Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 1., szerda

11.888 - A libások után most a tyúkosokat hajszolják az öngyilkosságba!

www.nemzetihirhalo.hu *************

A libások után most a tyúkosokat hajszolják az öngyilkosságba 
2012. január 31. 09:33 Hunhír.info 

Az újabb, Magyarország ellen indított kötelezettségszegési eljárást hamarosan a vásárlók is megérezhetik a pénztárcájukon. A tojótyúkketrecek kötelező cseréje miatt akár 50 forintra is emelkedhet a tojás ára - írja a Napi Gazdaság. Micsoda, Tojás a rabszolgának? Elég neki a romlott nyugati konzerv is! 

Az Európai Bizottság csütörtökön bejelentette, hogy 13 tagországgal, köztük Magyarországgal szemben kötelezettségszegési eljárást indít, mert az elmúlt 12 évben nem sikerült végrehajtani az állatjóléti célú beruházásokat - emlékeztet a Napi Gazdaság, amelynek Földi Péter, a Baromfi Terméktanács szaktanácsadója elmondta: ha nem is határidőre, de az idén befejeződik a tojótyúkketrecek kötelező cseréje. 

Tavaly 3 milliárd forint értékű korszerűsítési pályázatot hirdetett meg a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM), a beruházás megvalósítása azonban egyre több termelőnek okoz gondot Földi Péter szerint. Mintegy 90 nagy termelő jelezte, hogy folyamatban van a korszerűsítés, ám határidőre nem végeznek vele, mintegy százan viszont vélhetően nem folytatják a tevékenységet. A Tojásszövetség úgy tudja, további 170 kisebb gazdaságban zajlik még az átalakítás, ezek többnyire pár száz, pár ezer tojót tartó vállalkozások. 



--

 
 

Tisztelt / Kedves %USERNAME%!



(ide kattintani!)


Itt található KUTASI JÓZSEF ANTAL (5,2 MB):
http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf

Magyaros tisztelettel és szeretettel,

 Kutasi József Antal / Jóska bácsi / Jóska
(ki ahogy kívánja!)
 
Ha ezt a küldeményt tőlem már kapta, akkor elnézést kérek.
Ha tájékoztatásaimat nem kívánja, kérem küldjön egy
%USEREMAIL% lemondó levelet.