Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 12., vasárnap

11.953 - PÁRTFÜGGETLEN NÉPSZAVAZÁS-KEZDEMÉNYEZÉS, AZ EU-BÓL, AZ IMF-BŐL ÉS A NATO-BÓL VALÓ KILÉPÉSÜNKÉRT !!! von Brindza András

PÁRTFÜGGETLEN NÉPSZAVAZÁS-KEZDEMÉNYEZÉS, AZ EU-BÓL, AZ IMF-BŐL ÉS A NATO-BÓL VALÓ KILÉPÉSÜNKÉRT !!!

von Brindza András, Donnerstag, 9. Februar 2012 um 17:26 ·

From: József Halász <drhalaszjozsef45></drhalaszjozsef45>

To: szkertekrendakademia1@googlegroups.com

Sent: Wednesday, February 8, 2012 3:05 PM

Subject: Sajtótájékoztató anyagok

 

Kedves Barátaim !

 

2012 február 9-én benyújtjuk az OVB-hez az EU-ból, az IMF-ből és a NATO-ból kilépésünket kezdeményező népszavazást előkészítő aláírásgyűjtő ívek hitelesítési kérelmét.

Erről tartunk sajtótájékoztatót február 9-én a budapesti Magyarok Házában 18 órakor, ahol ezeken kívül ismertetjük az EU Európai Konföderációvá átalakulásáról szóló európai népi kezdeményezést. 

Örömmel és köszönettel tájékoztatlak Benneteket arról, hogy minden sokszorosítás elkészült: a sajtótájékoztatóhoz készített füzet (http://nemzetiegyseg.com/Ismerteto.pdf) és a szórólap (http://nemzetiegyseg.com/Szorolap120209.pdf).

 

Nagy munka indul el ezzel, ami pártfüggetlen, összehangolt tevékenységet jelent, az alulról építkezés alapján. Ehhez a felkészülést a Szent Korona Értékrend Akadémiája adja.

Az aláírásgyűjtés és a Települési Törvények készítése egymást erősíti.

 

Szeretettel kérek mindenkit, vegyen részt az összehangolt munkában és jelezze szándékát egy emilben.

 

Szeretettel, Dr.Halász József

 

A szórólap szövege:

 

Pártfüggetlen népszavazás-kezdeményezés Magyarország és Európa minden országa szabadságának visszaállításáért 

 

1. Az EU, a négy liberális alapelv Lisszaboni Szerződésben kifejtett alkalmazásával kifosztotta országunkat, versenyképtelenné tette a magyar termékeket, idegen érdekek kiszolgáltatottjaivá alázott bennünket, elvette önazonosságtudatunkat, önbecsülésünket, gyökértelenné akarja tenni a magyarságot.

Ezért

Ki kell lépnünk az EU-ból, a Lisszaboni Szerződésben meghatározott lehetőséggel élve:   

I. CIKK 50. cikk (1) Saját alkotmányos követelményeivel összhangban a tagállamok bármelyike úgy határozhat, hogy kilép az Unióból. (http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cmsUpload/st06655-re02.hu08.doc)

2. Az IMF tagdíjat fizettet velünk és ennek „ellenszolgáltatásaként" eladósította Magyarországot, olyan jogokat meghatározva magának, amelyek biztosítják elnyomatásunk folyamatosságát.

Ezért

Ki kell lépnünk a Nemzetközi Valuta Alapból (IMF-ből) alapokányában adott lehetőséggel élve:

XXVI. cikk 1. szakasz. A tagok kilépési joga Bármelyik tag bármikor kiléphet az Alapból oly módon, hogy írásbeli felmondást nyújt be az Alapnak annak központjához. A kilépés e felmondás kézhezvételének időpontjában lép életbe.

(http://jogszabalykereso.mhk.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=4897.7423)

3. A NATO három célt tűzött ki maga elé: a béke, a demokrácia és a szabadság megőrzését. Ezzel szemben a birodalom erőszakszervezeteként működik, vagyis terrort alkalmaz, a politikai és a gazdasági hatalom megszerzése és megtartása érdekében. Ennek az erőszakszervezetnek vagyunk mi tagjai, így potenciális célpontjává váltunk az önvédelemre kényszerített nemzeteknek, államoknak.

