Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 4., vasárnap

3.557 - Dr. Bene Gábor: Megtettünk e mindent azért, hogy a népből nemzet legyen?

Von: Bene Gabor
Gesendet: szerda, 2009. szeptember 30. 22:35
An: Kutasi József
Betreff:
A magyarság hívatása

 

A Magyarok Szövetsége kiverte a biztosítékot bizonyos köröknél. Hiába nem akarunk mi párttá szerveződni, mert ellenfeleinknek a nemzetépítés még a pártnál is fenyegetőbb, veszélyesebb!
Ha erre a támadássorozatra az lesz a válaszunk, hogy lassítunk,  akkor bennünket is szétfognak szalámizni, mint a Szocdemeket, (1989) kisgazdákat (1992-2002) és a Miépet is folyamatosan, a Gárdát pedig tavaly. Persze ehhez, mindig kellett a szervezetek saját vezérkarának a hibái is!

 

Sajnos a Magyarok Világszövetségét is elsősorban a háttérhatalom, másodsorban a magyar  és egyéb titkosszolgálat, s csak harmadsorban a saját belső "ellenzéke" zilálja szét és teszi lehetetlenné!

 

Nagyon kérlek benneteket, hogy tanuljunk a fenti esetekből és ne hagyjuk magunkat szalámizni, sőt szerveződjünk tovább! Én felajánlom, hogy bárhova elmegyek előadást tartani és beszélgetni a problémákról, ha meghívtok! 70/360 3595
Csatolmányokban szereplő írások megjelentek már a nemzetihirhalo.hu oldalon a nevem alatt. (Publicisztika Bene Gábor rovata) De azért küldöm el most nektek, mert  mindhárom nagyon aktuálissá vált, így a támadások kereszttüzében!
Ezt is nézzétek meg, a csatolmányokat pedig olvassátok, s ha gondoljátok, hogy érdemes: adjátok őket tovább!

http://antalvali.com/hirek/kotelezove_tettek_az_oltast_new_yorkban_perelhetetlenek_a_gyartok?evp=1237

Honfiúi szeretettel: Dr. Bene Gábor

A magyarság hívatása

 

A mai „történelemtudománynak” Anonymus hiteltelen és meseszerű, de mégis szívesen hivatkoznak rá, például a hun és magyar rokonság kérdésében. Igen sokszor idézik a „parasztok hamis meséi” vagy a „regösök csacsogó énekei” kitételeit, s a magyar őstörténet minden igazságát - amely a néphagyományban fennmaradt -, tudománytalannak és bugyutának minősítik.  Vajon mi lehet az oka annak, hogy az évek óta tartó bizonyíték áradat ellenére, sem a nyelvészet, sem a történelemtudomány nem tud elmozdulni a hamis elméletről - a finnugrizmus tudománytalanságáról -, s nem képes befogadni az avar-hun-magyar azonosságot, s a szkíta eredetet?

Sokan nem tudják - mert a hatalombitorlók nem akarják, hogy megtudják -, hogy a gizeh-i piramisok mellett álló, lenyűgözően monumentális Sphynx-szobrot HUN névvel illették az óegyiptomiak.

A szobor az utolsó jégkorszak vége előtt készülhetett kb. Kr. e. 15.000 körül. Akkoriban ott, még szubtrópusi esőzések lehettek és a sivatag helyett, buja növényzet jellemezte a vidéket. Tehát kitűnő életfeltételek között élhetett ott, íjfeszítő, lovasnép, amely ragozó nyelven beszélt, s amely szobrot és piramisokat is épített. Az óriás szobor neve azonban megőrződött az egyiptomiak megjelenése után is. Továbbra is hunnak nevezték az építőiről, mely név az alkotóknak, a proto-szkíta, őskultúra megteremtő eleinknek a neve. Tudom jól, hogy sokakat mellbe vágnak az ilyen kijelentések, s könnyebb eldobni az írást és butaságnak nevezni, semmint végiggondolni a tényeket.

Nem véletlenül hívja a nyugati világ hazánkat ma is, Hungáriának!

