Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 2., szombat

14.960 - Elrejtve csempészték be a bevándorlás könnyített feltételéről szóló szabályokat,/...

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A kétharmad előkészítette a masszív bevándorlást 
2012. 05. 27. vasárnap. - 21:41 Kitartás.hu 

Elrejtve csempészték be a bevándorlás könnyített feltételéről szóló szabályokat, csupán arról szól a fáma, hogy több tucat módosító jogszabályt, amelyre már nincs szükség a magyar jogrendszerben, "ki kell gyomlálni". 

Zsiga Marcell fideszes miskolci alpolgármester, országgyűlési képviselő több tucat módosító javaslatot nyújtott be, amelyeknek egy része érdemi jogszabály módosítást is tartalmaz. Répássy Róbert államtitkár később elismerte, hogy ők adtak "kodifikációs" segítséget Zsiga Marcell részére, aki korábban ilyen szintű érdeklődést nem mutatott. 

Az állampolgársági törvényt módosító javaslata azt célozza, hogy a köztársasági elnök sokkal szélesebb körű mérlegelési lehetőséget kapjon a bevándorlás elősegítésére. Aki nem áll magyar büntetőeljárás hatálya alatt, illetve nem tekinthető büntetett előéletűnek, továbbá személyével kapcsolatban a nemzetbiztonsági szervek nem emelnek kifogást, minden egyéb további feltétel nélkül - például a magyarsághoz való kötődés valamiféle igazolása nélkül - honosítható. 

Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő szerint felháborító, hogy nem folyhat erről társadalmi vita. Ugyanakkor megdöbbentő az is, hogy több elszakított területen élő magyar ifjúsági vezető az új könnyített állampolgársági törvény szabályai szerint sem kapta meg a magyar állampolgárságot. Olyan személyekről van szó, akik már évek óta bizonyították elkötelezettségüket a nemzeti ügyek iránt, ennek ellenére a nemzetbiztonsági szervek szerint nem méltóak a magyar állampolgárságra. 

A könnyítéssel azonban az olyan, eddig kiszűrt elemek, mint pl. a magyarul beszélni megtanulni nem hajlandó, illetve a magyar történelem bármiféle mozzanatát megjegyezni képtelen és a korábbi állampolgársági vizsgának számtalanszor nekifutó "Fekete Pákó" és társai is könnyen honfitársainkká válhatnak. 

Úgy tűnik, a népességfogyás kompenzálására a magyar kormány - a cigányság szaporítása mellett - a nyugati típusú, masszív bevándorlás-politika felé vezető utat is megtalálta, amely eredményeképpen napjainkban a nyugati nagyvárosokban sorra kerül kisebbségbe az őshonos lakosság. 

Harcunk.info (Gaudi honlapja nyomán)