Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. május 2., vasárnap

5.717 - Orbán Viktor: "Olyan rendszert építünk, amely erőssé teszi az országot, és sikeressé a magyar embereket.!"

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: vasárnap, 2010. május  2. 11:04
An: Kutasi József
Betreff: Orbán: megdöntöttünk egy rendszert

 

"Megdöntöttünk egy olyan rendszert, amely nem becsülte a munkát" + Videó
2010. május 1. 08:00 MNO - KA

A munka ünnepének alkalmából a Fidesz elnöke hangfelvételen fejezte ki nagyrabecsülését Magyarország dolgozó és dolgozni vágyó polgárainak. Orbán szerint rég nem látott összefogással megdöntöttünk egy rendszert, amely nem becsülte sem a munkát, sem a munkát végző embert.

"Olyan rendszert építünk, amely erőssé teszi az országot, és sikeressé a magyar embereket. Ennek szellemében küldöm jókívánságaimat és nagyrabecsülésemet minden dolgozó, dolgozni vágyó, és munkájával becsületet szerzett nyugdíjas magyar embernek és családjaiknak" - fogalmaz Orbán Viktor ünnepi üzenetében.

Orbán szerint Magyarországnak tehetsége van az értelmes, szép és becsületes munkához, tehetsége van a sikerhez. Ezt be is bizonyította az elmúlt hetekben az egész világ számára - teszi hozzá. A Fidesz elnöke úgy látja, rég nem látott összefogással megdöntöttünk egy rendszert, amely nem becsülte sem a munkát, sem a munkát végző embert. Alapítottunk helyette egy újat: a nemzeti együttműködés rendszerét, amely a munka és a munkát végző emberek megbecsülésére épül - véli Orbán.

"Mi, magyarok történelmünk során többször is megtapasztaltuk, hogy sem az ország, sem polgárainak jövője nem épülhet spekulációra, dologtalanságra vagy semmittevésre" - szerepel a pártelnök nyilatkozatában. Orbán szerint mi, magyarok tudjuk, hogy az embernek munkából lesznek a javai, sikerei, a munka teremti meg önállóságát és függetlenségét, a munka tartást és büszkeséget ad. Éppen ezért a nemzeti együttműködés rendszerében közös érték a munka, és nemzeti ügy az, hogy mindenkinek legyen megbecsült munkája, aki dolgozni akar - mutat rá Orbán. A Fidesz miniszterelnök-jelöltjének ennek jegyében raktuk le a nemzeti együttműködés rendszerének alapjait, és építjük föl azt a következő években.