Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 14., csütörtök

6.759 - Alkut ajánl Novák Előd és Dúró Dóra Lázárnak: Gyurcsány fejéért cserébe egyikük lemond mandátumáról > Jobbik Hírlevél 2010/41. hét

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Date: 2010. október 13.
Subject: Hírlevél 2010/41. hét
To: jozsef@kutasi.eu

Jobbik Hírlevél

2010/41. hét


Számlaszám a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak

A tragédiát elszenvedett emberek életművüket, egzisztenciájukat veszítették el. A jó szándékú emberek önzetlen segítségét várják az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett

11748090-15427298-06540009 számú bankszámlaszámra.
Megemlékezés '56-ra

A Jobbik az 1956-os forradalomra és szabadságharcra ismét a budapesti Deák téren emlékezik délután 3 órakor.

A rendezvényen felszólal Balczó Zoltán, az Országgyűlés alelnöke, Murányi Levente, a Jobbik alelnöke és Morvai Krisztina EP-képviselő. És lesz egy meglepetés is!

A megemlékezés zenei aláfestését az Ismerős Arcok szolgáltatja.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Ház-táji...

Vona Gábor: a Mal Zrt. tulajdonosai magánvagyonukkal is felelhetnének a történtekért

Vona Gábor reagálása a miniszterelnök hétfői, napirend előtti beszédére.

Tovább...

Törvénymódosítás: soha többé iszapömlést!

A Jobbik a hasonló katasztrófák megelőzése érdekében a vonatkozó jogszabály ok módosítását kezdeményezi.

Tovább...

Napirend előtt: soha többé ne kelljen így elveszteni szeretteit, otthonát, egy élet munkáját!

A Jobbik Környezetvédelmi Kabinetjének vezetője is felszólalt az ügyben a Parlamentben.

Tovább...

Afganisztánért és ezekért meghalni?

Mit keresünk innen több ezer kilométerre egy olyan háborúban, melyhez az égvilágon semmi közünk? Magyar katonák esnek el ahelyett, hogy idehaza é lnék a saját életüket, családjukkal lennének.

Tovább...

A Fideszt nem zavarja a Moszkva tér, a Károlyi-szobor

Károlyi-szobor, Moszkva tér - a kommunizmus itt ragadt jelei. A Jobbik feltett szándéka, hogy ennek a rémuralomnak az utolsó jeleit is eltünteti. A kormányt "természetesen" nem zavarja, tehát marad.

Tovább...

Politikai vitanap: Meg kell nyernünk a bölcsőkben vívott háborút!

A tragikus népességfogyást ne bevándorlókkal, betelepítése kkel oldják meg, hanem családbarát gazdaságpolitikával, adórendszerrel! Ezt kívánja a Jobbik az Országgyűlés elé vinni.

Tovább...

Interpelláció: nagykövet maradhat-e egy SZDSZ-es a forradalom után?

Lezajlott a fülkeforradalom, az "ancient régime", azaz a régi rendszer embereit elsodorta a népharag. Vagy mégsem? Hogy lehet, hogy a harminchárom(!) szavazóval rendelkező néhai SZDSZ egyik prominense még mindig nagyköveti posztot tölt be? A külügyi államtitkár szerint ezzel minden rendben van...

Tovább.. .

A Fideszt nem zavarja Gyurcsány pofátlansága!

A 2006-os vérengzések egyik emblematikus figurája, Gyurcsány Ferenc egyszer sem jelent meg a rendőrterrort kivizsgáló bizottság előtt. Szankció nincs, ezért a Jobbik a Btk. ilyen irányú szigorítását kezdeményezte. A Fidesz azonban ezt sem szavazta meg, azaz kiálltak Gyurcsány mellett.

Tovább...

Mit kíván tenni a kormány a multik élelmiszer-terrorizmusa ellen?

Z. Kárpát Dániel kérdése a nemzetgazdasági miniszterhez a hazánkat elárasztó élelmiszerszemét ügyében.

Tovább...

Korondi Miklós: folytatja-e a kormány a takarékos és környezetkímélő vasútvillamosítást?

A villanyvasút a legtakarékosabb és leginkább környezetkímélő közlekedési mód. Képviselőnk erre kérdezett rá a nemzeti fejlesztési miniszternél.

Tovább...

Szávay István: Mi lesz az iskolakerülő külföldi gyerekek sorsa hazánkban?

Számtalan külföldről érkező idénymunkás gyermeke is hazánkban tartózkodik. Noha tankötelesek lennének, mégis csavarognak, kocsmában töl tik a napot, stb. Szávay István erre kérdezett rá a nemzeti erőforrás minisztériumának államtitkáránál.

Tovább...

Pokorni hazudott, a Fidesz a szocialisták kedvében járt

Noha Pokorni Zoltán azt ígérte, hogy nem "vizezik fel" a Jobbik által javasolt, majd a kormánypárt által ellopott Magyarság Háza törvényjavaslatot, a Fidesz mégis megszavazta Lendvai cenzorasszony módosító javaslatát.

Tovább...

Farkas Gergely napirend utáni felszólalása Nyírő Józseffel kapcsolatban

Immár szokásossá vált napirend utáni felszólalásában Farkas Gergely ezúttal a magyarországi kommunista rezsim által üldözött Nyírő Józsefről emlékezett meg.

Tovább...

További hírek (2010. október 6-12.)

Ferenczi Gábor: a helyiek szerint előre látható volt a kolontári katasztrófa

A Jobbik országgyűlési képviselője már a katasztrófa estéjén a helyszínre utazott és személyesen, a helybéliek megkérdezésével tájékozódott a környékbeli viszonyokról.

