Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. szeptember 1., csütörtök

10.434 - Orbán József: Az egyéni boldogulás céljai a kaláka és kisebb részben más típusú közösségi dolgainkban valósulhatnak meg.

Feladó: Jozsef Orban

Dátum: 2011. szeptember 1. 6:05
Tárgy: szept.6 MAREVOSZ
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Kedves Kutasi József

A múlt pénteken a devizahitelesek tüntetésén találkoztunk de mielőtt még beszélhetni tudtunk volna a végén elvesztettük egymást. A  MAREVOSZ közösségéből sokakat ismersz és nagyon remélem, hogy helyes embererekként. Azon  bizonyára  neked sem könnyű változásban mely még részben előtted áll segítségedre lehetünk, mert mi tudjuk, hogy ki ki mellett áll.

Ha már korábban is nem találkoznánk, szeretnélek meghívni a Magyarok Házában kedd este tartandó gyűlésünkre. De ha gondjaid vannak az új otthonoddal már korábban is elérhetsz a  06 70 2447750 számon vaqy ezen az  emailon.
A tagoknak kiküldött meghívó a következő:


Kedves MAREVOSZ tagtársaim!

 

Miközben e nyár utolsó méregtelenítő hatásait fejti ki, a MAREVOSZ közel  féléves az utolsó közgyűlés utáni idejéhez közeleg, és újra kell indítanunk azon szervezeti életet, melyen az utóbbi időben lazítottunk. Ezen megkeresés tartalma egyben bevezető is kíván lenni, azoknak kik eljönnek a szept. 6.-án( 18 óra) a Magyarok Házában tartandó találkozásunkra, és azoknak is akiknek ez nem jön össze, ezért  ez tájékoztató jellegű a szervezet azon részeiről melyek adataiba  az összesítés még csak részben történt meg. Ezért fölkérek mindenkit, ha megosztani kíván valamit, azt részemre visszajelezve a közössé tétel lehetőségét megadni szíveskedjen.


Elsődleges cél- a Szent Korona országává lenni, tenni hazánkat, melyben a MAREVOSZ mint egy oly szövet(ség), mely az egész nemzet szintjén a szövetek közt a kovász jellegzetességeit hozza , lehetőségeihez képest él, teszi a dolgát, azon számtalan megvalósított tényekkel, mely az egész nemzeten belül tagjai megszólalásától a médiában kimutatható ráhatásáig történik.

Ezen időszakban magának a Szent Korona eszmeiségének értelmezésében is sikerült azon tisztánlátást megcélzó lépéseket tenni, melyek ezen elveket erősítve, azok életrevalóságát, tehát az oportunisztikusság levetkeztetését célozták. A szervezeten belül egy egészséges vita indult, levetkőzve a korábbi úgymond megmondó emberek posztumátumait, melyek mint megtapasztalhattuk, a jelen pártpolitikába csak maszlag szinten tudtak visszahatni,miközben a pártpolitika teszi az általunk felismert részünkre megsemmisítő titkos céljait.


E szövet(ség) munkája tagjainak többnyire egyéni munkájából áll össze, mely munkára közösségi  egymásközti ráhatás próbálja azt a legjobb célok, leghatékonyabb végrehajtását elérni. E munka saját szervezésű, bár viszonylag kevés iyen megmozdulásoktól , más szervezetekhez kötődő megmozdulásokban való részvételek sokaságát , emberközti kapcsolatokban jelenik meg. A MAREVOSZ-tól felkérve vagy más meghívások alapján tagságunk jó része mindenütt ott van, teszi a felvilágosító, demonstráló tetteit.

 A megnyilvánulások az elmúlt félév legfontosabb eseményére, mely az alkotmányról szólt, melyben a diktatúra leleplezésétől a konkrét javaslatainknak semmibevételének felmutatása valósult meg. A sokak által birkának becézett néppel ellentétben, mi mélyreható, rendszerező javaslatokkal, paradigma váltással álltunk elő, a semmibevétel, bizonyíték, hogy e kormány nem a birkák, hanem emberek méltánytalan semmibevételét követi el, ezáltal a paraziták megkérdőjelezhetetlen kategóriájába sorolva magát.És ez igen fontos tett, mely munkánk viszonylagos sikertelenségét  egy magasabb szintre emeli. De a szervezetben egy erősebb irányzat a jövő befolyására irányul. Ezen jövő a tagok egyéni boldogulásától a szövetség hatékonyságának erősítésén át a nemzetre és azon túlra való ráhatásig kíván terjedni.


Az egyéni boldogulás céljai a kaláka és kisebb részben más típusú közösségi dolgainkban valósulhatnak meg. Ami eddig történt jó kezdet, de több felajánlás, részvételt várok, hogy az elvezethessen együtt dolgozó, együtt örvendő, új értékrendben élő (minta)közösségek kialakulásához.  Mert az élet törvénye  az osztódás, de ahoz minta, kovász kell. Ez kell minket az oportunista elméletektől megkülönböztetjen, mely elméleteket viszont meg kell ismerni, a jóindulatot becsülni és próbára tenni. A felismert rosszal szemben viszont a leleplezéstől, az egyének megszólítása, petíciók megfogalmazása, azok minél több személy általi aláírását kell megvalósítanunk. Folytatódik az a diktatúra, mely korábbi demokratikus jellegzetességeket is viselő társadalmi szabályrendszer megszorításait erősíti. Az ezzel szembeni leleplezés, ellenállás szervezés fontos célkitűzés, ezért már a szept. 6.-i találkozáskor beszélni kell róla.

A szövetség hatékonyságának növeléséért olyan új célok vannak tárgyá téve, mint:

-          a honlapunk rendszerváltó eszközzé tétele- melyre ilyen úton javaslatot tettem, melyre mind máig nem jött ezzel negatív észrevétel, tehát a megvalósítás utjára kell térni

-          az ország közlekedésébe bevezetendő autóstop  „ bizin”rendszer, melyről ugyancsak nem volt negatív észrevétel, tehát bizalommal tekinthetünk a bizalom indító elé

-          segítség a lakásukat veszélyeztető hitelesek egy jobb takarék-hitel rendszerbe (Fundamenta) való be (át) vezetésébe, (ha ez valóban segítség). Aki tud készüljön megosztani információit, hisz közosen csak nem tévedhetünk.

-          új energia takarékony fűtési rendszerek (Stropuva) népszerűsítése, esetleges részvétel, a jövedelem valamely részének közcélú felhasználása.

valamint ha az idő engedi egyebek (kapcsolat más szervezetekkel, stb).


Szeretném ismét a tagság figyelmét felhívni, hogy próbáljon az erre hajlandó tagtársakkal, de főleg újabb emberekkel közösségi kapcsolatot kiépíteni (tizedes rendszer szerint), hisz így emelhetjük fel önmagunkat azon semmibe vettek (birka) sorából, foghatunk nem csak maszlagszerűen össze a megmentésünk és boldogulásunk valódi útján.

 

Tehát 2011 szept 6.18 h

Bajtársi üdvözlettel O.J.