Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 7., szerda

15.903 - Patrubány Miklós a világháló magyar közösségének segítségét kéri

From: MVSZ Sajtószolgálat
Sent: Tuesday, November 06, 2012 10:06 PM
To: Kutasi József Antal
Subject: Patrubány Miklós a világháló magyar közösségének segítségét kéri
Importance: High

Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének (MVSZ) elnöke egy személyét súlyosan rágalmazó írás szerzőjének leleplezéséhez kéri a világháló magyar közösségének segítségét. Sajtószolgálatunk alább közzé teszi az MVSZ elnökének a világháló magyar nyilvánosságához forduló levelét.

MVSZ Sajtószolgálat
7640/121106
Levél a világháló magyar nyilvánosságához

Tisztelt Olvasók!
Kedves Magyar Sorstársak!

Valamivel több, mint két évvel ezelőtt egy személyemet súlyosan rágalmazó írás kelt útra a világhálón, amely azóta is folyamatosan olvasható az egyik legnagyobb olvasottságú magyar hírportálon, a Kuruc.info-n.
A világháló magyar közösségének segítségét kérem e rágalmazó iromány szerzőjének azonosításához.

Az eredetileg 2010. október 6-án világgá küldött levél – számos valótlan állításán túlmenően személyemet a legsúlyosabban rágalmazza, azt állítván, hogy felelős lennék egy fiatal magyar újságírónő – Kurunczi Margit – haláláért, aki személyem után nyomozott volna. Levelem végén közzéteszem a levél itt sérelmezett részét, sárgával megjelölve benne a személyemet ért súlyos rágalmakat.

A rágalmazó iromány megjelent a Kuruc.info hírportálon, mint látható, Kvacskay Károly aláírással.
Jómagam, mint e gyalázat elszenvedője, másnap feljelentettem a rágalmazó levél aláíróját.

A magánvádas ügy hosszas huzavona után 2012. május 25-én jutott bírósági tárgyalási szakaszba a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, 23.B.28.812/2010. szám alatt.

Ám megdöbbenésünkre, a rágalmazó Kvacskay Károly „kerek-perec” letagadta, hogy az említett írás, amelyet a Kuruc.info közzétett, őtőle származna mondván, hogy a Kuruc.info-n bármilyen valótlanság megjelenhet. Állításának alátámasztására ügyvédje egy Orbán Viktorról szóló írást lobogtatott, amely állítása szerint ugyancsak a Kuruc.info-ról származna, és amelyben Orbán Viktor miniszterelnökről számos valótlanságot mondanak, mégsem lehet a portált felelősségre vonni.

Ezek után a bíróság engem kötelezett arra, hogy bizonyítsam: az ominózus írás szerzője valóban Kvacskay Károly.

Levélben fordultam a Kuruc.info szerkesztőségéhez kérvén, hogy igazolják: a hírportálon ma is olvasható, Kvacskay Károly aláírású írást valóban a nevezett személy küldte számukra közlésre. A Kuruc.info szerkesztősége készségesen válaszolt levelemre, és közölte, hogy az eredeti levél már nincs birtokukban, mert a portál hatalmas levél-forgalma miatt a régebbi leveleket időről-időre törlik, ám ők annak idején nem vonták kétségbe, hogy a levél küldője maga az aláíró. Bizonyításképpen elküldtek több olyan, újabb keletű, és ezért még letörletlen Kvacskay-levelet, amelyeket a nyilvánosságnak szánt szerzőjük, szinte kivétel nélkül személyemmel foglalkoztak, valamennyi az ő nevében volt aláírva, és mindet a kvacskay@gmx.net címről küldtek.

Ez fontos információ, de a bizonyításhoz kevés.

Ezek után nem maradt más választásom, mint – bízva az Isteni igazságban, és a világháló magyar közösségének igazságérzetében – Önökhöz fordulni, és segítségüket kérni:

Abból indulok ki, hogy annak idején, amikor förmedvényét a Kuruc.info hírportálnak közlés céljából elküldte a rágalmazó, bizonyára más címekre is elküldhette, hiszen célja láthatóan személyem széles körben való besározása volt.

Kérem ezért azt, akinek beérkezett levelei között megtalálható a Kuruc.info-n ma is olvasható rágalmazó iromány, hogy küldje el számomra, az elnok@mvsz.hu címre.

Az eredeti levél ismérvei:

Kelte: 2010. október 6.
Feladója: kvacskay@gmx.net
Tárgya: vádemelés vagy hamis vád és hamis tanúzás?

Természetesen előfordulhat, hogy a levél más címről, valaki által továbbítottként érkezett meg az Önök postafiókjába. És az is lehet, hogy egy-két nappal későbbi levelek között található.

Kérem a segítőkész magyar embertársaimat, hogy amennyiben a keresett levelet megtalálják, azt úgy továbbítsák részemre, hogy azon látszódjék a levél eredeti feladójának címe is.

Bízva a magyar közösség összetartó erejében és az igazság érvényesülésében, köszönöm e levél olvasására fordított idejüket és figyelmüket.

Tisztelettel és szeretettel

Patrubány Miklós István Ádám,
a Magyarok Világszövetségének elnöke
Budapest, 2012. október 6-án
Melléklet: A sérelmezett rágalmazó levél
Anyaország :: 2010-10-09. 07:26

Vádemelés, vagy hamis vád és hamis tanúzás?
(...)
(...)
Sajnos a Patrubány által feljelentett és kikezdett, Kurunczi Margit, az Árpádhír televízió volt ügyvezető igazgatója nem láthatta meg. Ő néhány hónappal ezelőtt tragikus hirtelenséggel meghalt. A fiatal Kurunczi Margit tragikus hirtelenségű halála sokunk számára egy rejtély. Hogy miért kellett Kurunczi Margitnak meghalnia, amikor nem szenvedett semmilyen betegségben. Egészséges volt és teli életerővel. Margit nyomozott a Nicolae Ceusescu román diktátor vagyonát kezelő Nicolae Stefan Patrubáni dolgai után. Szerintünk Margitnak ezért kellett meghalnia.
Azt mindenki tudja, hogy rengeteg külföldi ügynököt küldtek át Magyarországra. Ne hagyjuk átverni magunkat.
Tisztelettel,
Kvacskay Károly