Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. május 1., csütörtök

18.741 - ​Bayer Zsolt: GRATULÁLOK KEDVES MERKEL ASSZONY!....


Feladó: Rózsa Szigeti
Dátum: 2014. április 30. 13:40
Tárgy: GRATULÁLOK KEDVES MERKEL ASSZONY!....
Címzett:
​Kutasi József Antal



AZÉRT MOST MÁR JÓ LENNE, HA AZ OSZTRÁKOK IS MEG AZ ÜBERALLES NÉMET EUROTÁRSAINK IS MAGUKKAL FOGLALKOZNÁNAK, NEM PEDIG ÁLLANDÓAN VELÜNK SZÓRAKOZNÁNAK!!! 

Állatok
​​
Bayer Zsolt

- 2014.

Mottó: „Monda az Úr Jónásnak: »Kelj fel és menj Ninivébe, kiálts a Város ellen! Nagy ott a baj, megáradt a gonoszság: szennyes habjai szent lábamat mossák.«"


György Attila barátom mesélte a hét végén Csíkszeredában, hogy Németországban sorra nyílnak az „erotikus állatkertek". – Ne hülyéskedj! – mondtam erre én –, valakik azért fizetnek, hogy megnézzék, miképp üzekednek különböző állatok? – El vagy tévedve, ember! – nevette el magát Attila. – Azért fizetnek, hogy ők üzekedjenek különböző állatokkal.

Nem hittem el. Aztán Attila megmutatta a hírt a neten. És minden igaz. Németországban egy 1969-es törvény szerint tilos az állatokkal történő szexuális aktus filmezése, ám mindez „saját örömszerzés" céljából megengedett és legális. Ezt a törvényi tényállást kihasználva több „élelmes vállalkozó" nyitott erotikus állatkertet (Happy Zoo), ahol pénzért különböző állatokat bocsátanak az érdeklődők rendelkezésére szexuális aktus céljából. Legnépszerűbbek a kutyák, a kecskék, a juhok, a szamarak, a lovak és a lámák(!?). Miután kiderült a dolog, törvénymódosítást nyújtottak be, amely magas pénzbírsággal sújtaná az efféle tevékenységet, ám a módosítást (egyelőre) nem fogadták el. A harcos zoofil egyesületek pedig hangosan követelik „jogaik" elismerését.

Nos, ismét kikötöttünk egy szigeten a liberalizmus óceánjában. S ha elhamarkodottan arra gondolnánk, ennél nincsen undorítóbb sziget, biztosak lehetünk benne, hogy tévedünk. Mert hát nemrég még a „Happy Zoo" is elképzelhetetlen utópiának tűnt. És most itt van. Megnyílt. Oda lehet menni – és vannak egyesületek, amelyek immár harcolnak ezért, imigyen beemelték a dolgot az emberi jogok körébe.

Nem tudom, mit csinál ilyenkor a Négy Mancs nevű bűnbanda. Mert ha már jó pénzért, nemzetközi érdekcsoportok által le- és megfizetve tönkretett sok-sok magyar libatenyésztőt, legalább pro forma tiltakozhatna kicsit a kutyab… ellen is. Pusztán azért – gondolom én –, mert nem biztos, hogy a kutyák, a kecskék, a birkák és a lámák is kívánják azokat az embernek látszó valamiket, amik rajtuk töltik ki beteg vágyaikat.

De nem tiltakoznak.

Németországban pedig virágzik az üzlet. Az erotikus állatkertek nagy forgalmat bonyolítanak le, dől a pénz, s mindez teljesen legálisan. Jogszerűen. Európa liberális mintaállamában a kutya ugyan ugat, de a karaván halad.

„Ott már tudták és várták és bevitték egy nagy terembe, hol arany teríték mellett hevertek a Hatalmasok, nyüzsgvén köröttük szép rabszolga sok, és meztelen táncoltak ott a szolgák vagy karddal egymást ölték, kaszabolták játékul. Jónást meg egy cifra oszlop tetejébe tették, hogy szónokoljon és jövendölje végét a világnak."

Mert nincsen új a nap alatt. Viszont nincsenek Jónások sem. Sem a cet gyomrában, sem odakint a sivatagban, töklevél alá húzódva – sehol. S az sem biztos, hogy az Úr foglalkozik még Ninivével akármennyit is.
S végül is: miért foglalkozna? Ninive remekül elvan a Happy Zoo-k árnyékában, és büszke önmagára. A libatömés évszázados mesterségének űzői rágják szégyenükben az ökleiket, a lámab…ók viszont egyre büszkébbek és egyre hangosabbak. S felbátorodva példájukon, már készülődnek a homályból a fényre lépni a pedofilok meg a nekrofilok is, s élelmes vállalkozók már tervezik a Happy Kindergarteneket és a Happy Cemetery-ket is.

Mert az emberi jogok, ugye…

Pedig ezeknek egyetlenegy dologhoz lenne joguk. A megszégyenítéshez. Amikor tele van a Happy Zoo, akkor kell odamenni, és egyenes tévéközvetítésben premier planban mutatni az arcukat, a kutyákat, kecskéket, birkákat, szamarakat, lovakat és lámákat pedig megkérdezni, hogy ma van-e egyáltalán gusztusuk ilyen fazonokkal összeállni.

Jut eszembe: tényleg csodálkozik valaki, hogy izmosodnak a neonácik? Pedig itt a magyarázat. A liberalizmus óceánjában és a nagy forgalmú Happy Zoo-kban.

„Hozzám már hűtlen lettek a szavak, vagy én lettem mint túláradt patak oly tétova céltalan parttalan s úgy hordom régi sok hiú szavam mint a tévelygő ár az elszakadt sövényt jelzőkarókat gátakat."

Tényleg ideje van Ninive pusztulásának.
- See more at: http://www.magyarhirlap.hu/allatok-0#sthash.JdnA0sjk.dpuf