Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 13., szerda

6.735 - Vattay Szabolcs: A KOCKA EL VAN VETVE! - elszámoltatás, felelősségrevonás nem lesz


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A KOCKA EL VAN VETVE! - elszámoltatás, felelősségrevonás nem lesz
2010.10.13, 13:20 Nemzeti Hírháló

HAZÁBAN MAGYAR ÉSSZEL GONDOLKODÓ, A MAGYAR NEMZET SORSÁBAN OSZTOZÓ, MAGYAR SZÍVVEL ÉRZŐ HONFITÁRSAIM!

Egyre világosabban rajzolódik ki, immár a valóságban is! -- hogy a Jobbikon kívül senki nem akarja a hazánkat kifosztó, a népünket lépten-nyomon megalázó gyilkos, nemzetáruló, többszörösen bitóérett gazemberek elszámoltatását, felelősségre vonását! Lásd az erről szóló videót itt: http://kuruc.info/r/34/67804/

Akik követni tudják a hazai eseményeket; akik ismerik az itteni viszonyokat; tehát ép ésszel gondolkodnak! -- azok számára teljesen világos kellet lennie annak, hogy a Fidesz hatalomra jutása után nem lesz elszámoltatás, felelősségre vonás!

Azért nem lesz igazi elszámoltatás, felelősségre vonás, mert össze-vissza vannak fonódva már a politikai és gazdasági bűnözés szálai, és ebben a Fideszes politikusok nagy többsége tevőlegesen nyakig benne van immár. Hogy a mulasztással elkövetett, hasonló kaliberű bűnökről már ne is beszéljek!

Ha mégis lesz itt bármi, akkor az kizárólag a gazdasági és politikai bűncselekményektől tiszta, politikai és egyéb szempontból szerintük "üldözendő", amúgy teljesen ártatlan magyar emberek vegzálására fog szorítkozni; illetőleg Pintér Sándor személyes ellenfeleivel, valamint az ővele konkuráló maffiózókkal fognak csak leszámolni. Sajnos ettől semmi több nem várható! Nem várható, mert gőzerővel működik egy titkos program, melynek neve: PUSZTULJ MAGYAR!

Az utóbbi nyolc évben a Fidesz elvesztette az erkölcsi alapját arra, hogy bárkit, bármiért szigorúan felelősségre vonjon. Ez teljesen értelmetlen is lenne tőlük, hiszen ezzel saját vesztüket idéznék elő; és a világon nincs egyetlen olyan, hülye politikus, annyira balga ember, aki tudatosan vágná maga alatt a fát!

Vajon a Fidesz rajongók közül hányan lehetnek, akik nem ezt akarták, amikor a Fidesz mellé odarajzolták az x-et? Vajon hányan gondoltak ekkor arra? -- hogy ezzel az x-el tán örök időkre eldöntik, végleg agyagba döngölik az immár teljességgel elviselhetetlen sorsunkat, mert egyeduralmat szavaznak meg egy nyíltan haza- és nemzetáruló pártnak!

Vajon a Fidesz rajongók közt akadnak-e olyanok, akik máris elutasítják a Fidesz gyalázatos, megalkuvó, cionista lakájpolitikáját? Na nem azért, mintha az elkövetkezendő négy évben békés úton lehetne tenni ez ellen bármit is...!

Vajon hány választópolgárunkat kezdi mardosni a lelkiismerete, amiért vakon hitt egy közönséges hazudozónak, egy szájkaráté-bajnoknak, aki csak ígérgetni tud? Vajon hány honfitársunknak fog sokkal rosszabbra fordulni a sora; hány családot fognak kilakoltatni, és ennek következtében hány család fog elemeire szétesni? Vajon hányan veszítik el még a munkahelyüket, és közülük hányan lesznek öngyilkosok? Hányan nem fogják megkapni a szükséges, szakszerű orvosi ellátást? Hány ezer ártatlan honfitársunkat fogják lemészárolni a mi legyilkolásunkra kitenyésztett cigány hordák; hány millió hasszid-zsidó fog hazánkba betelepülni, minden lehetőségből kiszorítva, teljesen ellehetetlenítve minket, magyar őslakosokat? Ezer kérdést lehetne feltenni még, de mi-végre, ha a sorsunk immár kőbe van vésve hazánk lakosságának (nem is a népének, mert ettől a szintről is lejjebb csúsztunk már) nagytöbbsége által, kik ebben az átkozott évben a mi kipusztításunkra adták le a voksukat. Most, október 3-án is! Hogy közülük hányan voltak ennek tudatában, arra tippelni sem tudnék! Mindenesetre a többség felelőtlenül a sötétbe ugrott, és ott lövöldözött! És a hazánkat megmenteni szándékozókat lőtték halomra a helyett, hogy ezt a haza ellenségeivel tették volna már végre!

Hát a lelkük legyen rajta!

Budapest, 2010. október 13.
Vattay Szabolcs