Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 14., kedd

11.982 - Magyarország Kormánya > Parlamenti vizsgálóbizottság alakul a Malév és a Budapest Airport ügyében

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. február 14. 16:25
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának hírlevele 2012-02-14
Szijjártó Péter: Folyamatos a konzultáció az Európai Bizottsággal

A miniszterelnök szóvivője az m1 Ma reggel című műsorában, a kötelezettségszegési eljárásokról szólva kifejtette: folyamatos a konzultáció az Európai Bizottsággal, "tehát nem úgy fog történni, hogy egyszer csak derült égből villámcsapásként az Európai Bizottság kap három témában választ a magyar kormánytól".

Navracsics Tibor: a bírák nyugdíjazása ügyében tér el a leginkább a kormány és az EU véleménye

A bírák nyugdíjazásának ügyében van a legnagyobb véleményeltérés a magyar kormány és az Európai Bizottság között azon három kérdés közül, amellyel kapcsolatban januárban kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen - fogalmazott Navracsics Tibor kedden az m1 Ma reggel című műsorában.

Parlamenti vizsgálóbizottság alakul a Malév és a Budapest Airport ügyében

A büntető feljelentéseken túl parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezte a Malév és a Budapest Airport visszaállamosításának ügyében Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, aki mindezt ma, sajtótájékoztató keretében jelentette be.

A nap képe

A tavalyi miniszteri rendelet szerint 2014-ig kötelező kiépíteni gyermekbarát meghallgató szobákat minden megyeszékhelyen is, segítve ezzel a gyermekbarát igazságszolgáltatás megteremtését – hangsúlyozta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden, a VII. kerületi rendőrkapitányság gyermekbarát meghallgató szobájának átadásán.