Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 2., vasárnap

21.989 - Friss nagyon jó pályázatok: NAGYPÉNTEK HELYETT SZOMBATON KELL DOLGOZNI!!


Feladó:
​​
Friss nagyon jó pályázatok
Dátum: 2017. március 28. 3:18
Tárgy: Szuper pályázatok jelentek meg.
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Most ingyen családi házat kaphat, kerttel és munkalehetőséggel itthon Magyarországon!
INGYEN CSALÁDI HÁZ AZONNALI KÖLTÖZÉSSEL, KERTTEL, MUNKALEHETŐSÉGGEL, ISKOLÁVAL! Nem vicc! Fantasztikus program, mely tiszta lapot jelent a bajba jutott családoknak! A magyarok 90%-a még soha nem hallott róla pedig nagyon sokaknak segíthet! ITT VANNAK A LEGFONTOSABB RÉSZLETEK! Tájékozódjon cikkünkből!
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/24/ingyen-lakhatas-csaladi-hazban-azonnali-koltozessel-kerttel-munkalehetoseggel-iskolaval.php

ELKÉPESZTŐ CAFETERIA >>> EZ LEHET AZ ÉV SLÁGERE! HA EZT BEVEZETIK TE IS IMÁDNI FOGSZ MUNKÁBA JÁRNI! Ez lesz az abszolút cafeteria kedvenc, ekkora durranás még soha nem volt Magyarországon! ! Ez lesz a jövőben ez lesz a legkedveltebb dolgozói juttatási forma.
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/23/elkepeszto-cafeteria-ez-lehet-az-ev-slagere-ha-ezt-bevezetik-te-is-imadni-fogsz-munkaba-jarni.php

VISSZAMENŐLEGES NYUGDÍJEMELÉS JÁR MINDEN MAGYAR NYUGDÍJASNAK >> MÁR MÁJUSBAN JÖHET A PÉNZ! Jelentősen meghaladta a nyugdíjemelés mértékét az infláció! A hatályos törvények szerint minden magyar nyugdíjas nyugdíjkorrekciós pénzt fog kapni egy összegben! ITT VANNAK A RÉSZLETEK!
http://nyugdij.info/2017/03/21/visszamenoleges-nyugdijemelest-ker-a-nyugdijasok-orszagos-kepviselete.php

MINDEN MUNKAHELYEN CSÖKKENTENÉK A PÉNTEKI MUNKAIDŐT! RÖVID NAP LENNE A PÉNTEK MINDEN MUNKAVÁLLALÓNAK!Csökkentenék a heti 40 órás munkaidőt! Mutatjuk mennyivel! ITT VANNAK A RÉSZLETEK >>>
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/24/minden-munkahelyen-csokkentenek-a-penteki-munkaidot-rovid-nap-lenne-a-pentek-minden-munkavallalonak.php
​​

DOLGOZÓK FIGYELEM! NAGYPÉNTEK HELYETT SZOMBATON KELL DOLGOZNI!!! Húsvétkor péntek helyett szombaton dolgozhatunk! További részletek itt >>>>
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/25/dolgozok-figyelem-nagypentek-helyett-szombaton-kell-dolgozni.php

KÖZEL 7000 FORINTOS ERZSÉBET UTALVÁNY A NYUGDÍJFOLYÓSÍTÓ INTÉZETTŐL! Mindenképpen érdemes tudni erről, olvassa el cikkünket!
http://nyugdij.info/2017/03/17/kozel-7000-forintos-erzsebet-utalvany-a-nyugdijfolyosito-intezettol.php

VIGYÁZAT! ELÉVÜLT KÖVETELÉSEKET PRÓBÁLNAK MEG BEHAJTANI! MUTATJUK HOGYAN ÚSZHATOD MEG! EZT TUDNOD KELL HOZZÁ!!! Nekünk is van 1 komoly eszköz a kezünkben csak nem tudunk róla!!! FONTOS TÁJÉKOZTATÓ!
ÍGY ÚSZHATJUK MEG, HOGY ELÉVÜLT KÖVETELÉSEKET HAJTSANAK BE RAJTUNK!
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/22/vigyazat-elevult-koveteleseket-probalnak-meg-behajtani-mutatjuk-hogyan-uszhatod-meg-ezt-tudnod-kell-hozza.php

