Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. szeptember 8., csütörtök

10.480 - Mentsük meg Kovács Levente „deviza alapú” hitelest !!!

Mentsük meg Kovács Levente „deviza alapú” hitelest !!!


2011. szeptember 6., 23:30 - december 31., 2:30

Segítsünk a Magyar Bankszövetség Főtitkárán !!!!
Mentsük meg Kovács Levente „deviza alapú” hitelest !!!

Szombat délután a Kossuth rádió G7 műsorában sajnálattal értesültünk arról, hogy Kovács Levente úr, a Magyar Bankszövetség Főtitkára is szerepel azon 3,6 millió magyar állampolgár között, akik „deviza alapú „ hitellel rendelkeznek. Főtitkár úr biztosította a hallgatókat- ezen okból mély együttérzéssel éli át a magyar családo
...k helyzetét.

Szomorúan értesültünk arról is, hogy a minden szempontból körültekintően és prudensen hitelező pénzintézete neki is-bár Kovács Levente úr szakmabeli-„deviza alapú” kölcsönt nyújtott.

Kovács Levente úr hosszú évek óta a bankszakmában dolgozik, bizonyára nem olvasta el hitelszerződését és a kockázatfeltáró nyilatkozatát hozzáértően, felelősen.
Valamit bizonyára nem a banki szokások és szokványok szerint értelmezett , ahogyan azt hitelező pénzintézete elvárta ! A közjegyzői okirat aláírásakor is lehetett némi zavar, talán az eljáró közjegyző nem magyarázta el pontról pontra , hogy mit írat vele alá, -egyoldalúan, kifejezetten és visszavonhatatlanul az adós kérésére?
Talán az eljáró közjegyzőnek sem volt fogalma róla?
Így fordulhatott elő, hogy Kovács Levente úr a szerződéskötésnél nem volt tisztában a PTK., a Hpt., a Számviteli törvény, a 250/2000.(XII.24.)kormányrendelet, a Vht., a Jht., a thm számításról szóló kormányrendelet, végül, de nem utolsó sorban az Alkotmány megfelelő passzusaival -és „deviza alapú” hitelszerződését felelőtlen módon aláírta. Nem értekezett kollégájával Felcsuti úrral a „kezelési költségről”, pedig Felcsuti úr biztos megsúgta volna neki, hogy „profit elem” a hitelező pénzintézet részére !
Azt csak remélni tudjuk, hogy nem Választott bírósági szerződést kötött!!!!
Prudens és körültekintő bankja elfogadta saját- Kovács úr által megrendelt értékbecslő felmérését ingatlanáról, elfogadta jövedelem igazolásást-annak valódiságát nem kérdőjelezte meg, nem tételezte fel Kovács úrról, hogy direkt csalna ezzel a várva várt hitel reményében.
Vagy kizárólag ingatlan fedezetre kapott hitelt, kezes és jövedelem igazolás nélkül? Esetleg 0% önerővel vette fel hitelét, már minimál bérrel is? Életbiztosítás-lakáskassza szerepel benne? Aggódunk, hogy probléma esetén nehogy elvesszen Kovács úr a biztosító és a bank között !!!
Kovács Levente úr hitelkérelmének elbírálása előtt a pénzintézet elvégezte a vonatkozó kockázat tűrő képesség, egy stressz-teszt jellegű árfolyam és kamatváltozást, valamint a megélhetési költségekre változó szimulációs kockázat elemzését és Kovács Levente úr beköltözhetett álmai otthonába.

Kovács Levente urat, most sújtják a megemelkedett törlesztő részletek, mint mindannyiunkat !
Javasoljuk, egyezkedjen bankjával ! Vegyen részt az adósvédelmi program diktátumban, melynek feltételei igen kedvezőek az adósok részére, hiszen a vonatkozó jogszabályok, melyek nem szerepelnek hitelszerződésében-tartozását garantáltan követhetetlenül tovább emelik !!!
/Számviteli törvény és a 250/2000.(XII.24.)kormányrendelet, diszkriminálja Őt a körültekintő lakossági hitelezésről szóló kormányrendelet is, mint régi adós, de ezzel ne foglalkozzon!
Ha nem vesz részt még ilyen programban, válassza az árfolyam rögzítést !!! Ezzel is garantáltan növeli prudens bankjának eredményét, sajátos könyvelési trükkjének köszönhetően-így kevesebb fxswap és carry-trade ügyeletet kell lebonyolítania ! Ha problémája lenne pénzintézetével, forduljon a PSZÁF-hoz és a GVH-hoz ! Várja megtisztelő levelüket-melyben tájékoztatják , milyen jogszabályok alapján nem jogosultak ügyében eljárni és felhívják figyelmét arra, hogy forduljon a bírósághoz !!!

Együtt érzünk Kovács Levente úrral, mi „károsultak „ összetartó kis közösség vagyunk, hiszen pert nyerni esélyünk sincs,-mert jogállamban élünk ugyan, de mint tudjuk a pénzintézetek a törvények felett állnak, legyen az magyar, vagy uniós jogszabály- szerződésünkkel minden rendben van,- mi csak tartozunk minden körülmények között-legyen az válság, betegség, munkanélküliség, halál-bele is dögölhetünk nyugodtan-majd örökösünk kifizeti, azt amit soha nem vettünk fel.

Ezért szolidaritásból kérünk minden jó érzésű hitellel rendelkező és nem rendelkező állampolgárt csekélyke összeggel járuljon hozzá Kovács Levente úr „deviza alapú” hitelének kifizetéséhez, nehogy ingatlanát a „befektetők”, vagy a hiénák elvigyék a hitelbiztosítási érték akár 35%-ért, ami jogalap nélküli gazdagodás ugyan a vevőnek, de mint tudjuk jogállamban élünk , a szerződésekkel minden rendben van!!!
Védjük meg Kovács Levente urat attól a sokktól, amit már többen átéltek közülünk, hogy kap egy közjegyzői felmondó okiratról szóló számlát japán yenben áfástól !
Még tévedésből se essen meg az a szégyen Kovács Levente úrral, hogy a leendő ócsai lakóparkba kelljen költöznie !!!!

A számlaszámot, ahová várjuk az adományokat, később tesszük közzé, mivel anyagi lehetőségeink igen szűkösek, ezért különösen oda kell figyelni a számlavezetési költségekre, ehhez körültekintünk az összes pénzintézet lehetőségei között prudens és felelős magatartással, mielőtt elhamarkodottan és felelőtlenül döntenénk.
Segítsük Kovács Levente „deviza alapú” hitelkárosultat !!!!