Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 7., szerda

3.589 - Örömmel tudatjuk, hogy a duplán Hot Bird-díjas Duna Televízió az idén is pályázik a velencei tévés kitüntetésre.

Von: J. Uli SZUFI
Gesendet: szerda, 2009. október 7. 14:11
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: DTV a HOT BIRD-versenyben

Kedves Nézőink!

Örömmel tudatjuk, hogy a duplán Hot Bird-díjas Duna Televízió az idén is pályázik a velencei tévés kitüntetésre. A sikerhez az Önök támogatására újra szükség van!

Mint tudják, a Duna Televízió 2006-ban és 2008-ban már sikert aratott Velencében: mi kaptuk a legtöbb nézői voksot 140 tévé-csatorna közül. Intézményünket a zsűri ebben az évben is a kitüntetésre jelölte: a Nemzeti Ablak kategóriában a Duna Tv közel 150 európai csatorna közül bejutott az első három jelölt közé Kázsmér Kálmán filmjével, amelynek főszereplője Tokár Frédi. A filmet ezután Önök is gyakran láthatjátok a Dunán és az Autonómián!

A Duna Televízió ugyanakkor versenybe száll a Közönségdíj kategóriában is. A Közönségdíj a nézők szavazatain múlik: minél többen adják le voksukat  televíziónk mellett, annál biztosabb a győzelem. A nézők a világból bárhonnan szavazhatnak a Duna Televízióra, 2009. november 12-ig. A nyerteseket 2009. november 20-án, a Hot Bird Awards díjkiosztó gáláján, Velencében hirdetik ki.

A szavazatokat a Duna TV honlapján lehet leadni: www.dunatv.hu/hotbird.

Köszönjük!

Média és Kommunikációs Főosztály

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------