Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 12., hétfő

3.625 - Charles Sucsan: Sokkal kevesebb népelleni visszaélések végett a népek elzavarták az ilyen kormányokat: pl. Franciaországban.

Von: charles sucsan
Gesendet: hétfő, 2009. október 12. 19:44
An: Kutasi József
Betreff: : Engedélyt kérek!

 

Természetesen, hogy adom az engedélyt. Mindig mondom, hogy az én írásaimat lehet terjeszteni, csak azokat nem, amelyeket aláhúzok, hogy bizalmas. Vannak idegen nyelvű írásaim mint pl. a  Pozsonyban a francia nagykövetnek írt nyílt levelemet a Goolge-ről eltüntették, akinek fájt. Meglehet nézni  a Sucsan név alatt a Google-en még jelzik, de ha rákattintasz üres oldal jön be. Gazember világban élünk és sajnos a magyar nem tud gazember módra válaszolni. Ezért eszik meg őket!

 

Barátságos üdvözlettel, Károly

Von: charles sucsan
Gesendet: hétfő, 2009. október 12. 15:57
An: Kutasi József
Betreff: Polgármesterek

 

Kedves Frigyes Ágnes Asszony!

 

Tájékoztatási írásait mindig nagy figyelemmel olvasom, mert az újságíró szakszerűsége világosan, röviden és szabatosan tárja az olvasó elé a helyzetet a témáról. Az utóbbi jelentése a Kossuth téri polgármesterek tüntetéséről nálunk elképzelhetetlen, hogy ilyen helyzetet létesítsenek a kormányok, ami persze itt sem zárja ki a feszültségeket az önkormányzatok és a kormány irányításai végett. De ilyen szélsőséges elkeseredet helyzet, ami Magyarországon alakult majdnem hihetetlen és mivel semmi kétségem nincs az Ön leírásában, így teljesen igazat lehet adni a Debreceni Polgármesternek, hogy Magyarországon készakarva rombolják a nemzetfenntartó kereteket, ami kétségen kívül hazaárulást jelentene más országokban. Sokkal kevesebb népelleni visszaélések végett a népek elzavarták az ilyen kormányokat: pl. Franciaországban.

 

Hihetetlen bárány módra tűri a magyarság az oly sok elnyomás után az ilyen sarokba szorítottságot, ami az írása szerint kétségtelenül tarthatatlan és nem várhat  megoldásra a következő választásokig.

Meglepő, hogy az ellenzéki pártok nem teszik kötelességüket, hanem inkább az elkeseredettséget próbálják önmaguk voksolására irányítani és hagyják a gennyes állapotok fejlődését, amely lehetővé teszi a

Fidesznek a biztos hatalom átvételét. A hatalom átvétele persze nem biztosítja magyarságot, hogy nemzetfenntartó keretek rombolása nem fog folytatódni, ismerve Orbán Viktor Likhudi, Szabadkőműves és Globalizációs érdekképviseleti kapcsolatait, akik suba alatt fejlesztik a nemzetfenntartó keretek rombolását.

 

Előre lehet látni micsoda csalódás fogja érni a magyarságot a régi elkorhadt pártok hatalomra való jutással. Szerte a világon ugyan ez a probléma mert új eredeti és a korhoz szükséges megoldásokra van szükségük a társadalmaknak. Az pedig új eszméket igényel, amelyek az emberi életet teszi előtérbe, ami sajnos csak radikálisan fog jönni valahonnan, persze nem Magyarországról, ahol az embereket pszichológiai terror alatt tartanak és képtelenek az igazi megoldásokat gyakorlatba hozni a félelem végett. Borzasztó állapot! Hihetetlen, hogy azt az egykori nagy Magyar Nemzetet ide süjesztették belső és külső ellenségei.

 

Hol van az a nemzetvezető, aki kikiáltja, hogy ebből elég volt! Remélni kell, hogy eljön!

 

Szívélyes üdvözletemmel,

 

Charles Sucsan

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------