Az egyiptomi hieroglifírás melletti, hétköznapi írás betűi szinte megegyeznek a magyar-székely rovásírás jeleivel, állítja és bizonyítja is Varga Csaba. A Boszniában felfedezett piramis belsejében Szakács Gábor találta meg a magyar-székely rovásírás ősi változatát, amely 40 ezer éves! Ma már a 6-7 ezer éves tatárlakai amulett – amelyen szintén rovásjelek vannak – nagyon is fiatalnak számít! (Nem 6000 éves tehát a kultúránk!)

 

Nekünk magyaroknak nem kell tehát történelmet hamisítani, nem kell semmit kitalálni, mert ha ma még a szenvedés korát éljük is, de már közel a feltámadásunk kora.

A Jóistennek valóban terve lehet a magyarokkal, azt azonban nélkülünk nem hajtja végre. Ám ha alkalmassá akarunk lenni a végrehajtásra, akkor meg kell tisztulnunk, és vissza kell térnünk a Jézusi szeretetvalláshoz. Vissza a hithez, mert hit nélkül semmit sem ér az ember. Nekünk ezért kell határozottan haladni egy úton - mert ha más a terve velünk a Jóistennek -, akkor megállít minket, ha viszont megtaláljuk a küldetésünket, akkor segít nekünk!
Útközben megfogja a kezünket, s onnantól még biztonságosabban haladunk előre.

Ma a nemzetmentés és a nemzetépítés a feladatát kell elvégeznünk a kultúra, hagyomány folyamatos ápolása mellett. De sürgős önvizsgálatra is szorulunk.

 

Megtettünk e mindent azért, hogy a népből nemzet legyen?

 

Felismertük-e már, hogy a politikailag megszervezett nép, maga a nemzet?

Tudunk e mindannyian erkölcsben, kitartásban, áldozatvállalásban hozzáemelkedni őseinkhez, hogy a tudást visszaszerezve és a szenvedésektől megedződve méltók lehessünk a szeretet Istenének bizalmára azzal, hogy leszámoltunk a kufárság vírusának fertőzésével? (Vagy még egy kicsit lustálkodunk a televízió előtt?)

 

Tudnunk kell, hogy belőlünk - a politikai nemzet tagjaiból - áll a Szent Korona teste, úgy ahogy az egyház teste is a hívekből áll, s nem csak a papságból. Tudnunk kell, hogy a Szent Korona feje volt egykor a királyunk, s az egyház feje még ma is a Pápa!

Rajtunk is múlik tehát, hogy olyanná formáljuk a mai magyar politikai vezetést, amely a nemzet felemelkedéséhez vezet el minket és olyanná az egyházunkat, nemzetünket, amelyet a Jóisten is szívesen fog kézen, mert nem maradtak benne sötét lelkű „besúgók vagy békepapok”! Amire ma az országnak szüksége van, az erkölcsi megújulás, s arra van szüksége az egyházaknak is.

Világossá kell tenni mindenki számára, hogy nem mítosz az, amit tudunk a múltunkról. Nem hamisítvány és két részből összetákolt valami a Szent Koronánk, hanem Atilla királyunknak tett ígéret beteljesítése, amelyet Róma falainál felsorakozott Hunok lefékezésre tett a Jóisten. Így menekült meg a bűnös város - mert ahogy Babits verséből következtettem -, megszánta Rómát is, mint egykor Ninivét.

 

Ne lustálkodjunk tehát a Tv előtt, hanem szerveződjenek a közösségek!

Álljuk ellent a ránk fogott hamis jelzőknek, mert nem mi vagyunk az antiszemiták, hanem a palesztinok legyilkolói!

Ezt a jelzőt is csak a magyargyűlölet leplezésére találták ki azok, akik legszívesebben elzavarnának bennünket innen.

Gyurcsány ki is merte mondani: el lehet innen menni!  Csakhogy nekünk itt küldetésünk van, s ennek beteljesítése végett már itt élünk az idők kezdete óta.

Mert ha egy népnek 40 ezer éve van már fejlett írásbelisége itt, akkor az, nem ennyi ideje él itt. Ugye?

 

Szeged. 2009-09-23                                      Dr. Bene Gábor S

--------------------------------------------------------------------------------------.