Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 9., hétfő

1.969 - Prof. Dr. Bokor Imre a Magyar Justitia Bizottság elnöke: Magyar Justitia Bizottság postaládája

Von: Dr. Bokor Imre
Gesendet: hétfő 2009. március 9. 2009 23:17
An: Kutasi József
Betreff: Magyar Justitia Bizottság postaládája

 

 

 

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG  (MJB) POSTALÁDÁJA

 

VAN-E  200001 (?)

        Öles plakátok sokaságán és egyes rádióadók hullámhosszán teszik fel az SZDSZ-es IllETÉKESE a szónoki kérdést: "VAN-E 200001 SZDSZ-es szavazópolgár, mert nagy szükség van rájuk ebben az országban".

         Mivel mi is (akaratlanul)  megkérdezettek lettünk, válaszolunk: NINCSEN! Hazánknak nem volt,  most sincs  és a jövőben sem  lesz szüksége ezekre az ember-tipusokra. Tegyenek egy próbát: költözzenek máshová és ellenőrízzék, hogy mikor megyünk utánuk vagy értük.

 

STRUTHIO CAMELUS

        Tájékoztatjuk Demszky Gábort, hogy a struthio camelus, vagy  ismertebb nevén a strucc,-  Afrikában és DNy-Ázsiában honos, nagytestű, csapatokban élő madárfajta. Világkörüli utazásai során kerülje azokat az államokat, ahol a strucc előfordul, mert  a nemkívánatos vendéget srucctojással dobálják meg,  és az ellen nem nyújt védelmet még a  kincstári  nagyméretű fekete esernyő sem!

 

ÁLLAMKASSZA ÜRÍTÉS

         Gyorsított ütemben folyik az adófizetők pénzének és a  külföldről felvett kölcsönöknek az elherdálása.  Milliárdok  "úsztak el és úsznak el ma is" külföldi (szükségtelen) alapítványokra, túlfizetett miniszterekre, államtitkárokra, szóvivőkre, (semmitmondó) tanácsadókra, kuratóriumi tagokra, (különféle) túlméretezett létszámú képviselőkre,  ad hoc bizottságokra, álláshalmozókra, felesleges külföldi és hazai utazgatásokra, rendezvényekre, jutalmakra, céljuttatásokra, projektprémiumokra,  szükségtelen hirdetésekre (reklámokra),  a közszolgálati tévék  (primitív,  élvezhetetlen és "szakállas") műsoraira, fuul luxus gépkocsikra, mobiltelefonoka, számítógépekre, stb., stb.

          Külön kategóriába tartoznak a  (speciális) jubileumi jutalmak,  elismerve ("betudva") pl. Szűcs Erika elvtársnő  és Kiss Péter  elvtárs  MSZMP-s pártmunkásságát, ezzel is igazolva  a jogfolytonosság és a kirívó  "orcátlanság" tényét!

          Aki feltételezi, hogy Szűcs Erika visszafizeti a kapott jutalmát, az azt is  feltételezhette róla, hogy a szociális ügyek intézése jó kezekbe került...  

 

AZ ANTALLI ÖRÖKSÉG

          A teljességre való törekvés igyénye nélküli örökségi lista:    1/  Boross Péter, 2/ Horn Gyula, 3/ Für Lajos, 4/ Dávid Ibolya, 5/ Herényi Károly, 6/ Bokros  Lajos(!).

         Akik ezek után is az MDF-re szavaznak (és  MDF tagok maradnak) azok megérdemelnek egy "HŰSÉG AZ MDF-HEZ") feliratú, vaskalapos D. I.  portréval ékesített  kitüntetést! Dávid Ibolya  felmérése szerint az MDF népszerűségi indexe 10 pontocskával növekedett a bokrosi választást követően. A mi felmérésünk szerint pedig 20 pontocskával csökkent,  és még  nem érte el a "történelmi" zuhanási csúcsot!  Természetesen az sem kizárt, hogy Bokros bejut az EU parlamentbe, mint túrsita vagy vendégmunkás, az MDF  látványos segítsége nélkül is.  

 

MOHÁCSI VIKTÓRIA

          A szereplési vágytól "beidegeskedett" SZDSZ-es honanya, a cigánykérdés frissentartásával hívta fel magára a figyelmet, és  "kávézaccból" jósolgatva tévedt a halottgyalázás posványába, amikor a meggyilkolt Marian Cozma  emlékét sárral fröcskölte be.

         Ha hallgatott volna, (talán) bölcs maradt volna...

