolsó elnökét választja meg a Magyar Szocialista Párt március 21-22-én.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------