Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 4., hétfő

6.625 - Prof. Dr. Bokor Imre: MESTERHÁZY KESZTYŰJE

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

(levelesládája)

MESTERHÁZY KESZTYŰJE

Az önkormányzati választások eredmény-kihirdetését követően, Mesterházy Attila MSZP-s főguru, a boldogságtól szinte megrészegülten, magabiztos (nyegle) vigyorgást erőltetve magára, azt nyilatkozta a HÍR TV riporterének, hogy: „az előzmények ismeretében, nem számított ilyen szép eredményre, mint amilyent elért a pártja”.

Ezt követően fenyegető hangon kijelentette, hogy a jövőben megváltoztatják a magatartásukat és minden esetben felveszik az eléjük dobott kesztyűt! Azt pedig fokozott figyelemmel kísérik (ellenőrzik), hogy a FIDESZ betartja-e vagy sem, a választási ígéretét.

Aligha vitatható, hogy M. A. nyilatkozata, valamint viselkedése,  elmeorvosi vizsgálatot és sürgős terápiát  igényel. Ettől függetlenül, - a kesztyű felvétele nagyon hasznos lesz számukra, mert évek ÓTA PISZKOS ÉS „ENYVES” A KEZÜK, mégpedig annyira, hogy a kesztyűt  - egyszeri használat után -, célszerű a kukába landoltatni.

Ami M. A.  ellenőrzési tervére vonatkozik, azt már hasznos lett volna Rákositól – kezdve Kádáron át, Gyurcsányig bezárólag realizálni, hiszen megszámlálhatatlan sikerélményükben lett volna  részük! A pártfegyelem szellemében akkor mély hallgatásba burkolództak, miközben  a piszkos és enyves kezükkel DEGESZRE LOPTÁK MAGUKAT(!), miként azt a „félnótás” Gyurcsány elvtársuk öszödi beszédében részletesen kifejtette a  (szépszámú) kesztyűtlen és hallgatag cinkosai előtt.

Végezetül: nem ártana észrevenni, hogy a szavazópolgárok immár számos alkalommal (legalább hétszer,- tessék utánaszámolni…) páros lábbal próbálták kirúgni a közéletből a hazug, csaló, korrupt, tolvaj, koncepciótlan, permanensen ígérgető, nevet csereberélő, önmagát reformálgató és az országot anyagi-erkölcsi csődbe vivő pártot, de az eltűnése és az agonizálása csak most gyorsult fel, és ezt a jelenséget  még a Gyurcsány-Mesterházy-Lendvai-Szanyi-Lamperth-(stb.,stb.,)-féle, bülbül szavú hazugok sem képesek  megállítani.  

                                                                (Prof. Dr. Bokor Imre)

                                                                   az MJB ELNÖKE