Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. június 3., vasárnap

23.067 - ​ Trianon arra figyelmeztet, hogy hazánk léte kerül veszélybe, ha idegen érdekeknek szolgáltatja magát ki.-..

 Békekör Magyar 
Dátum: 2018. június 3. 8:04
Tárgy: Trianon üzenete - Magyar Békekör
Címzett: 
​​

Trianon arra figyelmeztet, hogy hazánk léte kerül veszélybe, ha idegen érdekeknek szolgáltatja magát ki
és békés együttműködés helyett a háború mezejére lép hódító céllal – írja a Magyar Békekör a trianoni szerződés 98. évfordulóján. 

1920. június 4-én ugyanazok az államok csatolták el az ország területének 2/3-át, amelyekkel ma szövetségesek vagyunk a NATO-ban és az EU-ban – jelzik. Ezek az államok Magyarország feldarabolása óta nem emeltek szót az elszakított területeken élő magyarság jogfosztása ellen, most pedig cinkos némaságuk közepette foszthat meg Kijev anyanyelv-használati jogától magyart, ruszint, oroszt. Autonómia, önrendelkezés, emberi jog üres szólammá vált a birodalom keleti terjeszkedése, Ukrajna NATO-ba történő integrálása közepette. 

Szövetségeseinknek felvonulási térkép Kelet-Európa Oroszországgal szemben, amely a világon egyetlenként „gyilkosok és mészárosok rabló békéjének" minősítette a versaillesi békerendszert. Kihasználnak minket, s elvárják, hogy jó képet vágjunk hozzá. Azzal zsarolnak, hogy nem adnak több EU-pénzt, ha nem fogadjuk el a betelepítési kvótát. Akik 98 évvel ezelőtt megcsonkították ezt az országot, adósok a válasszal: megvédenék-e hazánkat egy NATO-n belüli támadástól? 

Mert hiszen 1920-ban az a román hadsereg özönlötte el Magyarországot, amely ma szövetségesünk a NATO-ban. Tanuljunk a történelemből! Magyarországnak azok között a helye, akik egyenjogú békés együttműködést akarnak, nem pedig kihasználni minket önös céljaikra.

Budapest, 2018. június 2., szombat (OS) - Trianon üzeme