Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. szeptember 5., hétfő

10.454 - Felhívás Magyarország becsapott, ellehetetlenített, kisemmizett és pusztulásra ítélt népéhez!

* www.nemzetihirhalo.hu *************
        ELÉG VOLT

        Felhívás Magyarország becsapott, ellehetetlenített, kisemmizett és pusztulásra ítélt népéhez!
        Magyar testvéreink értetek, most még helyettetek és hozzátok szólunk!

        Nehéz napok előtt állunk, mert nehéz azok sorsa, kik történelmet írnak. Rajtunk múlik most hazánk sorsa, rajtunk a meggyötört, de szenvedéseink ellenére, hitünkben megrendíthetetlen magyarokon!
        Saját hazánk koldusai lettünk. Külföldi tulajdonú pénzintézetek rabolnak ki minket nyíltan, árulják ki talpunk alól a földet és fejünk felől a fedelet.
        Őseink és a mi életünk, munkánk vált és válik semmivé......
        ELÉG VOLT
        ELÉG, a hazug, megélhetési, korrupt politikusokból! A 24. órában tartunk!
        Ha nem változtatjuk meg végleg sorsunkat, örökre elbukunk, nem lesz hová menekülni a tömegeknek az eltiprás elől. Senki se higgye azt, hogy biztonságban van, a hatalom bábként mozgatja minden intézkedésével.
        Ki kell mondanunk, hogy ELÉG VOLT, de azt is, hogy MIT AKARUNK:
        Pártoktól, politikusoktól, külföldi érdekektől mentesen, kezünkbe vesszük sorsunkat!

        Így hát:
        1, ELÉG VOLT a bankok terrorjából! A magyar nép kifosztásából, nincstelenségbe döntéséből!
        - azt akarjuk, hogy a magyar állam indítson pereket a jogtalan banki szerződések ellen, és így segítse a kelepcébe, lépre csalt embereket, családokat! Az állam védje, szolgálja polgárait, azok érdekeit, ne ellenük lépjen fel!
        2, ELÉG VOLT Magyarország földterületeinek eladásából, külföldi érdekeknek átjátszásából, idegeneknek épülő lakóparkokból, kaszinókból, stb!
        - azt akarjuk, hogy a hazai föld és víz miénk maradjon, mi lakjuk és műveljük, valamint élvezzük annak minden mezőgazdasági, bányászati (pl: makói gázmező), turisztikai, tranzit, stb. hasznát, javát.
        3, ELÉG VOLT a Magyarországot elárasztó és itt kizsákmányolóként vígan élő, meggazdagodó, a tőkét az országból kivivőkből!
        - azt akarjuk, hogy Magyarországon a munkaadó elsősorban hazai legyen. Külhoni befektetők esetén a törvény kötelezze a munkáltatót, hogy a profit 70%-át Magyarországon forgassa vissza. Az alkalmazottakat emberhez méltó feltételekkel és bérrel foglalkoztassa (a sokat emlegetett unió-s szinten).
        4, ELÉG VOLT a hazaáruló, bűnöző, korrupt, jogi kiskapukat kereső, saját népüket lenéző politikusokból!!!
        - azt akarjuk, hogy a politikusokat és családtagjaikat is számoltassák el a múltban szerzett vagyonukról, s csak a tisztességes úton megszerzett javukat hagyják meg! A politikusok hibás döntései (vagy kapzsiságuk) miatt keletkezett államadósság és a kiárult állami tulajdon miatt feleljenek anyagilag, erkölcsileg és jogilag. Tisztességes jogszabályok alapjá induljon eljárás ellenük.
        - azt akarjuk, hogy pártpolitikától valóban semleges, Magyarország és a magyar nép megmaradásáért valóban áldozatot hozó, becsületes népet képviselő kormány lépjen a helyükbe. Kettős állampolgárságú képviselő csak a Kárpát-medencéből választhassék.
        5, ELÉG VOLT a rendvédelem szétzilálásából! A becsületes, bűnüldözést végző állományt morálisan szétverő hatalmi játszmákból! Ezek a magyart fordítják magyar ellen, testvért testvér ellen, családokat családok ellen.
        - azt akarjuk, hogy a rendvédelem minden ágazata kapja vissza megérdemelt becsületét. A rendőrök kapjanak megfelelő védelmet, ne a bűnözőket védje a jog. A rendőr valóban a rend őre legyen, ne holmi bevethető alaktalan tömeg! Csak független, valóban szakmailag alkalmas vezető viselhesse beosztását és irányíthassa állományát. Nem felülről odatett vezetőket akarunk, hanem kerüljön ki a legmegfelelőbb.
        6, ELÉG VOLT a magyar oktatás demoralizálásából! Az egészségügy minimális szolgáltatásra süllyesztéséből!
        - azt akarjuk, hogy a tanárok, nevelők munkája követhesse a szakmaiságot, és felnövekvő nemzedék nemzettudatát erősítse. Nekik is járjon a közfeladatot ellátó személyek különleges védelme.
        - azt akarjuk, hogy a magyar egészségügyben dolgozókat ne csak az elhivatottság tartsa itthon. A gyógyítás folyamatát ne a gyógyszergyárak diktálják.
        7, ELÉG VOLT a hazug médiából! Szabad, független tájékoztatást!
        - azt akarjuk, hogy Magyarországon a tömegtájékoztatás az igazságról szóljon, s ne részinformációkat és pártérdekeket közvetítsen. A műsorok ne az agymosásról és a népbutításról szóljanak.
        8, ELÉG VOLT abból, hogy a munkának nincs becsülete, a becsületes kétkezi munkásembert lenézik, jobban becsülik a munka nélkül ügyeskedőket és Való-világ szereplőket.
        - azt akarjuk, hogy a Magyarországon diplomát és szakmát szerzők itthon maradjanak, és becsületes munkával el tudják tartani családjukat.
        9, ELÉG VOLT a kisebbség politikai célzatú manipulálásából!
        - azt akarjuk, hogy a romákat a magyarok ellen ne játsszák ki. Joga annak van, aki kötelességét teljesíti. Mindenkire ugyanazok a törvények vonatkoznak. Nem lehetnek kötelesség nélküli, csak jogokkal rendelkező, kivételezett csoportok.
        - azt akarjuk, hogy a felzárkóztatásra szánt milliók az érintettekhez jusson el, és ne a fehérgalléros bűnözők zsebébe.
        10, ELÉG VOLT a hamis jogszabályokból, s azok végre nem hajtásából!
        - Követeljük ősi történeti alkotmányunkat, s az arra épülő szigorú törvényeket. Pontos megfogalmazással el kell kerülni a joghézagokat és a törvények átfedését. Végezetül mindezt részrehajlás nélkül következetesen, szigorúan végre is kell hajtani!

        Jogos Magyar Önvédelem
        2011