 

LAMPERHT MÓNIKA

        L. M.,- a totálkárossá "varázsolt" állami kocsija helyett   - megirígyelvén Veres  luxus Audiját -  átváltott egy hasonló típusra, mert ebben a "legatyásodott helyzetünkben" nem szabad kicsinyeskedni vagy visszafogottnak lenni,  mivel  a "rongyrázás" némi tekintélyt  is kölcsönöz a pórnép felé. 

        Még az  sem kizárt, hogy nem önmaga választotta ezt a masinát, hanem nagyszámú tanácsadóira hallgatott, akik arra gondolhattak, hogy a  tiszteletdíjuk kiszabásánál sem fog kicsinyeskedni kenyéradó gazdanőjük.

 

DEMSZKY ÉS SZÓLÁSSZABADSÁG

          A kirívóan hazug ígéretekkel főpolgármesteri pozícióba  került  Demszky további ígéret-csokrokkal,  konspiratív tevékenységgel,  magamutogatással és gátlástalan  erőszakossággal úgy  biztosította helyét közel húsz évig, hogy főpolgármesteri rekordot döntve, semmi említésre méltó (maradandó) városfejlesztést  nem hajtott vére. 

          Budapest gazdátlanná vált, a kátyúk száma és mérete állandósult vagy növekedett, a zöldterület csökkent, a közbiztonság és a tömegközlekedés romlott,  a hajléktalanok száma növekedett,  a főváros adóssága az "eget veri",  csupán a jutalmak  és a prémiumok mennyisége  miatt nem kell   szégyenkezni az arra érdemesült  személyeknek.

          Demszky akkor sem volt szűkmarkú, amikor a viperás, tömegverető-és lövető Gergényinek  "két kitüntetést is" a zakójára  akasztott,  mintha elfelejtkezett volna arról, hogy "három a magyar igazság".

           A "SÁNTA KUTYA"-díjas főpolgármesterünk,  Gyurcsány példáját követve,  blokád alá helyeztette a Magyar Hírlapot, mert az egykori trockistából vagy maoistából liberális főguruvá avanzsált  "városépítő"  reszket az igazságtól és a  szabad véleménynyilvánítástól, sokkal jobban, mint az elröppentett  tojásoktól. 

            Ami igaz, az igaz(!),- van is miért reszketnie! 

 

MAZSIHISZ ÉS A JAD VASHEM

         Nem okozott meglepetést számunkra az a   hír, hogy  a  MAZSIHISZ illetékesei  pár nap leforgása alatt  útilaput kötöttek  Vámos György talpára (vagy a talpa alá), mert nem egyezett a véleménye a vezetés véleményével.

           Azt már mi is tapasztaltuk, hogy kérésünket  vagy véleményünket   nem  fogadta kitörő örömmel a MAZSIHISZ, pedig  kifejezetten olyan kérdéssel foglalkoztunk,  amelynek a  megoldása, pontosabban a megoldás beinditása -  a MAZSIHISZ kompetenciájába tartozik. 

          Többször szóvá tettük, hogy  intézkedjenek a Jad Vashem  Bizottság felé,  a  zsidó vallású  honfitársainkon  sokat és folyamatosan segítő Fehér Lajos,  egykori  kiváló sportember ügyében, de immáron két éve még csak  válaszadásra sem tellett az "erejükből". 

           Fehér Lajos az élete kockáztatásával  segítette a gettóba zárt zsidókat, valamint a katonaszökevényeket,  és  ezt a tettét több mint negyven (zömében közismert) személy  bizonyította, közöttük világ-olimpiai-európai és magyar bajnokok, rabbik, kereskedők, szerkesztők, színészek  és más foglalkozásúak. 

         Most, hogy   a  MAZSIHISZ Vámos György esetében életjelt adott   intézkedési hajlamáról, egyben azt is  igazolta, hogy  a Jad Vashem tudtával vagy tudta nélkül, egy  kirakatpolitikát folytató, önző  gittegyletté vált,  amely  képtelen  mások véleményét, vagy a  többszörösen bizonyított igazság tényét elfogadni (képviselni, értákelni) 

           Saját magukról állítottak ki  olyan bizonyítványt, amelyben a  tevékenységük és az értékítéletük mellett elégtelen osztályzat (minősítés) szerepel, és hasonló mentalitással a pótvizsgán is "leverik a lécet"!

 

(Prof. Dr. Bokor Imre)

a Magyar Justitia Bizottság elnöke

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------