Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 4., vasárnap

3.559 - Dr. Déri Győző: Nincs Vezér! ORBÁN Victor nem vezér. Egy vezér nem lehet gyáva. Igaz óvatosságnak is van határa. Itt most szart sem ér a diplomácia!

Von: derigy@
Gesendet: csütörtök, 2009. szeptmber 24. 09:52
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:
Nem értik mit akarunk
Wichtigkeit: Hoch

 

Kedves Jóska!

 

Mindig írsz egy-egy szép levelet. Olyankor azt gondolom, hogy itt van már a Kánaán-Bene. Mindent visszájáról kezdünk. Nem kell az utcára csődíteni az embereket. Iskolában, kultúrházban, önkormányzati tárgyaló termekben kell összehozni, hogy ne ázzanak. Ott a sok pedagógus tanítsanak, de ne gyerekeket, felnőtteket akik csak kóvályognak össze vissza, mert munkájuk nincs. Kukáznak! Folyamodványokat írnak segélyekért, hogy éhen ne vesszen a család.

 

Józsi, Te hatalmaztál fel erre a megszólíthatóságra. Nincs Vezér! ORBÁN Victor nem vezér. Egy vezér nem lehet gyáva. Igaz óvatosságnak is van határa. Itt most szart sem ér a diplomácia. A nép nem tudja, hogy mit kell tenni. Az Orbán egyetlen jó ötlete a Polgári körök volt, de szépen csendben kihunyt. Ki beszél róluk. Józsi, a fene engemet, a guta üt meg ami nem nagy kár, agyi öreg vagyok. Jó ez a kurultáj is, de nem jön össze. Dolgozzunk már valahol össze, hogy egyszerre sokan legyünk egy helye, akik egyet akarnak.

 

Nézd meg a méheket. Okosabbak, mint az emberek. Menj neki egy tele méhkaptárnak, majd megtudod, hogy mi a tömeg. Józsi, cserkészboltból kuruttyolni nem művészet. Elmondod néhány embernek, hogy ez így nem jó. Hogy jó szó sem esik róla. Be az akolba elmagyarázni, hogy mi a jó. Ha már tudják, mért mennek! Hírlánc: HÍRLÁNC, HÍRLÁNC! Nincs Media, hazudik! Józsi Isten áldjon meg benneteket ott a MEDIA kapkodok, ideges vagyok. Egy marékba fogni a népet, de ne pártokat. Pártok ne legyenek. Legyen a SZENT KORONA az jó. Személytelen, nem lehet korrumpálni. Kitalálták ezt jogtudó okos talán becsületes emberek.

 

Kaptál egy levelet, kiben bízzunk? Csak egymásban. Farkas falka, FARKAS FALKA. Régóta működő dolog. A lényeg,hogy sok farkas legyen egy helyen magyar ember vagy, akkor ismered a magyar közmondásokat. Értelmezni is tudod, de senki nem használja. Csak annyi, hogy he, he igaz! De az hogy sok lúd disznót győz- nem értik. Nem értik mit akarunk. A tanítók sem értik. Néhány Gárdonyi Gézát, néhány Móra Ferencet. Néhány Molnár Ferencet. Van ebben az országban. Össze kell szedni, akár szemenként. Az ocsút is szét lehet választani a tiszta búzától.

Most már minden csipás cigánygyereknek van INTERN ET-je. Itt a Media! Komám, öcsém, bátyám…..nénéd haldoklik.

Találkozunk------------------itt,ott, amott, hó 20-án   15…kor a ravatalon.

Józsi,ne néz hülyének!  Volt egyszer egy POZSONYI CSATA: Árpád fejedelem és két fia.

 

Józsi rögvest írj. Van egy személykocsim azzal helyet lehet változtatni. Gyere ide keress fel! 

Dr. Déri Győző       Szebb jövőt !

----------------------------------------------------------------