Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 21., szerda

12.274 - Honvédelmi Minisztérium > Összefoglaló az ünnepi megemlékezésekről

Feladó: Honvédelmi Minisztérium
Dátum: 2012. március 21. 10:38
Tárgy: A HM hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



HM hírlevél 2012-03-21
Tisztelt Olvasó!

A Honvédelmi Minisztérium hírlevelét olvassa, amelyet minden héten elküldünk Önnek. Ebben megtalálja az előző hét legfontosabb - a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség eseményeiről készített – híreit, tudósításait.


„Bármennyire fáj is, tudnunk kell, hogy az igazság gyógyít. Aki gyógyulni akar, azt szeretettel átöleljük, de azt, aki a szakadék felé szalad, kötelességünk figyelmeztetni."

/Böjte Csaba/

Eredményes, tartalmas hetet kíván a szerkesztő a Tisztelt Olvasónak!
Katonák. Hősök. – Hagyomány és megújulás

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség a honvédséget, a honvédelmi témákat népszerűsítő, a magyar katonák társadalmi elismertségének és megbecsültségének növelését célzó rendezvénysorozatot indított „Katonák. Hősök. – Hagyomány és megújulás” címmel. A honlapon információk, tudósítások, fotók és videók érhetőek el az eseményekről.

Összefoglaló az ünnepi megemlékezésekről

Összefoglaló a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség központi ünnepségéről, a tábornoki előléptetésről és kinevezésekről a Sándor-palotában, a révkomáromi megemlékezésről, a honvédséggel együttműködő társadalmi szervezetek részére rendezett ünnepségről, a lakiteleki megemlékezésről, a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrzők Szövetsége jubileumi közgyűléséről, valamint a magyar sajtó napja alkalmából rendezett nyílt napról.

Tömegoszlatás és ünnwepi megemlékezés

A KFOR Kontingens 6. váltásának, a csatolt híreinkben pedig a további misszióink megemlékezéseiről tudósítottunk.