OLCSÓ, FILLÉRES AUTÓK >> HASZNÁLHATÓ AUTÓ MÁR 50 EZER FORINTÉRT! >> VW, OPEL, MERCEDES, PEUGEOT, RENAULT, AUDI, FORD! TÖREDÉKÁRON A LEGNÉPSZERŰBB MÁRKÁK!
közülük sokan kimondottan jó állapotban vannak, érdemes vetni rájuk egy pillantást! Szemezgettünk néhányat a 142 ajánlatból!
Itt a teljes lista az olcsó autókról >>>>

HAVI NETTÓ ÖTVENEZER FORINT 2 ÉVIG AZ ÁLLAMTÓL– ELKÉPESZTŐEN JÓ TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ EZ ÉV JANUÁRJÁTÓL! Az egyik legjobb, legnépszerűbb országos támogatás. TELJESEN INGYEN AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN IGÉNYELHETŐ! Siess, mert fogy a keret!

EZ KOMOLY? - HAMAROSAN EZÉRT IS BÜNTET A SZUPERTRAFFIPAX? - HAMAROSAN ÚJ DOLOGÉRT BÜNTETHETNEK A TRAFFIPAXOK! Akár a KRESZ-t is módosíthatják. Meglepő dolgokat árult el a rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes! MINDEN AUTÓSNAK FONTOS INFÓK!
OLYAN KRESZ MÓDOSÍTÁS JÖHET, AMINEK NAGYON NEM FOGUNK ÖRÜLNI >>>>
http://palyazatinfok.hu/szuper-traffipax-buntetes/

SOKAKNAK JÁRHAT 250 EZER FORINTOS EGYÖSSZEGŰ TÁMOGATÁS ÉS NEM TUDNAK RÓLA! A pénz igényelhető egyösszegben vagy akár havi rendszerességgel is! Sajnos még mindig sokan nem tudják, hogy nekik is jár a pénz!

ITT AZ IGÉNYLŐLAP, AZ IGÉNYLÉS MENETES ÉS MINDEN? AMIT TUDNI KELL
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/22/sokaknak-jarhat-250-ezer-forintos-egyosszegu-tamogatas-es-nem-tudnak-rola.php

2 GYERMEKES CSALÁDOK FIGYELEM! ÍGY KAPHATTOK 848 EZER FORINTOS ÁLLAMI TÁMOGATÁST, AMIT SOHA NEM KELL VISSZAFIZETNETEK! A legtöbbeknek fogalmuk sincs erről a kombinált lehetőségről, így közel 850 ezer forinttól esnek el, ami járna nekik! MUTATJUK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, HOGY JUTHAT HOZZÁ! ITT TÁJÉKOZÓDHAT!

90%-OS UTAZÁSI KEDVEZMÉNY JÁR NEKED IS EBBEN AZ ESETBEN! – ÉLETKORTÓL FÜGGETLEN! Szinte biztos, hogy nem ismered, pedig fontos!
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/24/90-os-utazasi-kedvezmeny-jar-neked-is-ebben-az-esetben-eletkortol-fuggetlen.php

NŐK FIGYELEM! A 40 ÉV MUNKA UTÁN ALIG 59 EZER FORINT NYUGDÍJ! SPECIÁLIS NYUGDÍJSZÁMÍTÁS AZ OKA! VIGYÁZZON, MERT ÖN IS ÍGY JÁRHAT és sajnos még törvényes is lesz!

Megdöbbentő tények itt:
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/25/nok-figyelem-a-40-ev-munka-utan-alig-59-ezer-forint-nyugdij-specialis-nyugdijszamitas-az-oka.php

SOKAKNAK JÁRHAT 250 EZER FORINTOS EGYÖSSZEGŰ TÁMOGATÁS ÉS NEM TUDNAK RÓLA! A pénz igényelhető egyösszegben vagy akár havi rendszerességgel is! Sajnos még mindig sokan nem tudják, hogy nekik is jár a pénz!

