Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 5., kedd

6.639 - A Magyarok Szövetsége tagjainak szereplése az önkormányzati választásokon!

Kolontári katasztrófa: az MSz szakértője előre jelezte! - Vizsgálóbizottság alakul

A Magyarok Szövetsége Mozgalom mély megrendüléssel fogadta a kolontári katasztrófa hírét. A helyszíni beszámolók szerint a több kisgyermek életét is követelő áradás áldozatainak száma elérheti a tíz főt. Az iszapömlés azt követően árasztotta el a Veszprém megyei Kolontárt, Devecsert és Somlóvásárhelyet, hogy átszakadt az ajkai timföldgyár monitor rendszerű zagytározójának egyik gátja. A Magyarok Szövetsége egyik, munkavédelemmel foglalkozó szakértője hetekkel korábban jelezte a szivárgásokat a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi Zrt.-nek, illetve megállapította, hogy a depónia (a zagytározó gátja) átalakítása során egy kifejezetten magas, nagy veszélyforrást jelentő építmény jött létre.

Választási (le-, el-, ki-) beszámolás

Mondhatni, egyenesen csodálatos, hányféleképpen lehet – és lehetne – értékelni a Magyarok Szövetsége önkormányzati választási eredményeit. Ha csak azokat nézzük, akik nem csupán az MSz támogatásával, de mint a Szövetség jelöltjei indultak, számtanilag katasztrófálisnak mondható az eredmény. „Az MSz 121 jelöltjéből mindössze kettőnek sikerült mandátumot szereznie” – tudjuk meg alább Herpai Sándortól, a választási kampányt segítő-követő elöljárótól. Annál meglepőbb, hogy midőn a Szilaj Csikó nyomukba eredt az Msz-támogatta indulóknak, még azoktól sem lehetett kesergő szavakat hallani, akik a nagy lehetőség közelébe se jutottak.
Azoktól meg persze hogy nem, akik bejutottak: mert a támogatottak között nem kevesen voltak ilyenek.

Szilaj Csikó előfizetés különleges akció

Minden Szilaj Csikó-előfizető szerezzen magának egy előfizető társat!

A munkatársai által puszta köszönömre (azaz ingyen) készített újság költségein fogni bajosan lehet. Lehet viszont jócskán a postaköltségen, de úgy, hogy minden előttünk lebegő cél teljesülhet! Olvasóinknak nemhogy drágább lenne a lap, hanem még olcsóbb is.

Sportcsarnok felújítás

Még nem sikerült befejezni a Magyarok Szövetsége székházának részét képező sportcsarnok felújítását, szükség van az építésben segédkező emberekre.

Kedves Szövetségesek!

Most a Budapesti Szala szervezése-hírverése kapcsán többen kérdezték mi is a Szala. Az igazat megvallva magam sem tudtam pontosan meghatározni. Aztán jöttek a további kérdések, mi a szer, mi a kurultáj. Aztán mi a süan? No aki már ezt kérdzte az már tud valamit, gondoltam. Utána kell hát járnom mit is jelentenek ezek a kifejezések. Hát utána jártam....
Remélem hasznunkra lesz mindannyiunknak!
Áldás! Lvg. Rajkai Zsolt

Az I. Budapesti Szala programja és megközelíthetősége

Szeretettel várunk Mindenkit az I. Budapesti Szalára október 9-én, a Mátyásföldi repülőtéren.

A Szala részletes programja:

A Magyarok Szövetsége tagjainak szereplése az önkormányzati választásokon

Tisztelt Polgármester- és Képviselőjelöltek, kedves MSz-elöljárók és MSz-tagok!

A Magyarok Szövetsége honlapja (www.magyarokszovetsege.hu) és hetilapja (Szilaj Csikó) minél gyorsabban szeretné tájékoztatni a Szövetség tagságát ama jelöltek választási eredményéről, akik a mostani önkormányzati választáson a Magyarok Szövetsége támogatásával indultak.

Az országos választási eredményekből való kiszűrésben, adatösszesítésben Herpai Sándor országos elöljáró lesz segítségünkre.

Egyedi adatok, eredmények, értékelések dolgában viszont maguktól a jelöltektől, valamint a helyi elöljáróktól, tagoktól várjuk a segítséget, a gyors, tárgyszerű tájékoztatást az msz.honlap@gmail.com e-mail címre. Ha valakinek bővebb élménybeszámolóra támadna kedve, ezt is szívesen vesszük.

Kérjük, hogy e közlemény minden olvasója továbbítsa felhívásunkat az általa ismert MSz-jelölteknek, ill. MSz-tagtársainak!

Mi lesz veletek önkormányzatok?

Nyakunkon az önkormányzati választások, és a siker érdekében minden jelölt ígér minden jót mint a télapó a gyerekeknek. Akad azért néhány jelölt akik látják már, hogy nagy a baj az önkormányzatok háza táján. Sok helyen hiába lesz új, korrekt, szakmailag, emberileg megfelelő, a nemzetért tenni kívánó vezető, sok mindent már nem tud tenni a bankok, és farizeusok csapdájába esett (vagy szándékosan odavetett) településeken. Az MSZ honlapján erre az áldatlan állapotra mutatott rá Vukics Ferenc, és láss csodát néhány nappal később már a Fidesz is ezt harsogja.