Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 26., hétfő

12.318 - Magyarország Kormánya > 1,4 milliárd forintot kaphatnak a zöldség-gyümölcs termelői csoportok 2012-ben


Feladó: Magyarország Kormánya 
Dátum: 2012. március 26. 18:41
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-03-26
Orbán Viktor: Magyarország a jövőben is mintaország lesz

Magyarország Görögországnál is nehezebb helyzetben volt a kormányváltás előtt, de a jövőben ismét mintaország lesz, ezt szolgálja a kormány reformpolitikája és a magyarok képessége a talpra állásra, amiben jobbak Európa bármely nemzeténél - fejtette ki Orbán Viktor miniszterelnök a bajor közszolgálati televíziónak adott, vasárnap sugárzott interjúban.

Nagy az érdeklődés a 4,7 milliárd forintos komplex telepprogram iránt

Az előzetes becsléseket jóval meghaladó számú önkormányzat nyújtja be pályázatát várhatóan a társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárság februárban meghirdetett, mintegy 4,7 milliárd forintos uniós finanszírozású komplex telep-programjára. A pályázati előzetes regisztrációs lehetőség határideje ugyan lejárt, de a különösen nagy érdeklődés miatt újra meg kellett nyitni a regisztrációt. A pályázat beadási határidejét meghosszabbította: 2012. április 16-ra módosította a kiíró NFÜ.

1,4 milliárd forintot kaphatnak a zöldség-gyümölcs termelői csoportok 2012-ben

Megjelent a zöldség-gyümölcs termelői csoportok támogatásáról szóló rendelet módosítása a Magyar Közlönyben. A Vidékfejlesztési Minisztérium 1,4 milliárd forintot különített el 2012-ben a zöldség-gyümölcs termelői csoportoknak (TÉSZ) a Darányi Ignác Tervben. A támogatás termelői csoportok létrehozására, működtetésére, illetve beruházások finanszírozására igényelhető.

A nap képe

A színház nem a politika gyakorlóterepe - jelentette ki Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter vasárnap, az új Nemzeti Színház megnyitásának 10. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen (Fotó: Pelsőczy Csaba)