Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 15., kedd

3.414 - Geonczeol Gyula Felvidek- Ohio: -A nemetek, lengyelek, csehek es a totok is kozreadtak ezeket a torzskonyveket.

Von: Julius Geonczeol
Gesendet: hétfő, 2009. szeptember 14. 17:46
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: RE: 3.260 - Vass István: Vukics úr mint valami kotlóstyúk, mindenkit begyujtene a magakörüli nagy nemzeti egységbe.

 - egy volt szdsz-es kepviselo kerdeseire en sem válaszolnék. Sot szoba se allnek vele.

- Csak a mai Magyarorszagon nem tartak fel a halozati szemelyek neveit es adatait. Vukics ur sem teheti meg, mert neki sincs birtokaban ez az adattar. Azt ugyanis a jelenlegi anyaorszagi belugy hasznalja. Tehat Vukics ur csak ugy mehetne ebbe bele, ha az ugynokoket tartalmazo torzskonyveket kozreadnak. Akkor eldonthetne a Magyrok Szovetsege, hogy mi legyen azokkal, akik abban szerepelnek es a Magyarok Szovetsegeben szerepet vallaltak.

Addig azonban nem tehet semmit, mert ha belemegy abba a hulye anyaorszagi jatekba, hogy kosza hirek alapjan egyenkent kezdene foglalkozni emberekkel, a sajat szervezetet verne szet. Igy aztan a legjobb megoldas menet kozben figyelni es kiszurni, ha valaki bajt keverne.

- Mivel tehat Magyarorszagon nincs megfelelo hatalom, hogy ezt a kerdest rendezze, az utcan setalo jarokelo sem tehet mast, mint Vukics ur.

-A nemetek, lengyelek, csehek es a totok is kozreadtak ezeket a torzskonyveket. De Magyarorszagon egyelore nincs olyan mozgalom, amely azok kozzetetelet kovetelne. 

 Es ez az, ami a magyar tarsadalmat MINOSITI.

 Udvozlettel,  Geonczeol Gyula Felvidek- Ohio

Csak megjegyzem, a mai napig nincsenek feltarva azok az adatok, amelyek alapjan le lehetne buktatni a nyugaton maig hiszteriazo kommunista ugynokoket. Mert a hazai parlamenti erok ezt lehetetlenne teszik. Ezert kell ezt az alkotmanyt eltorolni es az eredetirol bejelenteni, hogy ervenyben van, mert hiszen az eredeti mellozese Mindszenty hercegprimas letartoztatasaval kezdodott es jellemzo, hogy azt a retsagi dandarparancsnokot, aki 1956-ban a hercegprimast kiszabaditotta, felakasztottak. Nahat ami meg aztan igazan minosit, hogy ez nem eleg ahhoz, hogy a jelenlegi rezsimet a mindenfele alaptorvenyeivel egeytemben eltoroljuk.

---------------------------------------------------------------------------------