Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 6., szerda

14.971 - Máté Mercedes: Most szeretném megosztani ezt Önnel és elnézést kérek a továbbiak miatt az már az én magánvéleményem:

    • Tisztelt Kutasi úr!

      Nem tudom ismeri e az alábbi két (joggal mondhatom úgy is, hogy) próféciát? Sajnos nekem csak nem régen jutott tudomásomra Dr. Pataky Árpád úr könyvéből.


      Most szeretném megosztani ezt Önnel és elnézést kérek a továbbiak miatt az már az én magánvéleményem:


      … Óh te gyönyörű ország… most még kicsiny vagy te és kezdetleges, most még gyenge vagy és keveset számítasz a népek soraiban; sok most a te földeden a könny, az ínség, az igazságtalanság; most még csak remény lelkesít téged, erőd azonban nem elég arra, hogy ezeket a reményeket megvalósíthatnád! Kicsiny vagy te még most és gyenge! De majd nagy leszel te a nemzetek sorában, - nem ugyan területben s népességben, hanem nagy leszesz szellemi és anyagi gazdagságban. Büszkén fogod felemelni fejedet, és tisztelettel fognak adózni neked az összes népek; meg fognak hajolni anyagi és szellemi erőd előtt, mert gazdag leszesz és magas polcon fogsz állni a fejlődésben…”

      „…Ennek a maroknyi népnek messze kiható és fontos feladata, rendeltetése van. Ne felejtsétek el, hogy ebben az országban vannak lefektetve a szellemi világosság és megismerés előkészítésének dicső előfeltételei, vagyis hogy az Úr akarata és parancsa az, hogy ebből a kis országból induljon ki, terjedjen szét és győzzön a világosság!...”
      „Szép, nagyon szép lesz a sorsa ennek az országnak, mert nem mulandó, semmitmondó, hitvány kincsek után nyújtja ki a kezét, hanem szellemi kincsek után. A sötétség hatalma egykor teljesen le fog hanyatlani és akkor szét fog terjedni a világosság: az emberek meg fogják érteni, hogy nincs más út, mint a szeretet útja. Küzdjünk hát bátran és félelem nélkül; a jutalom el nem maradhat, Isten meg fog áldani!”

      Én ebben hiszek! S bár amíg ez prófécia beteljesedik, még nagyon sok víz lefolyik majd a Dunán, de van ennek a kis hazának nem egy olyan tiszta és nemes szívű szülötte, akik apostoli elhivatottsággal járják az országot, időt és fáradtságot nem kímélve, hogy megismertessenek minket mindazzal az eltitkolt, elhazudott történelmünkkel, amelyre már csak dédapáink emlékezhetnek igazán.

      Hogyan lehetnénk igazán büszkék arra, hogy magyarnak születtünk, ha nem ismerjük, a történelmünket! Ha nem tudjuk mi az, amire valóban büszkék lehetünk!
      Márpedig csak azt a népet lehet elnyomni, leigázni, amely népnek nincsenek, vagy már nem ismeri a gyökereit. Mert az a nép soha nem fog talpra állni és szolga nép marad az idők végezetéig! Ezért kellett szétbomlasztani az oktatási rendszerünket és fél analfabéta fiatalokat kinevelni. NINCS MÉG EGY OLYAN NEMZET, AMELYIK ANNYI VALÓS, BIZONYÍTHATÓ SZENTET ADOTT VOLNA A VILÁGNAK, (NEM KITALÁLT SZENTEKET, KIRÁLYOKAT) VAGY AKI ANNYI TUDÓST ÉS KITŰNŐ SPORTOLÓT ADOTT VOLNA A VILÁGNAK, MINT EZ A MAROKNYI „KIS” MAGYAR NEMZET!
      Ébredjünk fel végre és lássuk, hogy a világ fél tőlünk, fél attól a tudástól, tehetségtől, amelyet minden magyar ember képvisel, ezért kell minket a legnagyobb kétségbeesésbe és nyomorba süllyeszteni.
      Csak egyetlen példa: tudjátok e azt, hogy minden a magyar földön született magyar ember rendelkezik gyógyító erővel?
      Nem, hogy is tudnánk. Ki tanította volna ezt meg nekünk?! E helyett a tudás helyett naponta veszítjük el legdrágább szeretteinket a legfájdalmasabb betegségekben! Hogyan használhatnánk és fejleszthetnénk azokat a képességeinket, amelyekről nem is tudunk!

  • Máté Mercedes
    • De nem tudok szótlanul elmenni a mellett, hogy 20 éves fiataljaink fizetett és félrevezetett provokatőröknek köszönhetően szégyenlik, hogy magyarnak születtek és szégyenlik a mi csodálatosan szép nyelvünket!
      Elnézését kérem!

      Üdv.: Máté Mercedes