Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 9., szombat

9.170 - Feljelentés, Orbán és bűntárárasi ellen > Nemzeti Nyomozó Iroda 2011-04-07

Feljelentés, Orbán és bűntárárasi ellen
Nemzeti Nyomozó Iroda 2011-04-07

Tisztelt Cím!

Alulírott Borbély József részvényes feljelentést teszek a Vértesi Erőmű Zrt. illetve a Vértesi Zrt. "csa" gazdálkodásával kapcsolatban Kocsis István volt MVM vezérigazgatóval; az MVM jelenlegi első számú vezetőivel; Szabó Pál volt és Dr. Magyari József jelenlegi Vért Zrt. vezérigazgatóival; Kovács Zoltán csőd biztossal; Dr. Karda Lászlóval; Kapolyi Lászlóval, valamint Szász Andrással és Dr. Orbán Viktor miniszterelnökkel és az érintett kormánytagokkal továbbá más ismeretlen elkövető társaikkal szemben csőd bűntett csalás, hűtlen kezelés, hanyag kezelés hivatali visszaélés, bűnpártolás és más bűncselekmények elkövetése miatt.

I n d o k l á s


A Heti Világgazdaság 2009.02.07.-i számának 57-58. oldalán Zagytemető címmel a csatolt írás jelent meg továbbá a Heti Válasz 2009.04.30.-i számának 16-17-18. oldalán megjelent és jelen feljelentéshez csatolt cikkekből - mai napig az érintettek által meg nem cáfolt - egyértelműen kiderül, hogy Kocsis István Kapolyi Lászlóval üzletelve Szász András segítségével közel 100 milliárd forinttal károsította meg az MVM Zrt.- én és a Vértesi Erőmű Zrt.-én keresztül a Magyar Államot.

A teljesség igénye nélkül csatolom még az Index.hu oldalon 2009.03.19-én MVM - milliárdok offshore cégeknek című cikk másolatát és további 10 kapcsolódó cikk címét, de a Tisztelt Nyomozó Hatóság ha kiegészítő nyomozás keretében további sajtó figyelést végez javaslom a www.K-monitor.hu korrupció figyelő újság illetve a www.tempohirek.hu , valamint a www.tempopart.hu oldalakat is megtekinteni további megcáfolatlan bizonyítékok állnak majd rendelkezésre.

Az ügy horderejére tekintettel vegyék fel a kapcsolatot az Alkotmány Védelmi Hivatallal - volt Nemzetbiztonsági Hivatal -, ahol is további számtalan bizonyíték kell, hogy rendelkezésre álljon ha még működnek, amennyiben nem járnak eredménnyel úgy vegyék fel a kapcsolatot velünk mivel mint, hogy azt már korábban is jeleztük a Nemzet Biztonsági Hivatalt mi tovább működtetjük - Apostoli Magyar Királyság Kormányzó - és nekünk elegendő bizonyíték áll rendelkezésre a vád emeléshez.

Az MVM jelenlegi vezetését ugyan olyan felelősség terheli, mint az Orbán Viktor vezette kormányt mivel az elmúl egy év során folyamatosan tájékoztattuk mind a miniszterelnök urat hivatalán keresztül mind a irányítása alá tartozó, további minisztériumok és állami szervek vezetőit, az MVM vezérkarát személyesen is tájékoztattuk a székhelyükön és adtunk át okirati bizonyítékokat - a Nyom.396/2003 számú bűntető ügyben készült NBH- s lehallgatási jegyzőkönyvek - Dr. Magyari József által elkövetett bűncselekmények vonatkozásában, továbbá az előző Vért Zrt. közgyűléseken illetve hitelezői értekezleteken az MVM képviselőjének is átadtuk ezen dokumentumokat és POLIP ábrákat.

I n d í t v á n y o k


Indítványozom, hogy az elkövetőkkel szemben foganatosítsanak kényszer intézkedéseket - őrizetbe vétel bankszámláik és magán vagyonuk zárolása- mivel alappal lehet tartani a bűnismétléstől bizonyítékok eltüntetésétől és az elrejtőzéstől.

Indítványozom, hogy keressék meg a társhatóságokat, mivel a Dr. Magyar József személyével érintett felszámoló cégek vonatkozásában több helyen is már bűntető eljárás van folyamatban, egyesítsék az eljárásokat nagyban megkönnyíti a felderítést.

Tisztelettel:
Borbély József

Eredeti levél:
Nemzeti_Nyomozó_Iroda
http://tempohirek.com/news.php?readmore=95