Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 5., hétfő

3.569 - Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A: Tehát nem tégedet szúrtalak le, hanem ezt a gerinctelen .............aki engemet szúrt le a közönség előtt.

NYILT LEVÉL!

 

 

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A
Gesendet: szombat, 2009. október 3. 02:01
An: Kutasi József
Betreff: Én nem tégedet szúrtalak le!

 

Kedves József Testvér!

Én fiaddal együtt nagyon is értékelem és tisztelem a munkádat. Tehát nem tégedet szúrtalak le, hanem ezt a gerinctelen ……………………………..aki engemet szúrt le a közönség előtt.

 

Mert annak ellenére, hogy évekkel ezelőtt Ő szúrta le Kolozsváron a Mátyás Király emlékmű restaurálásához kijárandó engedély megszerzésest a Futár előtt, mert Ő sohasem volt hajlandó az e-maIljaimra, telefonjaimra válaszolni, amikor Én mint hivatásos Nemzetközileg elismert több mint 50-éves gyakorlattal rendelkező szobrászművész a Hunyadi Alapitvány alatt megszerveztem az anyagi, (500-ezer dollár értékben, magam, is 5-ezer dollárral álltam melléje.)  és a hozzávaló szakmai szükséget,

 

Mit gondolsz, hogy az előbb miért is küldtem el neked, és az Ő címér is felrakva azt a két e-mailt amikor Én innen kérdőre vontam az Oláh Polgár Mestert, a Magyar feliratú táblák ellenzéséért.

 

Isten áldja munkátokat mindketten: Sándor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sent: Saturday, October 03, 2009 9:03 AM

Subject: Ne engem szúrjál le!

 

Kedves Sándor!

 

Ne engem szúrjál le! Nem akartam a megjegyzést szőnyeg alá söpörni. Nagyon, de nagyon soknak elküldtem! Másoktól nem jött vissza jelzés. Megint bebizonyosodott, hogy én itten Európában nagyon sokat szenvedek az ilyen fajta személyek leveleivel. Küzdök és harcolok!

 

Azért megdicsérhetted volna a 18 éves fiam szerkesztői munkáját. Sikeresen feltette a Kutasi József – Politikai Hírfutárra. Ahogy az anyagot Tőled kaptam, úgy továbbítottam Danielnak, de sajnos nem kapta meg. Egy szobába egy gép mellett dolgozunk és már hetek óta kerestük. 25.000 – 30.000 elektronikus levelek közt eltűnt. Ehhez hozzá jön még a napi 200 – 300 elektronikus levél.

 

Ne mérgelődjél! Fel a fejel, majd csak győzünk az uralkodok felett.

 

Igaz szeretettel,

 

Jóska

 

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A [mailto:askolozsy@kolozsy.com.au]
Gesendet: Samstag, 3. Oktober 2009 00:27
An: Kutasi József; honlevel@mvsz.hu
Betreff: Hogy tud valakiben ennyi jóindult megférni? Úgynevezett Magyar létére?!

 

Kedves  Kutasi József testvér, és P.SZ.Gy, háta megett bujkáló honfitárs?

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------