Ezért

El kell indítani kiválásunkat a NATO-ból, élve a szerződésben biztosított lehetőséggel:

azonnal kiválva a katonai szervezetből csökkentve a biztonsági kockázatot,

a teljes kiválásunkra a szerződés szerint 2019-ben lesz lehetőségünk, az alábbi cikkek szerint:

12. cikk: A szerződés életbelépését követő tíz év elteltével vagy bármely későbbi időpontban, a Felek, egyikük kérésére, a Szerződés felülvizsgálása céljából tanácskozni fognak egymással, figyelembe véve az adott időpontban a békét és biztonságot érintő tényezőket az észak-atlanti térségben, ide értve a nemzetközi béke és biztonság fenntartása céljából az Egyesült Nemzetek Alapokmánya értelmében kötött egyetemleges vagy regionális megállapodások fejlődését is. 

13. cikk. A Szerződés életbelépését követő húsz év elteltével mindegyik Fél kiválhat a Szerződésből, éspedig egy évvel azután, hogy a felmondásról értesítette az Egyesült Államok kormányát. E kormány minden egyes felmondási okirat letételéről értesíti a többi Fél kormányát.

http://www.mfa.gov.hu/kum/hu/bal/Kulpolitikank/Biztonsagpolitika/NATO_dokumentumok/

 

4. Európa érdeke, hogy a nemzetek, államok szerves egységben, de szabad államként, érdekeiket érvényesítve éljenek. Az EU föderatív szövetségi államként (Európai Egyesült Államok) nem ezt teszi.

A tagországok választói érzik ezt és többségük az uniós tagság megszüntetését akarja. Ez a félrevezetettségben csúcstartó Magyarországra is volatkozik.

Ezért

Az Európai Uniónak Európai Konföderációvá kell válnia. Ennek a célnak az elérésére lehetőséget ad Lisszaboni Szereződés és a 2012. január 1.től érvényesíthető polgári kezdeményezés, amely lehetőséget ad az európai népszavazásra, az alábbi joghelyeken:

I. CIKK 11. cikk (4) Legalább egymillió uniós polgár, akik egyben a tagállamok egy jelentős számának állampolgárai, kezdeményezheti, hogy az Európai Bizottság – hatáskörén belül – terjesszen elő megfelelő javaslatot azokban az ügyekben, amelyekben a polgárok megítélése szerint a Szerződések végrehajtásához uniós jogi aktus elfogadására van szükség.

(http://www.consilium.europa.eu/uedocs/cmsUpload/st06655-re02.hu08.doc).

2. cikk "polgári kezdeményezés": az e rendeletnek megfelelően a Bizottsághoz benyújtott kezdeményezés, amelyben felkérik a Bizottságot, hogy hatáskörén belül terjesszen elő megfelelő javaslatot azokban az ügyekben, amelyekben a polgárok megítélése szerint a Szerződések végrehajtása céljából uniós jogi aktusra van szükség, és amelyet a tagállamok legalább egynegyedéből származó, egymillió jogosult aláíró támogat

 

Az Európai Konföderáció alapja a Szabadság Alkotmánya, vagyis az az iránymutatás, amelyet a magyarság kapott a Szent Korona Értékrenddel, azért, hogy azzal mintát adjon az emberiségnek az emberi életre:

 

(1)   Minden állam politikai, társadalmi, közigazgatási, gazdasági és területi szabadsága örök és sérthetetlen.

(2)   Minden embernek a jogok és kötelezettségek összhangjában egy és ugyanazon szabadsága van.

(3)   Minden állam lelki, szellemi és természeti vagyona az állam államalapító és államalkotó nemzetei által alkotott egyetemes közösség örök és elidegeníthetetlen tulajdona.

(4)   Az állam vagyonával létrehozott minden érték az állam államalapító és államalkotó nemzetei által alkotott egyetemes közösség érdekeit szolgálja.

(5)   Azzal szemben, aki az állam vagy az állampolgárok szabadságát veszélyezteti, minden állampolgárnak nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.

Ezt a kezdeményezést önszerveződésként, a társadalmat megosztó szervezeti forma alapítása nélkül kell végigvinni, vezetőség nélküli, összehangolt feladatvégzésként, a Szent Korona Értékrend iránymutatása és az abból eredő irányelvek szerint.


Elérhetőségek:

 

http://nemzetiegyseg.com/ (elosztó honlap), http://eu-no-ek-yes.com/,

Patakiné Hüse Emőke szkeakademia@nemzetiegyseg.com, 30/2696332

 

Dr.Halász József kezdeményezését a pártoktól független civilek is támogatják !!!  Brindza András, facebook, az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom alapító tagja