Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 3., péntek

11.901 - Magyarország Kormánya > 2012. február 3. 14:44 > A járások a Jó Államot viszik közelebb az állampolgárokhoz

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. február 3. 14:44
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu




Magyarország Kormányának hírlevele 2012-02-03

Orbán Viktor: Nincsenek veszélyben a magyarországi földgázszállítások

Ez a kérdés a következő évben már kevésbé lesz probléma: egyrészt azért, mert jó egy év múlva Magyarország véget tud vetni az orosz gáztól való függőségének az épülő csővezetékek miatt, másrészt azért, mert a közmunkaprogram keretében lecserélik a kazánok jelentős részét - mutatott rá Orbán Viktor az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A szövetség nem hagyja magára Afganisztánt

Rendben halad Afganisztánban az a folyamat, amelynek során a NATO vezette nemzetközi erő (ISAF) fokozatosan, tartományról tartományra és térségről térségre haladva átadja a biztonság fenntartásáért viselt felelősséget és az ahhoz kapcsolódó feladatköröket az afgán fegyveres erőknek – hangsúlyozta Hende Csaba Brüsszelben. A honvédelmi miniszter a NATO-országok védelmi minisztereinek ma záruló tanácskozásán vesz részt.

A járások a Jó Államot viszik közelebb az állampolgárokhoz

A járási rendszer kialakításával az állam közelebb kerül az állampolgárokhoz - fogalmazott Csonka Ernő területi közigazgatásért és választásokért felelős helyettes államtitkár pénteken, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei polgármesteri fórumon, ahol a járási közigazgatási rendszer kialakításával kapcsolatos feladatokról tartott előadást.

A nap képe

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter ünnepélyes keretek között adta át az első földhaszonbérleti szerződéseket három gazdálkodónak (Fotó: Pelsőczy Csaba, kormany.hu)