Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 9., szombat

9.169 - A földönkívüliek köztünk vannak! > Avagy: lejár a kilakoltatási moratórium. E.T-k Magyarországon

A földönkívüliek köztünk vannak!
2011/04/07 Nemzeti InternetFigyelő

Avagy: lejár a kilakoltatási moratórium. E.T-k Magyarországon

Amikor a '80-as évek elején láthattuk az E.T. cím
ű filmet, sokan mosolyogtunk a kis aszott lényen, aki állítólag a világűr távoli pontjáról csöppent közénk. A kis esetlen, félénk lényt sokan megkedvelték. Azonban mára nyilvánvalóvá vált, hogy úgynevezett E.T.-k élnek közöttünk, mégpedig a legveszedelmesebb fajtából.

Ezek tökéletesen emberformájú lények, akikben azonban az emberi érzelmeknek nyoma sem fedezhet
ő fel! Sőt, már évezredek óta közöttünk vanak és fertőzik emberi társadalmunkat!

Ezek azok, akik mindenféle aljas munkát elvállalnak. Bel
őlük kerülnek ki a végrehajtók, a droid rendőrök, a bérgyilkosok, a kínzó és verőlegények és hasonló, minden aljasságra fogható szörnyek. Ezek azok, akik jó bérért bármire képesek, s emberi érzelmek nélkül hajtják végre a legaljasabb, legembertelenebb parancsokat.

Nekik nincsenek szüleik, rokonaik, szeretteik. Ezek az emberalakúak mindenben hasonlítanak ránk, kivéve az erkölcsi érzéseket, az emberi érzelmeket. Nekik mindegy, hogy egy életet tesznek tönkre, csak a parancs, a megbízás számít! Ezeket nem érdekli, hogy életek munkáját veszik el, semmisítik meg! Mert nem emberek! Aljas, mindenre fogható idegenek! Komolyan kell ezt vennünk végre!

Most, hogy alig egy b
ő hét múlva lejár a végrehajtási moratórium, megláthatjuk az idegen lények tombolását. Milliók élete megy tönkre, válik romhalmazzá, kilátástalanná! Sajnos, ahogy ez törvényszterű, ha egy társadalom nem figyel élesen és nagyon keményen a megválasztott vezetőire!, ha nem kéri számon rettentő szigorral a legkisebb igazságtalanságot, gaztettet, bűncselekményt, szóval törvényszerű, hogy ezek az emberformájú idegen civilizációból idekerült lények beférkőznek az államhatalom legfelsőbb részeibe is!

Megfert
őzték már az államelnököt és a miniszterelnököt is. Ők is embertelen gyilkosokká, bűnözőkké váltak! Mert egy ország első számú vezetője nem engedheti meg, hogy honfitársait teljesen tönkre tegyék. Neki az a kötelessége, hogy kidolgozza, miként lehet megoldani úgy a problémát, hogy abba egy állampolgára se rokkanjon bele!

Lesz itt egymillió új munkahely, barátaim! A képlet egyszer
ű, amint láthatjuk, tapasztalhatjuk. Megszüntetnek másfél millió mostani munkahelyet, és egymilliót újra indítanak! Egyszerű számtan ez Orbán és Schmitt urak részére!

Csak azt nem tudom, hogyan képesek álomra hajtani fejüket? Talán csak gyógyszerrel? Így is hírlik, hogy Orbán Viktor ideggyógyászati kezelésen volt a legutóbbi (2006-os) nagy választási veresége után! Én csöppet sem sajnálom, mert aki hazudik, az szenvedjen is miatta!

Honfitársaim! Különítsük el a közöttünk lév
ő E.T.-ket! Kérjük a Mindenható Istent, segítsen, hogy felismerjük az idegen lényeket, és kiiktathassuk őket közülünk! Ezek nem emberi lények! Nincs mit sajnálni rajtuk. Helyük örökre egy börtön, ahonnan soha nem szabadulhatnak ki! A vagyonukból kitelik az eltartásuk! A Gyurcsány-banda is közéjük tartozik, ahogy a FIDESZ-maffia is.

Gondolkodó