Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 15., kedd

3.415 - Az MSZ alapító tagoknak nem tiszta a múltja!

Az MSZ alapító tagoknak nem tiszta a múltja

http://magyargarda.hu/node/4542

Azt a Pap Gábort tartják hitelesnek, aki az 1970-es években Lenin élni fog c. filmet rendezte, ill. a szoc. rendszerben neki megengedték, hogy a művészetekkel foglalkozzon, sőt irányítsa is a művészeti ágakat. Tanulmányait Svájcban végezte a szocialista időkben. Érdekes, ő nemcsak járhatott külföldön, hanem még tanulhatott is.  


Megjegyzés : Szántai Lajos, aki szintén az MSZ vezetőségében található, ezt a Pap Gábort tartja nagy embernek, minden beszédében  hivatkozik Pap Gábororra, hogy mi mindent köszönhet neki. Úgy mutatja be Szántai, mint, aki a legfőbb tudója a Magyar Szent Koronának. Pap Gábor volt az, aki a Székely Himnuszhoz új vers-sort írt, miszerint : nem porlik tovább a székely, súlykolva azt, hogy eddig porlott. Ezekután Szántai egyik beszédében műfelháborodva közli, hogy Pap Gábor figyelmeztette őt, hogy a "porladós" szöveg nem is igaz. Persze ezt már csak azután közölték a hallgatókkal, miután a MAGYAROK többször figyelmeztették őket a hamis szövegre, miszerint az eredeti szöveg úgy hangzik, hogy : ŐRT ÁLL, MINT A SZIKLA !


Géczi Gábor a Bárka-program szervezője, nem véletlenül, hisz honvédségi körökből jól ismeri Vukics Ferencet. Géczi annak az elhíresült Pannon kft-nek a vezetője, mely árnyékolástechnikával foglalkozik. Lehallgatás elleni védelmet alakítanak ki. Számos megrendelést kapott cége a Honvédségtől. A Pannon cég kiadott több Pap Gábor féle kiadványt.


Megjegyzés : Géczi Gábor beszédeiben lebénítaná a Magyart azzal, hogy senki ne csináljon semmit a gazemberekkel, hanem bízza Istenre, Ő majd mindent megold, míg mindenki ül a fenekén és passzívan bámulja, hogy kilopják alóla vagyonát. Jól ismert zsidó zsibbasztó duma, amit már 2000 éve a zsidó gyilkos Saul rabbi is használt a Jézus-követőkkel szemben.


Andrásfalvy Bertalan is az MSZ bölcsek tanácsához tartozik, aki Antal minisztere volt, így tehetett volna az igazi rendszerváltozásért, de nem tett semmit.


Kondor Katalin  a rendszerváltás előtt 10 évig volt a HÉT c. műsor szerkesztője és vezetője, ahol a kommunista embertipus nagyszerűségét magyarázta. A Magyar Rádiónál dolgozott 30 évig, volt a rádió elnöke is és ügynökmúltja ma már bizonyított tény. Fideszes kötődésű,  Kövér Lászlón keresztül.


Vukics Ferenc az MSZ vezetője, nyíltan hírdeti az alkotmány megdöntését, a rendszerváltást, azonban a mai napig a Honvédség tagja, ahol előléptették, miközben folyamatosan bocsájtják el azokat, akik  kapcsolatot tartanak valamilyen nemzeti kötődésű szervezettel.

 

Megjegyzés : Vukics nyíltan hírdetheti az alkotmány megdöntését, anélkül, hogy őt ezért börtönbe vetnék, miközben Budaházy Györgyöt ugyanezért terroristának hazudják. Vukics, aki a Honvédség tagja, és a harcművészek tótumfaktuma, miért nem szervezi a Magyar Hon-védelmet ? Miért akadályozta a Magyar Gárda eskűtételét Bösztörpusztán ? Miért nem teszi nyilvánossá azt az 500 nemzeti szervezetet, akire folyton hivatkozik, hogy a háta mögé sorakoztak ?

Vukics elvtárs a fenti videóban hangsúlyozza, hogy csak azokkal tart kapcsolatot, akik a "törvényt" betartják. Itt elfelejti közölni, hogy mit tart törvénynek. Tudniillik Magyarországon CSAK a Szent Korona Törvényről beszélhetünk, mert csak az ÉRVÉNYES és HATÁLYOS a mai napig ! Aki magát törvénytisztelőnek hazudja, miközben az idegen csőcselék tákolmányáról beszél, az egyértelműen HAZAÁRULÓ és TÖRVÉNYSZEGŐ !

--------------------------------------------

MAGYARSÁGTUDOMÁNYI INTÉZET
Visit our Website:
www.magtudin.org