Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 14., szerda

12.262 - Magyarország Kormánya > Sosem voltunk távol Európától

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. március 14. 17:46
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-03-14
Sosem voltunk távol Európától

Az Országház Kupolacsarnokában összegyűlt tudósok és művészek képviselte tudás, szépség és siker bizonyítják, hogy sosem voltunk távol Európától, így visszatalálnunk sem kell oda - jelentette ki az államfő szerdán, a nemzeti ünnep alkalmából tartott díjátadáson.

Cséfalvay Zoltán: 130-140 milliárdot kell megtakarítani

A nemzetgazdasági minisztérium államtitkára szerint 130-140 milliárd forint megtakarítást kell elérni az ez évi költségvetésben, hogy a kormány bizonyítsa elkötelezettségét a GDP-arányos államháztartási hiány 3 százalék alá csökkentésében.

Navracsics Tibor: sokat tehetünk a fogyatékkal élőkért

Fontos támogatnunk a megváltozott munkaképességűek integrációját, hiszen velük mind a politikai élet, mind a társadalom jobbá válhat – fogalmazott Navracsics Tibor a Licitálj a munkahelyekért! aukció megnyitóján, kedden, Budapesten.

A nap képe

Az Országház Kupolacsarnokában összegyűlt tudósok és művészek képviselte tudás, szépség és siker bizonyítják, hogy sosem voltunk távol Európától, így visszatalálnunk sem kell oda - jelentette ki az államfő szerdán, a nemzeti ünnep alkalmából tartott díjátadáson (Fotó: Pelsőczy Csaba, kormany.hu)