Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. augusztus 7., csütörtök

19.145 - Nemzeti Fejlesztési Minisztérium: ​Az M3-as metró felújítása közös érdek


Feladó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Dátum: 2014. augusztus 7. 17:26
Tárgy: A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu




A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium heti hírlevele 2014-08-07
Népszerűek a rezsipontok
Az év első felében több mint 4500-an kértek segítséget vagy tanácsot a fogyasztóvédelmi rezsipontokon, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) zöldszámára pedig a tavalyi indulás óta közel 13 ezer hívás érkezett.
​​

Az M3-as metró felújítása közös érdek

Seszták Miklós és Tarlós István megkezdték az M3-as metró felújításáról szóló egyeztetéseket 2014. augusztus 6-án, Budapesten.
Újjáéledő közösségi terek a tatabányai Óvárosban

Az adósságteher gúzsba kötötte az önkormányzatokat, az adósságterhek átvállalásával a kormány a cselekvőképes városok előtt nyitotta meg a fejlődés útját - mondta a nemzeti fejlesztési miniszter kedden tatabányai sajtótájékoztatóján.
Elkezdődött a 2.1 milliárdos szennyvízberuházás Nyirbogáton és Kislétán

Elkezdődött a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogát és Kisléta közös szennyvízhálózatának kivitelezése, a 2,1 milliárd forint összértékű fejlesztés alapkövét Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter tette le pénteken Nyírbogáton.
Trafikadatok: a fejlesztési tárca jogszerűen teljesitette minden kötelezettségét

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a dohánykoncessziós pályázatok kapcsán, közérdekű adatok kiadásáért indított perben hozott jogerős ítéletben foglalt minden kötelezettségének eleget tett. A tárca már korábban tájékoztatta Molnár Csaba felperest a bíráló bizottsági tagok nevéről. A minisztérium a pályázati dokumentumok személyes adatok kitakarásával készített másolatait is hiánytalanul átadta 2014. augusztus 1-jén.