Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. november 8., vasárnap

20.668 - Elkezdődött Európa megszállása! > ​Nagyjából 2 millió illegális migráns várakozik arra, hogy betegye lábát Magyarországra és Európába.


Feladó: Peller Géza
Dátum: 2015. november 6. 23:05
Tárgy: Elkezdődött Európa megszállása
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>, 
 

A naív mellébeszélésnek elmúlt az ideje!!!!!!!!

Elkezdődött Európa megszállása amerikai stratégiával!

​​
Nagyjából 2 millió illegális migráns várakozik arra, hogy betegye lábát Magyarországra és Európába. Az USA elindította modern háborúját Európa ellen.

Még mielőtt a dolgok elé mennénk, meg kell értenünk azt, hogy mi is történt valójában, hogy indult az áradat és mi generálta a napjainkban történő eseményeket elsősorban Magyarországon, majd Európában.

Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy mi lehet az évente sok tízezer számra tehető menekült áradat hátterében? Talán egy üzleti szervezet áll az események mögött, amely Európát gyökeresen meg akarja változtatni?

Előzmények

Néhány évvel ez előtt Líbiában több száz menekült várta, hogy Európába juthasson. Elmar Brok a CDU 

​ ​
politikusa akkor „valóságos népvándorlásról" beszélt. Hozzátette azt is, hogy fontos a menekültek kimentése a tengerből, de ha még több hajót vetnének be, akkor előfordulhat az is, hogy 2 millió menekülni vágyó fog várakozni Líbia partjainál.
​ ​
Egyes politológusok szerint az arab tavasznak nem politikai, hanem inkább vallási indíttatása van. Nem a nyugatiasodás, hanem Európa iszlámosítása a céljuk!
​ ​
Az Amerikai Egyesült Államok kezdeményezte Kadhafi megdöntését. Erre az eseményre már jó előre figyelmeztették a politikusokat, hogy ez az ország destabilizálódását fogja eredményezni és az Európai Unió határait is jelentősen veszélyeztetni fogja.
​ ​
Volt egy szerződés Líbiával, Kadhafi idejében, amely szerint az ország menekülttáborokban gyűjti össze a menekülteket. Ezekről a helyekről egy idő után az ország visszaküldi (ha tetszik: visszatoloncolja) a menekülteket a hazájukba, ahonnan kijöttek.
​ ​
Kadhafi valamilyen szinten diktátor volt, de országában a biztonságot garantálta. Kiiktatása után Líbiában káoszt generált az USA.


„Az, amit most átélünk, a katonai megszállás eredménye, amely megdöntötte Kadhafi rezsimét, de semmi egyebet nem ért el" – nyilatkozta Martin Schäfer a német külügyi szóvivő.

A külügyminiszterek a múlt hét folyamán arról tárgyaltak, hogy a menekültáradat kérdését csak akkor lehet megoldani, ha Líbiában a helyzet stabilizálódni fog.

​ ​
A megoldást azonban senki nem tudja, hogy ezt vajon miként lehetne elérni.
​ ​
Léteznek olyan morbid ötletek, hogy a Földközi-tengeren lévő hajókat egyszerűen meg kell semmisíteni, amelyekkel a menekültáradat közlekedik.
​ ​
Van, aki az embercsempészekre csapna le. A kérdés ezzel kapcsolatban az, hogy miként lehetne lecsapni ezekre a bűnözőkre és lehet-e egyáltalán győzedelmeskedni velük szemben?
​ 

Menekültügy és biznisz
​ ​
Minden évben több tízezer menekültet juttatnak el Európába, amelynek hátterében szervezett üzlet áll. A szervezet minden egyes menekültért 10.000 eurót kap. Ettől a jövedelemtől, már csak a drogkereskedelem „profitál" jobban.
​ ​
Kérdés az, hogy ezekhez a pénzekhez ki jut hozzá és kik húznak hasznot belőle? Szem előtt kell tartanunk, hogy elsősorban a menekültek azokból az országokból származnak, amelyeket az "Arab Tavasz" döntött romokba. Itt működik a legjobban a menekültekre épülő üzletág.

