Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 13., hétfő

11.973 - Ez dől el hétfőn, 13-án 13 órakor, ez lesz "az igazság pillanata".

 www.nemzetihirhalo.hu *************

Az igazság pillanata 
Tibor Geri, 2012. február 12., 7:10 

Hétfőn megkezdődik az Orbángyűlés 1. ülésszaka, hazánk újkori történetének legújabb sötét korszaka. Hogy mivé fejlődik és mennyire lesz sötét - esetleg véres - mennyi anyagi és esetleges emberi áldozattal jár majd, az tőlünk függ. Csak a "felvezető szakasz" eddig többezer milliárd veszteséget és 4 millió ember lassú halálra ítélését hozta. Az Alaptörvény megalkotása ugyanis a magyar történelem legnagyobb politikai gaztetteként fog bevonulni a magyar történelembe!!! Mivel még kevesen látják és kevesen értik, hogy miért, nem mennék bele ennek vitájába. Ez a poszt most nem erről szól. 

Hétfőn ugyanis nem csak az alkotmányellenesen és a nép jóváhagyása nélkül létrehozott Magyarország nevű új állam senki által meg nem választott képviselőinek kezdődik meg az Orbángyűlése. Hanem eldől az is, hogy marad-e esélyünk nagyon gyorsan felszámolni az Orbán-rendszert, és építeni helyette egy új, egy eddig még sehol ki nem próbált, a magyar gondolkodáshoz, szellemi élethez méltó igazi új demokráciát, vagy a kettészakított ország 3 részre szakad, és olyan időszak (Orbán kötcsei beszéde szerinti 15-20 év) következik, aminek a vége törvényszerűen egy népfelkelés, forradalom vagy polgárháború lesz. Mert akkor már csak úgy lehet majd visszaállítani Magyarország alkotmányos rendjét, a népszuverenitás alapján működő néphatalmat. 

Hétfőn, 13-án 13 órakor az dől el, az lesz "az igazság pillanata", hogy a politikai elit demokratikus ellenzéki része a diktatúra oldalára áll-e, (ül-e) és elfogadja a diktatúra által felkínált "udvari ellenzék" szerepét, vagy a szabadságáért küzdő nép mellé áll, és kimondja az alkotmányellenes diktatúra tényét, és ennek megfelelően cselekszik a továbbiakban. Ha az ellenzék kimondja az alkotmányellenes diktatúra tényét és Magyarország Alaptörvénye és az abból következő, Magyarország nevű állam érvénytelenségét, akkor nemzetközi segítséggel van esély gyorsan, nagyobb fájdalom nélkül és demokratikusan felszámolni a diktatúrát. Mielőtt igazából elkezdődött volna és nem csak a magyar népnek jelentene súlyos tehertételt, hanem esetleg határokon túli eseményekhez, konfliktusokhoz vezetne, ami már az EU számára is hatalmas károkat okozna, és súlyos következményekkel járhatna. Ha viszont az ellenzék szó nélkül elfogadja az új alaptörvény tényét, és beül Orbán diktatúráját kiépítő és fenntartó Orbángyűlésbe - kinevezett képviselőnek -, mintha itt semmi nem történt volna az alkotmányossággal, mintha itt nem történt volna meg a nép hatalmának sárba tiprása, akkor a kettészakított magyar nép 3 részre szakad. 

Egyik része lesz a Magyarországot megszálló rablóbanda diktatúrája, az általa létrehozott Magyarország nevű államot működtető, kiszolgáló és támogatók hada, a "diktatúra zsoldosai". Másik része lesz a diktatúrát elutasító, de a politikai elit révén a nép felett továbbra is uralkodni akaró (gazdasági, tudományos, szellemi) "elit", és az őket kiszolgálók és támogatók, illetve a nép megtévesztett és félrevezetett részéből állók, közös néven "az elit és a (megvett, félrevezetett) kiszolgálóik". És a magyar nép harmadik része maga "a szabadságáért küzdő nép" lesz! 

Ez dől el hétfőn, 13-án 13 órakor, ez lesz "az igazság pillanata". 
Mert innen kezdve nem lesz mellébeszélés, nincs magyarázkodás. Innen kezdve mindenkinek dönteni kell, hogy diktatúrát akar, és azt támogatja, népen uralkodó politikusokat akar, és őket, azok politikai rendszereit támogatja, vagy szabadságot akar, néphatalmat és valódi demokráciát, és őket nem csak támogatja, hanem tesz ezért a szabadságért, ezért a nép hatalmára épített, új demokráciáért. 

Ha megtörténik a magyar nép 3 részre szakítása, én a szabadságáért küzdő népet választom, és a továbbiakban a nép szabadságáért fogok küzdeni. 
És Te? Te melyiket választod a 3 közül??? Te hova fogsz tartozni??? 
A diktatúra zsoldosa leszel? Az elit cselédje és a politikusok talpnyalója, vagy szabad magyar ember? 
Te döntesz! 
És ennek a döntésnek a felelősségét senki másra nem ruházhatod át! 

A saját életed, a sorsod és a nép jövője a Te kezedben van!!! 
A jövő most dől el és tőled függ! 
A Te döntésedtől. 
Én azt javaslom, hogy állj a nép szabadságát akarók mellé, mert hosszú távon, a gyerekeink és unokáink számára az jelenti a biztos jövőt. A másik kettőt a nép szabadságvágya és szabadságharca előbb-utóbb el fogja söpörni. 
De dönteni neked kell, mert a politikai elit döntése után a döntés ideje - "az igazság pillanata" - számodra is most jön el!