Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. május 2., vasárnap

5.718 - Tisztelt FIDESZ, tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr! Iványi Sándor a nevem, kétgyermekes, magyar nemzetiségű, magyar állampolgár vagyok.

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: vasárnap, 2010. május  2. 11:04
An: Kutasi József
Betreff
: Iványi Sándor leendő nagycsaládos

Tisztelt FIDESZ, tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr!

Kérem, olvassa el a 12 pontomat!
Gratulálok a választási győzelemhez!


    Iványi Sándor a nevem, kétgyermekes, magyar nemzetiségű, magyar állampolgár vagyok.
    Az Önök segítségét kérem, annak érdekében, hogy a családunk Magyarországom marad-hasson. Számos tényező arra kényszerít engem, mint családfőt, hogy a kivándorlás mellett döntsek, de bízom a FIDESZ-ben, hogy kormányrúdhoz kerülve megoldja ezeket az égető gondokat:
   

1.    A fizetésem még 20 éves gyakorlat, és munkaviszony ellenére sem elég! Minden hónap-ban a nagyszülők egészítik ki a családi kasszát, hogy életben maradjunk, és ki tudjuk fizetni a számlákat. Kérem, emelje fel a FIDESZ a minimálbért legalább 200 000 Ft nettóra.
   

2.     2. A politikusok által felvett, és ki tudja hová eltüntetett adósságot mi már nem bírjuk tör-leszteni! Ön is bizonyára tudja, hogy a Világbank eddig minden hozzá forduló nemzetet nyo-morba taszított a kamatos kamataival. Kérem, hogy ütemezzék át, vagy tagadják meg az adós-ság visszafizetését, mivel én egy forintot nem kaptam belőle, és nincs miből visszafizetnem.

3.        3. A magyar nemzet 1944 óta alkotmány nélkül kénytelen élni, mert a magyar Szent korona Történelmi Alkotmányunkat eltörölték, és helyette egy írott, de a magyarságtól idegen, és a szent korona tanát nélkülöző legfelsőbb törvény uralkodik fölöttünk. Kérem a FIDESZ-t, hogy állítsa sürgősen vissza a magyar Szent koronát a közjog élére, és a szent koron a tana alapján írják meg az új Alkotmányt!

4.        4. Nem vagyok hajlandó tovább az adómból segíteni azokat, a védett kisebbségeket, (lásd: 11-es pontban) akik a holokauszt okán még 2010-ben is milliós kárpótlást élveznek. Ön is tudja, hogy a Gyurcsány-kormány 2007-től 2012-ig terjedő 21 millió USA dolláros kárpótlást folyósít a zsidóságnak a MAZSIHISZ-en keresztül. Kérem a FIDESZ-t, hogy állítsa le ezt az újabb kárpótlást, és vegye vissza az eddig átutalt dollármilliókat! Nekem erre nincs pénzem!

5.        5. Nem vagyok hajlandó tovább az adómból segíteni azokat, a védett kisebbségeket, akik szemlátomást kerülik a munkát, a tanulást, és a gyermekeik pénzéből élnek, valamint lányokat futtatnak, és sorjában gyilkolják a vidéken élő magyarokat. Tele van velük az összes börtön, és ha kijönnek tovább terrorizálják a magyar családokat! Dolgoztassák le velük a börtön fenn-tartásának költségeit, és az elfogyasztott élelmet is. Nekem erre sincs pénzem!

6.        6. Kérem, hogy a FIDESZ hatálytalanítsa a szégyenletes holokauszt tagadást büntető tör-vényt. Isten szabad akaratot adott az embernek, és ezt a magyar törvények is rögzítik a lelki-ismereti és szólásszabadságról szóló paragrafusokban. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilat-kozata is rögzíti ezeket a szabadságjogokat! Nem tagadom a holokausztot, de tiltakozom az ellen, hogy bárki jogilag tiltsa az erről való bármilyen gondolataimat, és szavaimat. Trianon tagadásáról mikor készül törvény?