ITT AZ IGÉNYLŐLAP, AZ IGÉNYLÉS MENETES ÉS MINDEN? AMIT TUDNI KELL
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/22/sokaknak-jarhat-250-ezer-forintos-egyosszegu-tamogatas-es-nem-tudnak-rola.php

4 DURVA KÖLTSÉG, AMIT SEMMIKÉPPEN NEM KELL KIFIZETNED HIÁBA KAPOD A CSEKKET! 4 költség, amit SOHA nem kell kifizetned, hiába kérik vagy követelik! – ne hagyd magad!
TÁJÉKOZÓDJ MINÉL ELŐBB - NAGYON SOK PÉNZ MÚLHAT RAJTA
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/21/4-durva-koltseg-amit-semmikeppen-nem-kell-kifizetned-hiaba-kapod-a-csekket.php

ROSSZ HÍR JÖTT CSALÁDI HÁZBAN ÉLŐKNEK >> 2018. JANUÁR 1-TŐL EZ MÁR SOKKAL TÖBBE FOG KERÜLNI!
2018. január 1-jén Magyarországon is életbe lép egy nagyon komoly szigorítás, ami minden családi házra, lakóházra vonatkozni fog! ITT TÁJÉKOZÓDHATSZ!
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/25/rossz-hir-jott-csaladi-hazban-elkonek-2018-januar-1-tol-mar-sokkal-tobbe-fog-kerulni-a-felujitas.php

TÖBB, MINT 1 MILLIÓT KAPHATSZ AZ ÁLLAMTÓL, AKKOR IS HA NEKED NEM JÁR A CSOK! 3 KOMOLY TÁMOGATÁST IS MEGKAPHATSZ! Van olyan támogatás is, mely alanyi jogon is elérhető szinte bármely magyar állampolgárnak.

ITT VAN A 3 TÁMOGATÁS, AMIT SZINTE BÁRKI MEGKAPHAT
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/21/itt-van-a-3-tamogatas-amit-szinte-barki-megkaphat-katt-a-kepre-a-reszletekert.php

FIGYELEM!! NAGYON VESZÉLYES ÉTEL KERÜLT A MAGYAR BOLTOK POLCAIRA! ÜVEGSZILÁNK LEHET BENNE! HA VETT BELŐLE AZONNAL VIGYE VISSZA VAGY DOBJA KI! A termékben idegen anyagot, üvegszilánkot találtak. Itt tájékozódhatsz!

ITT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/24/figyelem-nagyon-veszelyes-etel-kerult-a-magyar-boltok-polcaira-uvegszilank-lehet-benne-ha-vett-belole-azonnal-vigye-vissza-vagy-dobja-ki.php

VAN, AKINEK MÁR 70 ÉV LESZ A NYUGDÍJKORHATÁR! SAJNOS HIVATALOSAN IS BEJELENTETTÉK! Tényleg bevezetik a 70 éves nyugdíjkorhatárt! Ők azok, akiknek már biztos, hogy 70 éves korukig kell dolgozniuk >>>>
http://palyazatfigyelo.info/2017/03/22/van-akinek-mar-70-ev-lesz-a-nyugdijkorhatar-sajnos-hivatalosan-is-bejelenetttek.php

Nyugdíjas hírek:
65 ÉV FELETTIEK FIGYELEM! INGYEN SZÁMÍTÓGÉPET, INGYEN LAPTOPOT AD A KORMÁNY ORSZÁGSZERTE A NYUGDÍJASOKNAK! MUTATJUK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓKAT! Itt tájékozódhat a részetekről!
http://nyugdij.info/2017/03/22/ingyen-laptopot-ad-a-kormany-orszagszerte-a-nyugdijasoknak.php


HAVI 120- 150 EZRES NYUGDÍJAT ADNÁNAK MINDEN MAGYAR NYUGDÍJASNAK >>>> Alapnyugdíjat vezetnének be, amit minden nyugdíjas megkapna a szolgálati időtől függetlenül!
http://nyugdij.info/2017/03/26/havi-120-150-ezres-nyugdijat-adnanak-minden-magyar-nyugdijasnak.php


ÁTALAKUL AZ IDŐSEK, BETEGEK ELLÁTÁSA, A KRÓNIKUS BETEGEK KIKERÜLNEK A KÓRHÁZAKBÓL IS! Több fontos módosítás jön, ami minden idős, beteg embert és családjukat is érinteni fogja!
http://nyugdij.info/2017/03/25/atalakul-az-idosek-betegek-ellatasa-a-kronikus-betegek-kikerulnek-a-korhazakbol-is.php


59-61 ÉVRE KELL CSÖKKENTENI A NYUGDÍJKORHATÁRT MAGYARORSZÁGON! Csökkenteni kell a nyugdíjkorhatárt a nőknél és a férfiaknál is! A 65 éves nyugdíj-korhatár enyhítése nélkül esély!
http://nyugdij.info/2017/03/23/59-61-evre-kell-csokkenteni-a-nyugdijkorhatart-magyarorszagon.php