Tovább...

Magyar Csernobil: iszapfürdőt a felelősöknek!

Talán minden idők legpofátlanabb nyilatkozatát tették az iszapkatasztrófáért felelős MAL Zrt. vezetői, amikor kijelentették: az iszap ártalmatlan, aki nem hiszi, az fürödjön meg benne! Fürödjenek ők, a börtönben úgyis csak zuhany lesz!

Tovább...

A Jobbik az iszapkatasztrófáról: "el lehet menni" az érzéketlen bankoknak és őrizetbe kell venni a felelősöket

Szinte hihetetlen, hogy meddig terjed egyes hitelezők profitéhsége: még ki sem takarították portáikat az iszapkárosultak, egyes bankok máris követelik a megsemmisült fedezet miatt egy összegben esedékessé vált teljes hitelösszeg visszafizetését. Ezt az érzéketlenséget a Jobbik visszautasítja, ilyen pénzintézetekre nincs szüksége a magyarságnak!

Tovább. ..

Ahogy megígértük: elszámoltatunk - Feljelentés az Álomsziget-ügyben

Izraeli befektető megvette olcsón, majd "véletlenül" kiderült, hogy nem is lehetett volna eladni. Ezért visszavásároltuk adóforintjainkból jó drágán. Így kell ezt! A Jobbik felhívta rá a közvélemény figyelmét, így az illetékes megbízott hűtlen kezelés valamint hivatali visszaélés miatt tett feljelentést.

Tovább...

Az FVB szerint is Kubatov-lista alapján mozgósított a Fidesz

Kubatov-lista alapján mozgósított a Fidesz október 3-án. Ezt mondta ki a helyi választási bizottság és e döntést he lybenhagyta a Fővárosi Választási Bizottság is. Ez pedig nem felel meg a választás önkéntessége alapelvének, tehát a Fidesz törvényt sértett.

Tovább...

Vona Gábor: A Fidesz Jobbik-fóbiából utasítja el a bentlakásos iskolákat

A Jobbik szerint a leszakadt rétegek szocializációját olyan bentlakásos iskolákkal kellene megoldani, mint amilyeneket Böjte Csaba ferencrendi testvér is üzemeltet Erdélyben. A Fidesz most ezt az ötletet nyúlja le a Jobbiktól. Előtte természetesen még "jól elutasítja", mert nem az ő ötletük...

Tovább...

Pörzse Sándor: Példátlan, hogy csak fideszes tagjai lesznek a médiatanácsnak

A Parlament megválasztotta a médiatanács tagjait, melyben már a mandátumarányokat sem vették figyelembe. Minden posztot fideszesek nyúltak le maguknak!

Tovább...

Alkut ajánl Novák Előd és Dúró Dóra Lázárnak: Gyurcsány fejéért cserébe egyikük lemond mandátumáról

Lázár "Superman" János nem nyugszik. Miután frakcióvezetőjét, Kósa Lajost választották a barikad.hu olvasói a legjobb álláshalmozónak, Lázár azzal állt elő, hogy 2014-től férj és feleség egysze rre ne lehessen parlamenti képviselő. Azaz: szerinte baj, ha két ember két ember munkáját látja el, de az nem baj, ha egy ember három vagy négy tisztséget lát el... Szóljon, aki érti!

Tovább...

Tiszavasváriból mintaváros lesz

A Jobbik az országgyűlési választások során átütő sikerként egy tízezer főnél népesebb város, Tiszavasvári irányítására is felhatalmazást kapott. Az új polgármester, Dr. Fülöp Erik sajtótájékoztató keretében ismertette programját, elképzeléseit.

Tovább...

Megálljt parancsoltak a pofát lan izraeli térnyerésnek

Egy újabb pláza megépítése folytán egy vétlen magyar vállalkozás ment volna tönkre a bíróság elsőfokú ítélete miatt. Ez több száz munkavállaló utcára kerülését és több tucat magyar beszállító csődjét jelentette volna. A Legfelsőbb Bíróság azonban a magyar cégnek adott igazat.

Tovább...

Ismét bojkottálják a Jobbikot a Parlamentben

Sem a kormánypártok, sem az MSZP képviselői nem tettek eleget annak a kötelességüknek, hogy rész vegyenek a sajtóbizottság médiát ellenőrző albizottságának ülésén. Persze a téma kényes: a pártok médiabeli megjelenése. Mint arról már múlt héten beszámoltunk, a Jobbik mélyen parlamenti mandátumaránya al att kap szót a hírműsorokban...

Tovább...

Ismét vörös-narancsos koalíció a Jobbik ellen

Staudt Gábor nem ülhet be a Nemzetbiztonsági Bizottságba, mert törvényesen politikai véleményt mert nyilvánítani. Ezt mondta ki közösen a Fidesz és az MSZP.

Tovább...

Szegedi Csanád 10 pontja: ne idegen érdekek képviseletével töltse Orbán és Martonyi a féléves magyar EU-elnökséget!

Fél évig Magyarország fogja betölteni az EU soros elnöki posztját. Ezt az alkalmat nemzeti érdekeink figyelembe vételével kell kihasználnunk.

Tovább...

Jobbik a médiában

Vona Gábor az Echo TV-ben - videó (október 7.)

Morvai Krisztina felszólalása az EP-ben a cigány nők helyzetéről Magyarországon - videó (október 7.)

Jobbik TV: Jobbikosok és gárdisták a vörösiszap-katasztrófa helyszínén - videó (október 11.)

Gaudi-Nagy Tamás a "lex Gyurcsány"-ról - videó (október 12.)

További videóinkat itt találjátok.

Szebb jövőt!

Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sajtóosztály