Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. szeptember 6., kedd

10.475 - "A Magyar Köztársaság mai népességének abszolút többsége nem magyar etnikumú, hanem túlnyomórészt szláv."

** www.nemzetihirhalo.hu *************
"A Magyar Köztársaság mai népességének abszolút többsége nem magyar etnikumú, hanem túlnyomórészt szláv."

"Köszi! Így egyben még nem volt alkalmam olvasni, de darabokban gyakorlatilag a magyarokkal foglalkozó cikkek hozzászólásainál már olvastam vagy százszor (szlovákok szívesen másolják a magyarság létezését tagadó blokkokat). Most már tudom, ki az ötletgazda. A prop.sk ugyan már kihalt, de a beo.sk még tolja a propagandát (a zsidó-és magyarellenességtől kezdve az 51-es körzeten és a HAARP-projekten keresztül a a kémiai kondenzcsíkok tudatformáló hatásáig). Bocs az ismétlésért, de ez tetszett legjobban [link]:
"SZLOVÁK-MAGYAR KAPCSOLATOK / A szlovák fél stratégiájának újragondolása

- A jelenlegi hűvös kommunikációs stílust át kell venni a magyaroktól. Meg kell vizsgálni a magyarországi szlovákok életkörülményeit. Bármilyen hiányosság esetén azonnal panaszkodni kell az Európai Parlamentben. Tiltakozni kell a szlovák nemzet magyarországi elnyomása ellen, lehetőleg rendszeresen.

- Dél-szlovákiában "professzionális pszichológia" segítségével meg kell győzni a magukat magyarnak vallókat, hogy szlovák őseik vannak. Identitásukban el kell bizonytalanítani őket.

- Szlovák szakértői bizottságot kell létrehozni történészekből, nyelvészekből, szociológusokból, pszichológusokból, hogy gyűjtsék össze az összes elérhető információt a magyar sovionizmusról. Nyomtatott magyar nyelvű kiadványokon, magyar szervereken tegyék elérhetővé ezeket, és az alábbi információkat:

1.) Az régi(uhor) és mostani(magyar) nép közötti genetikai, vallási, nyelvi, és állami jogfolytonosság hiányát, részletes cáfolatát
2.) A magyar/szlovák/német identitások közötti igazi kapcsolatot
3.) Faji jellegek (szláv, német) dominanciáját a magyar embereknél
4.) Nyelvi cáfolatot; a szlovák/német/latin eredetét bizonyítani a magyar szavaknak

- A hatékonyabb reszlovakizálás érdekében ezeket tömegesen kell terjeszteni Dél-szlovákia és Magyarország területén.
- Kerülni kell a Jan Slota-féle primitív megnyilvánulásokat.
- Minden elérhető EU-s intézményt fel kell használni a magyar sovinizmus lejáratásának érdekében.

Úgy vélem a felvázolt lépések pontos betartása szükséges a magyar sovinizmus megszüntetésének, és a békés egymás mellett élés megteremtésének érdekében."