Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 1., szerda

11.892 - A Jobbik uralja a Facebookot

Forrás: http://www.jobbik.hu/


Miskolc: Gyurcsány aljas módon kihasználta az avasiakat

Rendkívüli Közgyűlés összehívását kezdeményezi a Jobbik Miskolcon, derült ki azon a sajtótájékoztatón, amit a párt helyi képviselői tartottak szerda délután.

Z. Kárpát Dániel: A Jobbik nem "B-listázna"

A Központi Statisztikai Hivatal megcáfolta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szavait, aki azt fejtegette, hogy az egykulcsos adózás „talán” emelte a születések számát is. 

A közgyűlést értékelték a Jobbik önkormányzati képviselői Békéscsabán

A Jobbik békéscsabai önkormányzati képviselői sajtótájékoztatón értékelték a múlt pénteki városi közgyűlést. Strifler Attila az Állami Számvevőszék megyeszékhelyre vonatkozó jelentése alapján tipikus kórtünetnek tartja azt, ami ma Magyarországon az önkormányzatokat jellemzi, és ez alól Békéscsaba sem kivétel, amely nem más, mint az eladósodottság.

Rendezett munkaügyi kapcsolatok függvénye lesz az állami támogatás: nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal?

A kormány január 26-i rendeletében szigorúan kívánja szabályozni az állami támogatások juttatását, például bizonyos munkaügyi jogsértések, mint fekete foglalkoztatás vagy a bérek utáni és egyéb közterhek fizetésének elmulasztása esetén a munkáltató elveszíti a jogosultságát.

A Jobbik tiltakozik az ellen, hogy az államigazgatást a működésképtelenség határára sodorta a kormány

Tiltakozunk az ellen, hogy az államigazgatást a működésképtelenség határára sodorta a kormány — jelentette ki Hegedűsné Kovács Enikő országgyűlési képviselő, a Jobbik önkormányzati munkacsoport vezetője ma délutáni, szarvasi sajtótájékoztatóján.

Újabb kettős mérce a Jobbikkal szemben

A jobbikos képviselők ellen alkalmazott kettős mérce újabb bizonyítéka, hogy az ügyészség vádat emelt Staudt Gábor ellen. A jobbikos politikus az ügyvédjétől kapott információk alapján tette azt a kijelentést, hogy Balajti László, korábbi titkosszolgálati főigazgatót eljárás alá vonta az ügyészség a C típusú átvilágítások ügyében. 

Czeglédi János: A Jobbik javaslatát lopta el a DK

A fővárosi Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy a kufárok és privatizátorok utódpártja, a Demokratikus Koalíció saját ötlet híján a Jobbik által megfogalmazott szakmai javaslatot sajátjaként állítja be. 

Balczó Zoltán: népszavazást az EU-paktumról

Orbán Viktor korábbi ígéretével ellentétben még az Országgyűlés hozzájárulását sem kéri az EU-paktumhoz, a Jobbik közvetlenül a szavazókhoz fordulna.

A Jobbik uralja a Facebookot

A Jobbiknak több rajongója van a Facebookon, mint a Fidesznek és az MSZP-nek együttvéve. A szimpatizánsok többsége fiatal, magasan képzett, nemzete iránt elkötelezett – derül ki az index.hu által hétfőn nyilvánosságra hozott elemzésből.

Bertha Szilvia: Valóságterápia

A héten megtudhattuk, hogy remekül meg lehet élni havi 47 000, azaz negyvenhétezer forintból. A kijelentés azért is nagyon fontos, mivel mindezt az a kormánypolitikus mondta, aki a mindennapi életünk egyik meghatározója.

Szegedi Márton: A miskolciaknál Koltay nyert, a Fidesznél a kicsinyes politikai lobbi

A Jobbik frakció a miskolci emberekkel és a szakmával együtt értetlenül áll a miskolci Fidesz vezetés kádári időket idéző politikai mentalitása előtt. 

Szilágyi György: Van, aki már bement a börtönbe és van, aki majd be fog

Tragikomikusnak nevezte az útdíj körül kialakult helyzetet keddi sajtótájékoztatóján Szilágyi György.

Nemzeti zászlódöntés az Európa Tanácsban

A házszabály és a rendelkezések nem tiltják nemzeti jelképek használatát a felszólalások közben. A magyar zászlót mégis feldöntötték. Az Európa Tanács legutóbbi, január 23-i ülésén több napirendi pontot tárgyalt. 

Mérlegel és értékel a hajdúszoboszlói Jobbik

Lassan másfél éve voltak az önkormányzati választások. Lássuk, hogyan értékeli a Jobbik az elmúlt időt? Mennyire voltak aktívak helyi szinten és milyen munkát végeztek? A Hajdúszoboszlói Jobbik Alapszervezete mindig aktívan kampányolt, de a helyhatósági választások során megfelelő személy hiányában nem indítottak polgármester jelöltet.

Gyöngyöspata - Gyurcsány nemkívánatos személy

Miután Ivád 2009-ben hivatalosan is nemkívánatos személynek nyilvánította Gyurcsány Ferencet, immár Gyöngyöspata is hivatalosan állást foglalt.