7.        7. Kérem a FIDESZ-t, hogy vizsgálja felül a spontán privatizációt, és hajtsa végre az elszá-moltatást is. A spontán privatizáció során - mely utólagosan, 1991-ben lett legalizálva - a ma-gyar nép tulajdonát, közel 2000 állami vállalatot, és üdülőt játszották át fillérekét a saját, ma-gán tulajdonukba azok az MSZMP-s elvtársak, akik a Kádár éra alatt a kapitalizmust, és ma-gántulajdont szidták. Mint a szent korona tagja - amely a tulajdonosa mindennek a Kárpát-medencében - kérem hogy a FIDESZ újra államosítsa ezeket a vállalatokat, de előtte fizesse ki az elmúlt 20 évben, e vállalatokkal szerzett profit arányos részét minden magyar állam-polgárnak.

8.        8. Kérem a FIDESZ-t, hogy sürgősen kezdje el szervezni az új, Magyar Honvédséget, mert hazánk a 15 ezres lilliputi hadseregecskéjével nemzetközi közröhej tárgya lett! Számos ha-zánkkal azonos nagyságrendű nemzetnek 150-200 000-es hadserege van, korszerű fegyverzet-tel, amivel bármikor meg tudják védeni magukat egy esetleges katonai támadástól. Körülöt-tünk forrong a román, szerb, szlovák nacionalizmus, bármikor megtámadhatnak, és a NATO nem fog mellénk állni, 56-ban is hagyta, hogy az orosz armada megszállja az országot!
 

9.       9. Kérem a FIDESZ-t, hogy sürgősen engedélyezze a karácsony megünneplését az Ország-házban, mivel Szili Katalin a nagy milliós zsidóknak szervezett, menórás ünnepek mellett, eltörölte a karácsonyra fordítandó utolsó fillért is, ezért már több éve nincs megtartva a ka-rácsony a Parlamentben. Mi, Orbán Viktorhoz hasonlóan reformátusok vagyunk, és szeret-nénk karácsonykor karácsonyozni, nem menórázni a felvásárlókkal.

10.      10. Kérem a FIDESZ-t, hogy haladéktalanul állítsa le a cionista gyarmatosítók felvásárlása-it, és tegye közzé a Magyar Nemzetben az eddig felvásárolt ingó- és ingatlanok listáját. Ezek a szerződések a szent korona tana szerint semmisek, mert Magyarországon csak a szent ko-rona tagjai szerezhetnek birtokjogot bármi fölött, és azt kötelesek a nemzet javára felhasz-nálni. Nem szent korona tagok sem tulajdon- sem birtokjogot nem szerezhetnek, ez ősi ma-gyar törvény! Kérjük az eddig magántulajdonba vett ingó- és ingatlanok hasznosításából származó haszon felosztását a magyar állampolgárok között.

11.      11. Kérem a FIDESZ-t hogy sürgősen szüntesse meg a magyar többséggel szembeni nega-tív, és a cigány, valamint a zsidó kisebbségekkel szembeni pozitív diszkriminációt. Levélben értesített engem az Egyenlő Bánásmód Hatóság, hogy azért nem indíthat vizsgálatot az 1944-ben kényszermunkára elhurcolt nagyapám kárpótlási ügyében, mert nem rendelkezem tör-vényben rögzített védett tulajdonsággal. Eszerint a cigányok, és a zsidók azért kapnak kár-pótlást, mert ők törvény által védettek!

12.      12. Kérem a FIDESZ-t, hogy sürgősen állítson fel magyar csendőrséget, és engedélyezze a szabad lőfegyvertartást. Mi egy külvárosi lakótelepen lakunk, és az utcákat a cigány kisebb-ség uralja, nem a rend. A stricik, és a kamaszok is terrorizálják a magyarokat, van akinek a nejét verték meg, van akinek a gyermekét, van akinek az autóját törték össze, vagy lopták el. Idős szüleim élnek vidéken, őket is féltem, mert egyre több a cigányok által elkövetett rab-lógyilkosság. Kérem a FIDESZ-t, hogy Texas-hoz, és Finnországhoz hasonlóan iktassa tör-vénybe a szabad lőfegyvertartást, hogy a magyar áldozatoknak legyen esélyük a rablókkal szemben. Finnországban a vidéki finnek sorban agyonlövik a bevándorolt rablót, mert törvény adta joguk a fegyveres önvédelem. Azzal nem érek semmit, ha megölik a családtagomat, és utána rendőrség börtönbe zárja tettest. Szögi Lajost sem hozta vissza az életbe a bíróság!
   

13.   Várom a FIDESZ válaszát!

Debrecen, 2010. 04. 29.

Tisztelettel:
Iványi Sándor
leendő nagycsaládos