Németországban azonban a menekülttáborok megteltek, nincs több befogadó hely. Még a németországi kórházak is tömve vannak az illegális migránsokkal.

Lázadások oka

Ezekben az országokban az emberek rájönnek, hogy megvezették őket és csodálatos jövő Európában nem vár rájuk. Elégedetlenek lesznek és így zavargások alakulnak ki,

​ ​
amelyek félelmet keltenek Európa állampolgáraiban. A táborokban így szociális konfliktusok törnek ki, amelyeknek következménye a zavargások lesznek.
​ ​
Az interneten terjengő képeken azonban azt látjuk, hogy ezek a migránsok „jó húsban" vannak, tehát nem éheznek és nyomorognak.

Kik lehetnek azok, akik mindezek ellenére mégis mozgásban tartják ezt az új iparágat, ami immár egy hadviselés kezdete lehet?

Az afrikai emberek arról számolnak be, hogy azokon a hajókon, amelyek őket szállítják, amerikai zászló van. Ez azt is jelentheti, hogy az amerikai kormány az ottani pénzoligarchák támogatásával és engedélyével történnek az események.

Az Amerikai Egyesült Államok lehetővé teszi azt, hogy afrikai megvezetett emberek beszivárogjanak Európába. Mindezt humanitárius okokból teszi? A válasz NEM! Ha azt vesszük, hogy az USA saját országát milyen könyörtelenül védi a bevándorlóktól, akkor máris elvethetjük ezt a lehetőséget.

 

Az USA megtehette

Az amerikai-mexikói határt 5 méter magas szuperkerítés védi a betolakodóktól. Naponta a kerítés körül 17.000 járőr végzi munkáját a 3100 kilométer hosszúságú szakaszon.

​ ​
Ezenkívül igénybe veszik még drónok és helikopterek segítségét, továbbá olyan technológiákat és berendezéseket, amelyek érzékelik a talaj rezgését.

Csak egy szakasz a helikopterek és drónok mellett

 

Azaz, ha valakit az amerikaiak elkapnak, akkor azt könyörtelenül visszafordítják anyaországukba.

Jelenleg Európában nem ez a helyzet, hiszen nap, mint nap amerikai hajók szállítják Líbiából az afrikai menekült embereket Olaszországba.

​ ​
Feltehetjük azt a kérdést, hogy vajon az USA hogyan reagálna arra, hogy olasz és francia hajók mexikói menekülteket szállítanának az Amerikai Egyesült Államok területére? Ez a kérdés viccesnek tűnik, de egzisztenciális kérdésben pedig egyáltalán nem az. Ugyanis az amerikai stratégia egzisztenciális problémákat okoz Olaszországnak, Magyarországnak, Franciaországnak, majd egész Európának a bennük élő állampolgárainak!

Olaszországban a partra szálló menekültek

A menekültkatasztrófát mesterségesen rendezték meg!

Emberek életeivel játszva ez a módszer a modern hadviselés egyik legolcsóbb válfaja, amelyet a pénzügyi amerikai oligarchia segítségével támogatnak. Mondhatnánk azt is, hogy először Líbiában hullottak a bombák, most pedig egy újfajta biológiai hadviselés zajlik élő embereket lefizetve és naivságukat kihasználva. Hiszen mi lenne más hathatós eszköz a célra, mint olyan embereket toborozni, akiknek teljesen más a kultúrájuk és esetlegesen „bármire" képesek.

​ ​
Cél a világgazdaság és Európa pénzügyi helyzetének lerombolása, amelyhez európai politikusok asszisztálnak
​. ​
Az Amerikai Egyesült Államoknak ezen a téren Németország ellen irányul jelenleg legjobban a stratégiája.
​ ​
Cél Európa destabilizálása a liberalizmus nevében. Európa pénzügyi, gazdasági és kulturális bedöntése. Ezekben az értékekben Magyarország és Európa is nagyhatalomnak minősül.

Ezt a helyzetet Európa soha nem fogadta volna el a benne lévő egyetlen országgal sem! Elfogadják hát az Európai Unió politikusai, akiknek semmi közük sincs Európához. Úgy, mint ahogyan nincs köze az Európai Uniónak sem Európához!