Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. február 4., kedd

18.384 - Dr.Nagy László ügyvéd Rendi kormányzó: Mélyen Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!


Feladó: Peller Géza 
Dátum: 2014. február 4. 22:45
Tárgy: PÉLDÁTLAN, IDŐZÍTETT PROVOKÁCIÓ !
Címzett:
Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>, 
 

LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG

Dr. Polt Péter úr

legfőbb ügyész

Budapest V.

Markó u.16.

Mélyen Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!

Ma este Szabó Mihály mérnök úrtól az országszerte ismert budakeszi lakos magyar állampolgártól email útján az alábbi  jelentést kaptam :

" Teljesen fel vagyok háborodva és mérhetetlenül sért az az arcátlan pimaszság és arrogancia, amit ez a szemét népség megenged magának. Kérlek, hogy minden befolyásotokat vessétek latba, a civil diplomácia minden lehetőségét felhasználva, hogy ez a tett ne maradjon következmények nélkül. Nemcsak a Szent Koronát alázzák meg, hanem a Szűz Anyát és a Keresztet is. Ez sért minden keresztény magyar embert. A jog teljes szigorával kell fellépni és példás ítéletet hozni, hogy elmenjen a kedvük a hasonló akcióktól.  Üdvözlettel:  Szabó Mihály"

A mérnök úr  email száma: szabo_misi@freemail.hu. A mérnök úr kérdésemre közölte, hogy a mellékletben látható 5 db. fényképfelvételt ma délután a Széna téren fekvő  Mamut II. Áruház I. emeletén a „Players Room” nevű üzletben készítette.    

Mélyen Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!

Az a tény,hogy az elkövetők immár Budapest frekventált üzleti  világába  az 1956-os  hősi magyar múltjáról  jól ismert Széna térre is becsempészték a gyalázatos bécsi esemény folytatásaként  a magyar Szent Korona  iránti gyűlöletüket, ezzel a cinikus ,megalázó és arcátlan tettükkel gúny, megvetés  és nevetség tárgyává tették nemcsak a védett jogtárgyat, a magyar Szent Koronát, hanem Magyarország jogrendjét is. Mintha azt üzennék a  bűnüldözésre kötelezett magyar hatóságoknak,hogy úgy sem mertek fellépni ellenünk. Ennek az „ üzenetnek „ az értékelése és megválaszolása  a magyar hatóságok  feladata.  

Az én Alaptörvény és jogvédő  feladatom  pedig az, hogy a Btk. 334.§.-a szerint minősülő bűncselekmény alapos gyanúja miatt  büntető feljelentést tegyek ügyvédként és Rendi kormányzóként is  e levél mellékleteként csatolt bizonyítékok  alapján ismeretlen  személyek ellen, kérve a nyomozás azonnali megindítását.   

Egyben felhívom a T. Legfőbb ügyész úr szíves figyelmét arra a veszélyre is, amelyet  ez a provokáció az emberekből és a főleg a radikális fiatalokból kiválthat. Úgy tűnik  ,hogy a kijevihez hasonló felfordulás „kicsikarása „ Budapesten , mint cél,  nem  az összeesküvés elméletek kategóriájába tartozik az elmúlt napok eseményei tükrében!

Gyors és határozott megelőző hatósági intézkedést kérünk Öntől!

Kelt Budapesten 2014. január 28-án.22. óra 30 perckor.

 

Kiváló tisztelettel:

Dr.Nagy László ügyvéd

Rendi kormányzó

1029 Budapest,

Feketerigó u. 52.

Képek a mellékletben:

Első kép: Kossuth Lajos fejére húztak egy csáléra állított  sapkát és arra rátették a magyar Szent Koronát,hogy minél nevetségesebb  legyen.

Második kép: Első kép közelről.

Harmadik kép: Trikóra vasalva,hogy a kigúnyolás tömegesítve legyen.

Negyedik és ötödik kép Szűz Mária arca helyébe egy ronda szemüveges nőt tettek , fejére,  a Glória  közepébe  egy silderes sapkát húztak.

Ötödik kép: A Keresztből egy mobil telefont csináltak.