Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 15., kedd

3.412 - Jager Lajos: A következő választások 2010 tavaszán következhetnek be, ha ezek a ciklus végéig garázdálkodhatnak a Nemzet vagyonával és polgáraival.

Von: Lajos Jager
Gesendet: hétfő, 2009. szeptember 14. 18:53
An: Kutasi József
Betreff: Parlament

 

Parlamenti munka!?

 

Megindult a parlament őszi ülésszaka. A mai, első közvetítési napot végigültem. A leköszönő házelnökasszony 88 hónapon keresztül segítette a Magyar Köztársaság törvényhozó testületének működését. Értékes tevékenysége mellett, több alkalommal személyes elnöki szavazatával meghosszabbította a szocialista liberális nemzetrombolók regnálását.

Gratulálok neki elvégzett eredményes munkájához és köszönöm a magam nevében, hogy a parlament magas szintű munkájában ilyen, elkötelezett hívő, Magyar ember erkölcsi normái szerint tevékenykedett.

Aktuális volt távozása, de párt és liberális képviselőtársait is vihette volna magával.

 

Ártatlan tekintetű kiscserkész modorú „szakértő” ideiglenes miniszterelnök, elődjének indigózott beszédét elmondta, és döntéseikkel tovább rombolják Magyarország alsó középosztályba tartozó, ma már többségi, polgárainak gazdasági helyzetét.  

 

Ismét tapasztalhattuk, hogy a parlamenti munkamorál mit sem változott. Új szezon, régi emberek, szocialista liberális együttműködés alapján, a háttérből ezeknek bekiabált instrukciók alapján, szavazás.

Feltehetően azért, mert ezeknek a képviselőknek nem volt és ma sincs önálló véleményük. Hajlékony, puhagerincű megélhetési szófogadó, elkötelezett „politikusok”.

 

A Fidesz és ellenzéki képviselőtársaik ma elhangzott tényfeltáró kérdéseire, megállapításaira, a miniszterek és államtitkárok, diplomatikus, semmitmondó hazug válaszainak elfogadását, bátran, a bekiabáló „tanácsadók” szerint a „baloldal” ismét megszavazta.

Tapasztalhattuk, hogy a legnagyobb ellenzéki párt észrevételeit, javaslatait, mondhatnám, kiröhögik és kulturált fehérgalléros bűnözők módjára leszavazzák, az ő „parlamenti demokrácia” adta hatalmukból adódóan.

 

A következő választások 2010 tavaszán következhetnek be, ha ezek a ciklus végéig garázdálkodhatnak a Nemzet vagyonával és polgáraival.

 

Tisztelt Honfitársaim, kell-e még várnunk közel fél évet, hogy „demokratikus” úton választhassunk akkor, amikor ma Magyarországon nem beszélhetünk demokráciáról és a kormány folyamatos alkotmánysértést követ el a gazdaság szinte minden területén a polgárokkal szemben!

 

A kérdést ismét a Vadász teszi fel és reméli, hogy egyszer válasz kap a hasonló gondolkodású Honfitársaitól a jövő alakításáról alkotott terveikről, véleményükről.

 

Magyarország 2009-09-14.

-----------------------------------------------------