Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 12., péntek

1.387 - Monostori Csaba: Az alábbi levelet a váci vezetõ óvónõ küldte szét az összes önkormányzati tagóvodának.

Betreff: váci óvónõ - Isten óvjon tõle!
Datum: csütörtök, 2008. december 11.
Von: Monostori Csaba
An: Kutasi József - Budapest



Az alábbi levelet a váci vezetõ óvónõ küldte szét az összes önkormányzati tagóvodának. Mindenki elmondhatja véleményét neki.

Kedves kollégák!

A közelgõ ünnepekre való tekintettel emlékeztetlek, az Oktatási törvény 4§ (2)-re, mely szerint:
Az állami és a helyi önkormányzati nevelési-oktatási intézmény nem lehet elkötelezett egyetlen vallás és világnézet mellett sem. Az állami és a helyi önkormányzati iskola pedagógiai programjában biztosítani kell az ismeretek, a vallási, illetve világnézeti információk tárgyilagos és többoldalú közvetítését. Az állami és a helyi önkormányzati nevelési-oktatási intézmény nevelési, illetve pedagógiai programja, mûködése, tevékenysége és irányítása vallási és világnézeti tanítások igazságáról nem foglalhat állást, vallási és világnézeti kérdésekben semlegesnek kell maradnia.
Kérem a törvény maradéktalan betartását.

Békésiné Csizik Sarolta
vezetõ óvónõ
2600 Vác, Deákvári fõút 34.
06-27-307-741
deakvari.ovoda@dunaweb.hu

Békésiné Csízik Sarolta!

Nem mondom hogy tisztelt, mert nem az! A tisztelet ugyanis csak tisztulat után jár! Ön pedig Isten megtagadására szólít fel! Arra, hogy Jézus Krisztust nehogy vezetõvé tegyük lelkünkben, illetve a gyermekekében! Mert bizony a homoszexuálisok és a leszbikusok, a gyilkosok, és a drogosok egyenlõek, és egyenlõbbek Nála! Mert ha valaki értünk életét áldozza, az nem érdemel megkülönböztetett figyelmet, csak az aki lop, csal, és hazudik! Mondjuk azok, akik ezt a törvényt hozták, és lenyomták a torkunkon! És ön, mint jó kommunista, akinek se Istene, se Hazája, ezt ki is hirdeti!

Hát maga hogy meri magát pedagógusnak nevezni? Mert hogy mitõl vezetõ óvónõ, azt már tudjuk! Azért én szégyelleném magam! Egy bevallottan keresztény kultúrkörben! Persze én nem vagyok kommunista! Sem SZDSZ-es! Bár nem tartom magam semmilyen egyházhoz tartozónak sem! Egyszerûen Istenhívõ vagyok, bár nem vakhitû, de hithû!

Már megint nagyon meg akarnak felelni a Sátánnak! Féltik azt a kis koszos jólétüket! Azt hiszik a Sátán majd megjutalmazza önöket! Csak azt tévesztik szem elõl, hogy a Sátán csak kihasználja a maguk félelmeit, de semmit nem ad cserébe, s ha ez a lemez lejár, maguknak annyi! Akkor hogy néznek a Megváltó (és nem messiás) szemébe? Mert bele fognak nézni! Nem azért, mintha Istent védeni kellene, de a gyermekeket igen! A magukfajtájúaktól!

nemes "álmosházi" lõgérpatonyi Hervay Tamás, lélekemelgetõ táltospap, a magyarságtudomány magisztere, A Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos Király Magánegyeteme tanára

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------